Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

forumda ve sitede belirtmek istemiyorum. Ücretli üyelerim destekden sorarsa artık ekibim ve ben cevaplayacagız ünlem geç mantıgını. Video dakika boyutu 15 in üstüne çıktıkça etkisi azalıyor. Bu konuda iyileştirme çabamız mevcut testler olumlu. Hedef salı akş***** uzun videolarda iyileştirmenin yapılmasıdır.

video yap

merhaba ben extrem sporlar ile ilgili kanal açtım ama neredeyse eklediğim bütün videolar %99,9 ünlem işareti çıkıyor bu sorunu çözemedim bu bot sayesinde bu ünlme işareti 3 eşlesen vb... durumlardan sıyrılıp para kazanmayı aktif etme şansımız var mı

Merhaba Arkadaşlar,

forumda ve sitede belirtmek istemiyorum. Ücretli üyelerim destekden sorarsa artık ekibim ve ben cevaplayacagız ünlem geç mantıgını. Video dakika boyutu 15 in üstüne çıktıkça etkisi azalıyor. Bu konuda iyileştirme çabamız mevcut testler olumlu. Hedef salı akş***** uzun videolarda iyileştirmenin yapılmasıdır.
hocam destekden yazdım biraz önce bu konu hakkında

Videoyap kullanıcıları için

14K Video hakkı+10 Gün süre+Günlük 350 video hakkı = 15 tl

Merhaba Arkadaşlar,

Çok nadiren anasayfa ve toplu link yükleme zamanında bazı kullanıcılarımızda çıkan 400 Invlaid Request Upload hatası giderilmiştir. Hatayı hangi işlemleri yaptığında aldığını ayrıntılı anlatan zafer arkadaşımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Bazı arkadaşlar diyordur videoyapda neden güncelleme gelmiyor diyebilir. Ama kullanan kişiler bilir alt yapıda çok ciddi bir düzeltme yaptım. Şuanda aksaklık çektiren veya sıkıntılı bölüm 0 arkadaşlar. Şuanda videolarınızın daha çabuk indexlenmesi ve hit alması için ping sistemi geliştiriyorum.
Bu suanda herkesin istedigi cok güzel bir yenilik.
Umarım yeni ping sistemi tüm platformlarda izlenme sayısını arttır.

Merhaba Arkadaşlar,

Usta bu soruyu ben sormuştum artık öğrenmek dahi istemiyorum :)
Kimseye söylemeyin :) Gayet olumlu sonuçlar alıyorum.

Üstadım birkaç sıkıntım mevcut. Bilmiyorum ünlem geçle alakalımı?

Örneğin 80 video yükleme emri verdiriyorum. Bir bakıyorum yüklenen video sayısı 100ü geçmiş.

Kanal çekme alanını kullanıyorum.

Bu bir sıkıntı ise giderilmesi için bakarsanız sevinirim. Teşekkürler

deneme süresi talebi

Merhaba Arkadaşlar,

merhaba sisteminize çok yabancıyım konuları soruları ve cevapları okudum iyi görnüyor kullanabilirmiyim bilmiyorum ama mümkünse 36 saatlik deneme süresi istiyorum tabi mümkünse

merhaba sisteminize çok yabancıyım konuları soruları ve cevapları okudum iyi görnüyor kullanabilirmiyim bilmiyorum ama mümkünse 36 saatlik deneme süresi istiyorum tabi mümkünse

hocam destekten yazarsanız 24 saatlik deneme süresi veriliyor videoyap.com'a üye olup destekten yazmanız gerek :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yüklerken 503 hatası alıyorum nedir bu ?

merhaba özgün video üret bölümü çok sıkıntılı 10 videodan sadece 2 tane atıyor çok farklı kelimelerde girdim 50 kelimeye yakın fakat hepsi için resim bulunamıyor oysaki resimler bu kelimeler için çok çok var, 600 video emri, yüklenen 127 video. bu bölümde normalde 200 videodan max 20 si için resim bulunmazdı geçmişte kullandığım kelimeleri kullanıyorum yine sorun aynı. bu durumu geçen bir arkadaş daha belirtmişti değişen olmadı acil ilgilenmeniz mümkünmü? iyi çalışmalar.

Ayni sorun bendede devam ediyor hocam bu konuyla en kisa zaman da ilgilenecegini dusunuyorum simdiden tesekkurler 500 videodan 100 yuklenim oldu saygilar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videoyap kullananlar yeni açılan kanala günde kaç video atıyosunuz ve kaç dakika aralıklarla atıyosunuz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yüklerken 503 hatası alıyorum nedir bu ?

Merhaba hocam, acaba o hatayı aldıgınız video linki, başlık etiket açıklama ve seçtiğiniz intro ekleme varsa onun gibi şeyleri destekden yazarmısınız. Bu nadir çıkan hatayı bulmak adına.

merhaba özgün video üret bölümü çok sıkıntılı 10 videodan sadece 2 tane atıyor çok farklı kelimelerde girdim 50 kelimeye yakın fakat hepsi için resim bulunamıyor oysaki resimler bu kelimeler için çok çok var, 600 video emri, yüklenen 127 video. bu bölümde normalde 200 videodan max 20 si için resim bulunmazdı geçmişte kullandığım kelimeleri kullanıyorum yine sorun aynı. bu durumu geçen bir arkadaş daha belirtmişti değişen olmadı acil ilgilenmeniz mümkünmü? iyi çalışmalar.

evet bende dün farkettim. İmage apisinden sonuç boş döndüğü oluyor. 2 kat destekden yazmış yeni ping sistemini gece yarısı getirdikten sonra ona ayar çekecegim

Merhaba hocam, acaba o hatayı aldıgınız video linki, başlık etiket açıklama ve seçtiğiniz intro ekleme varsa onun gibi şeyleri destekden yazarmısınız. Bu nadir çıkan hatayı bulmak adına.

evet bende dün farkettim. İmage apisinden sonuç boş döndüğü oluyor. 2 kat destekden yazmış yeni ping sistemini gece yarısı getirdikten sonra ona ayar çekecegim

Hocam Ana sayfadan pc mizden yukleme ne zaman aktif olur acaba. İyi aksamlar

Bir ara video yöneticisinden para kazanmayı açabiliyorduk kanalyap çıktıktan sonra orası kaldırıldı galiba, tekrardan oraya api ile çalışan kısım gelir mi ?

Bir ara video yöneticisinden para kazanmayı açabiliyorduk kanalyap çıktıktan sonra orası kaldırıldı galiba, tekrardan oraya api ile çalışan kısım gelir mi ?

Kardesim gelicek isler hizli ilerlesin diye 2 ayri api firmasina isi verdi ama onlarda yapamadilar. Yapinca videoyap a teslim edicekler onlari bekliyoruz bizde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri