Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şimdi destekten ünlemle ilgili bişey yazacağım bakabilirseniz süper olur

hocam destekte mesajım bekliyor ilgilenirmisiniz client id, client secret ve api key bilgilerini değiştirdim şimdi hiçbir kanalıma video yüleyemiyorum kanalınız kapanmış olabilir diyor ama hepsi açık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam tekrar token vermelisin her bir kanala.

hocam destekte mesajım bekliyor ilgilenirmisiniz client id, client secret ve api key bilgilerini değiştirdim şimdi hiçbir kanalıma video yüleyemiyorum kanalınız kapanmış olabilir diyor ama hepsi açık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

client alma bölümündede videoda bahsetmiştim. Client alıncak hesap kapatılmaması gerekir. O hesapda bir kanal açılmaması doğru olanıdır. Neyse artık tekrardan client id ve client secret oluşturup tüm kanallarınıza tekrardan token veriniz

Merhaba hocam,

client alma bölümündede videoda bahsetmiştim. Client alıncak hesap kapatılmaması gerekir. O hesapda bir kanal açılmaması doğru olanıdır. Neyse artık tekrardan client id ve client secret oluşturup tüm kanallarınıza tekrardan token veriniz

hocam toplu yuklemeye unlem gec ne zaman gelıcek ? + olarak kontroller tam otomatık olucak mı yıne ? + olarak video yukleme asırı yavas dun 25 kanal ıcın toplam 2500 vıdeo emrı verdım sadece 500 tanesı yuklenmıs ?

ben 2 tane video attım para kazanmalarını açtım 2side 29 dakikalık videoydu + %10 çerçeve kullanmıştım biri açıldı biri açılmadı

toplu videolara ne zaman eklenir bu özellik

Son düzenleme:
Ünlem gec 2 ile 5 tane video 5 dakika da yüklendi. ortalama 4 dakikalik videolar ve hepsinde dolar yandi. Su an stabilitesi tatmin edici. En kisa sürede toplu bölümlere eklenmesini temenni ediyor iyi calismalar diliyorum hocam.

format uyumsuzluğundan bir videomu da çiftledi. videoyu tekrar ekledi sonuna yani.

onun haricinde şu anda iyi gidiyor ben de. ünlem geç 2'nin geçemediğini ünlem geç 1 geçiyor. :) ünlem geç 2 aktif olarak kullanılırsa en azından anasayfadan da ünlem geç 1'de aktif olursa ünleme düşenleri %99.9 başarılı aşabiliriz.

busorun nedir ?
1PlOpG.png

4 videodan 2 sini yakabildim 29 dakikalık videolar + %10 çerçeve ekliydi

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

google security olarak aratırsanız çıkan sayfadan token iznini kaldırabilirsiniz.

Hocam ben son mesajınızı ekranımda görüyorum. Önceki mesajı siz kendiniz çözdüm diyerek silmişsiniz. Orada bir sıkıntı yokki. Dün gece attıgınız mesaj sırasını bekliyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam son mesajı silme tarihim dün 19.00 ve hemen yeni talep açtım yani dün 19.00 a kadar cevap verilmedi demek istediğim o.

Son düzenleme:
Ünlemi geçiyor geçmiyor kimse yazı yazmamış. Ünlem geç 2 nin başarı oranı 1 göre nedir? Geceden önce taratmam dogru olmaz. Yükletme yapıpda henüz para kazanmayı açmayan cok oldugu için. Çok nadiren bazı videolarda sürenin azaldıgını görebilirsiniz. video mp4, flv veya avi değildir. Çok az kısımda o durum mevcut geri kalan formatlarada uygulayacağım.

Ünlem Geç 2 güzel bir sistem olarak oturmuş fakat sıkıntı şu 40snlik video 1.12 saniyeye çıkıyor videoyu peş peşe koyuyor videonun sadece belirli bir kısmını alsa daha etkili olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar az önce 3 kanalım vardı üçüde kapandı bu gün toplu kapanma yaşayan kimse varmı. Bu kapanmalar devam ediyo hala.

Son düzenleme:
Deneme sürümünden memnun kaldım ve bir aylık bot siparişi verdim. Ünlem geç eklenmiş bakalım nasıl performans verecek?

dün bendede oldu sayfayı yeniledim tekrar yükleme yaptım düzeldi

. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...7O8_SupnNnEgb98g6mD3nsR6L0qS6yZntudnp9z-F-8g: (500) Backend Error

hocam bu hatayı alıp duruyorum

503 hataları youtube a ulaşılmadığında verir. Yani youtube taraflı bir problemdir. Tekrar denemeniz veya bir müddet bekledikten sonra denemeniz ile problem ortadan kalkar.

Toplu video eklemede kanala http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php bu linke girilmediği sürece video eklenmiyor.Buda videoları aniden yüklemeye yol açıyor.Bu sebepten dolayıda kanal kapanmaları yaşanıyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu sorunun en acilinden çözülmesi gerekiyor.Kanal kapanmalarının en büyük sebeplerinden.

Ünlemi geçiyor geçmiyor kimse yazı yazmamış. Ünlem geç 2 nin başarı oranı 1 göre nedir? Geceden önce taratmam dogru olmaz. Yükletme yapıpda henüz para kazanmayı açmayan cok oldugu için. Çok nadiren bazı videolarda sürenin azaldıgını görebilirsiniz. video mp4, flv veya avi değildir. Çok az kısımda o durum mevcut geri kalan formatlarada uygulayacağım.

ben yazdım ama arada kaynamış 4-5 videoda denedim 20+ dk videolarda ve hiç biri geçmedi yüzde olarak
ünlem geç 1:1-6dk arası %95 6-15 arası %90
ünlem geç 2:20+ %0
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam bu yeni hızlı ünlem geçi ne zaman toplu video bölümüne entegre edeceksiniz? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri