Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

Bende bu ay içerisindeki satışlarda %1 düşme dahi yok aksine 2 ay öncesininde üstündeyim. Geçen ay bot kullanmayı bırakan %10'luk bir kısım bu ay zaten geri geldi. 29 Mayısdan bugüne neredeyse 25 gün geçti. Ondan sonrada bir sıkıntı olmadı. Eksik bir özelliğimiz yok ve fazla özelliğimiz aktif.

Neden satamıyorsana gelince artık toplu video hakkı herkesde mevcut.

Benim sistemden botu alırsa kredi kartı ile alabilir.

31 gün süre, 7750 hak : 25 tl (videoyap standart satış)
7 gün süre, 15.000 hak : 15 tl (sizin satış)

Sizce neden bir kişi sizin üzerinizden bot alsın. 7 gün çok kısa bir süre. Senin benim fiyatımın altına baya inmen gerekirki alacaklı kişi seni seçsin. 1 haftası normalde 6 tl. 1 haftada 15.000 toplu hakkı yüklemesi bir kişi içinde kolay bir rakam değil.

Nese 3-4 defa zaten satış konumla yazı yazarak kirlettiniz. Daha önceden 2 kişi daha böyle yapmıştı. Onlarında sürelerinin bitmesini iple çekiyordum. Yalan yok, artık sizin sürenizinde bitmesini iple çekiyorum :) Hayatınızda başarılar dilerim.

++.. Aynen hocam, Youtube o kadar dalga çıkardık kullanmasını iyi bildikten sonra onlarada %90'nın üstünde çözüm sundum. Hiç bir firmadan %100 memnun olacak kişi çıkmaz. Buradaki herkes Turkcell, THY gibi firmanın binlerce şikayet yazısı mevcut. Bizdede illaki olacaktır.

Web_Scripti Hocam ünlem geç sistemini nereden uyguluyoruz? bir türlü bulamadım :(

Botu sesi sil işlevini kullan varmı ben bir videoda denedim silmedi sesi destekten belirdim ama 22.06.2014 gecesi yazdım link istedin gönderdim ama halen cevap yok [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kusura bakma ama bunada destekte bekleyen mesaj yok diyemezsin son zamanlarda destek bölümü çok aksıyor!
Ayrıca sanırım birkaç gündür ünlem geçte etkisini yitirdi gibi 2dklık videolar bile ünlem oluyor

Merhaba hocam,

Keşke deneme yapıp yazsaydınız. 48 saat önce sil silme özelliğini fişek hızına almıştım bazı videolarda ses silemediğini 36 saat önce öğrendim. Bu fişek hızında işlemi farklı format bozukluklarınada sabah entegre ettim. Fakat destekden destekden bunu yazan arkadaşlara dönüşü destek ekibim henüz yapmamış olabilir. Ben sabah yapınca kendilerine iletmeleri için söylemiştim. 1-2 saate iletirler.

Web_Scripti Hocam ünlem geç sistemini nereden uyguluyoruz? bir türlü bulamadım :(

Merhaba hocam,

Kanallarım bölümünde her kanala ait bilginin altında Ünlem geç sisteminin seçeneği mevcuttur. Siz onu seçtiğiniz zamanda sistem nereden videoyu yüklerse yüklesin video üzerinde edit yapıp yükler. Sonra para kazanı siz veya sisteme açtırmanız hiç birşeyi farkettirmeden ünlemi geçirir. 10dk altı videolarda ünlemi %90 oranında geçiyor. 10dk ve üstü videolada video süresi arttıkça bu oran düşüyor. Bugece uzun süreli videolardada bu oranı yakalama eklentisini aktifleştirmeye çalışacağım. Şuana kadar olumlu gidiyor. Bu bilgileri ben bulmuyorum, sizler sayesinde söyleniyor ben sadece entegre ediyorum.

Merhaba hocam,

Bende bu ay içerisindeki satışlarda %1 düşme dahi yok aksine 2 ay öncesininde üstündeyim. Geçen ay bot kullanmayı bırakan %10'luk bir kısım bu ay zaten geri geldi. 29 Mayısdan bugüne neredeyse 25 gün geçti. Ondan sonrada bir sıkıntı olmadı. Eksik bir özelliğimiz yok ve fazla özelliğimiz aktif.

Neden satamıyorsana gelince artık toplu video hakkı herkesde mevcut.

Benim sistemden botu alırsa kredi kartı ile alabilir.

31 gün süre, 7750 hak : 25 tl (videoyap standart satış)
7 gün süre, 15.000 hak : 15 tl (sizin satış)

Sizce neden bir kişi sizin üzerinizden bot alsın. 7 gün çok kısa bir süre. Senin benim fiyatımın altına baya inmen gerekirki alacaklı kişi seni seçsin. 1 haftası normalde 6 tl. 1 haftada 15.000 toplu hakkı yüklemesi bir kişi içinde kolay bir rakam değil.

Nese 3-4 defa zaten satış konumla yazı yazarak kirlettiniz. Daha önceden 2 kişi daha böyle yapmıştı. Onlarında sürelerinin bitmesini iple çekiyordum. Yalan yok, artık sizin sürenizinde bitmesini iple çekiyorum :) Hayatınızda başarılar dilerim.

++.. Aynen hocam, Youtube o kadar dalga çıkardık kullanmasını iyi bildikten sonra onlarada %90'nın üstünde çözüm sundum. Hiç bir firmadan %100 memnun olacak kişi çıkmaz. Buradaki herkes Turkcell, THY gibi firmanın binlerce şikayet yazısı mevcut. Bizdede illaki olacaktır.

Hocam nankörlük yapma bari sen kendine suç bul nankörlük yapıyorsun.Sen bir kere eleştiriyi kaldıramıyorsun bu %100 gerçek ne kadar inkar edersen et.Ben seni burda yeri geldi çok övdüm.Burda senin botunu savundum gelmiş bana laf ediyorsun orda yazdım dedim nerden nereye geldi bot

Ya biraz eleştiriyi kaldır ya küfür mü ettim sana bu kadar insan videoyap vaz geçti keyfinden vazgeçti.Ben 1 buçuk yıldan beri bu işteyim.Senin gibi eleştiriyi kaldıramayan insanlar vardı.İlk önce eleştiri yapılır cevap verirsin hakaret yok birşey yok.Gelmiş öle diyorsun cidden ayıp ya o kadar burda millet laf etti söyledi az savunmadık botunu hak verdik sana cidden yazık

Merhaba hocam,

Keşke deneme yapıp yazsaydınız. 48 saat önce sil silme özelliğini fişek hızına almıştım bazı videolarda ses silemediğini 36 saat önce öğrendim. Bu fişek hızında işlemi farklı format bozukluklarınada sabah entegre ettim. Fakat destekden destekden bunu yazan arkadaşlara dönüşü destek ekibim henüz yapmamış olabilir. Ben sabah yapınca kendilerine iletmeleri için söylemiştim. 1-2 saate iletirler.

Merhaba hocam,

Kanallarım bölümünde her kanala ait bilginin altında Ünlem geç sisteminin seçeneği mevcuttur. Siz onu seçtiğiniz zamanda sistem nereden videoyu yüklerse yüklesin video üzerinde edit yapıp yükler. Sonra para kazanı siz veya sisteme açtırmanız hiç birşeyi farkettirmeden ünlemi geçirir. 10dk altı videolarda ünlemi %90 oranında geçiyor. 10dk ve üstü videolada video süresi arttıkça bu oran düşüyor. Bugece uzun süreli videolardada bu oranı yakalama eklentisini aktifleştirmeye çalışacağım. Şuana kadar olumlu gidiyor. Bu bilgileri ben bulmuyorum, sizler sayesinde söyleniyor ben sadece entegre ediyorum.

Hocam o bölüm zaten aktif ettim ama ünlem geçme olmadı direk yükledi youtube.

Hocam nankörlük yapma bari sen kendine suç bul nankörlük yapıyorsun.Sen bir kere eleştiriyi kaldıramıyorsun bu %100 gerçek ne kadar inkar edersen et.Ben seni burda yeri geldi çok övdüm.Burda senin botunu savundum gelmiş bana laf ediyorsun orda yazdım dedim nerden nereye geldi bot

Ya biraz eleştiriyi kaldır ya küfür mü ettim sana bu kadar insan videoyap vaz geçti keyfinden vazgeçti.Ben 1 buçuk yıldan beri bu işteyim.Senin gibi eleştiriyi kaldıramayan insanlar vardı.İlk önce eleştiri yapılır cevap verirsin hakaret yok birşey yok.Gelmiş öle diyorsun cidden ayıp ya o kadar burda millet laf etti söyledi az savunmadık botunu hak verdik sana cidden yazık

Nankörlük yapan kim bilemiyorum. Size cevap vermedikçe konumda yazmaya devam ettiniz. Yinede eleştirilerinizi hoşgörüyle karşılayıp şuanda da cevap vermiyorum. Yolunuz açık olsun. Umarım aynı hoşgörü sizde de kalmıştır.

Hocam o bölüm zaten aktif ettim ama ünlem geçme olmadı direk yükledi youtube.

Videoyu direk yükler hocam. Çektiğiniz videonun süresine bide kendi videonuzun süresine bakınız. Eğer aynıysa lütfen 2 videonun linkinide destekden atarmısınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
pc den uploadı ektif etmişsin, eline sağlık hocam.
şu api firmalarıda dönüş yapsalar tam olacak.

opera :
JL1Mm5.png

mozilla:
ydQvbN.png

chrome :
GnVg6N.png

bilgisayardan upload bende bir türlü çalışmadı chrome ve operadan denedim.eğer isterseniz vdsnin ıp şifresini atayım birde siz deneyin

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
pc den uploadı ektif etmişsin, eline sağlık hocam.
şu api firmalarıda dönüş yapsalar tam olacak.
Merhaba hocam,

Birtanesi sürekli olumlu mesajlar atıyor ama ekibinin yarısının tatilde olması nedeniyle yetişemediğini dile getiriyor. Diğeri ise sürekli dosya yolluyor ama tam olarak çalışmıyor. O konuda kısmetsizim.

opera :
JL1Mm5.png

mozilla:
ydQvbN.png

bilgisayardan upload bende bir türlü çalışmadı chrome ve operadan denedim.eğer isterseniz vdsnin ıp şifresini atayım birde siz deneyin.

Merhaba hocam,

sabahtan bu yana 14.850 video pcden yüklenmiş. Ama 1 kişi destekden yazmış. Onada sormuştum sizede sorayım hocam. vds bilgilerinizi ve yüklemek istediğiniz dosyanın adınıda yazarsanız ben test edeyim hocam. ilginiz ve güveniniz için teşekkürler.

Merhaba hocam,

Birtanesi sürekli olumlu mesajlar atıyor ama ekibinin yarısının tatilde olması nedeniyle yetişemediğini dile getiriyor. Diğeri ise sürekli dosya yolluyor ama tam olarak çalışmıyor. O konuda kısmetsizim.

Merhaba hocam,

sabahtan bu yana 14.850 video pcden yüklenmiş. Ama 1 kişi destekden yazmış. Onada sormuştum sizede sorayım hocam. vds bilgilerinizi ve yüklemek istediğiniz dosyanın adınıda yazarsanız ben test edeyim hocam. ilginiz ve güveniniz için teşekkürler.

destekden ilettim teşekkürler

Hocam bir kanalımın mail adresi lazım yanlışlıkla sildim bulamıyorum destekten yazdım bulabilir misiniz ?

destekden ilettim teşekkürler

Ben teşekkür ederim hocam.

Hocam bir kanalımın mail adresi lazım yanlışlıkla sildim bulamıyorum destekten yazdım bulabilir misiniz ?

Kayıtlı olduğu ortalama tarih aralığını ve kaçıncı sırada kayıtlı olabileceğini veya kaydettiğiniz kanal adınıda yazabilirseniz sevinirim. Ve aynı zamanda kanalın sayfa linkinide yazarsanız yardımcı olalım hocam.

sizin botu deneme sürümünde kullandım 1 saat kadar ama başka kanalı kopyalama gibi bi özelliği yok sanırım çünkü göremedim kanal kopyalama var ama onuda çözemedim ücretisz paylaşılan bir script var internette onda mesela başkasının kanalını kopyalama var gayette güzel calısıyor

Arkadaslar kanallari kapanan oldumu? Ne yazikki gunde 15er video yuklememe ragmen 30kusur kanalim kapandi.

Eşi benzeri olmayan bir botdu zamanında sıkıntısızdı ama nazar değdi heralde bu bota çok yazık oldu eski botu özledim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],

Merhaba hocam,

Destekten mesaj gönderdim. Ekipteki diğer arkadaşlar değilde sen ilgilenirsen bu mesajımla sevinirim.

Teşekkürler.
bilenyok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri