Merhaba hocam,
Bende bu ay içerisindeki satışlarda %1 düşme dahi yok aksine 2 ay öncesininde üstündeyim. Geçen ay bot kullanmayı bırakan %10'luk bir kısım bu ay zaten geri geldi. 29 Mayısdan bugüne neredeyse 25 gün geçti. Ondan sonrada bir sıkıntı olmadı. Eksik bir özelliğimiz yok ve fazla özelliğimiz aktif.
Neden satamıyorsana gelince artık toplu video hakkı herkesde mevcut.
Benim sistemden botu alırsa kredi kartı ile alabilir.
31 gün süre, 7750 hak : 25 tl (videoyap standart satış)
7 gün süre, 15.000 hak : 15 tl (sizin satış)
Sizce neden bir kişi sizin üzerinizden bot alsın. 7 gün çok kısa bir süre. Senin benim fiyatımın altına baya inmen gerekirki alacaklı kişi seni seçsin. 1 haftası normalde 6 tl. 1 haftada 15.000 toplu hakkı yüklemesi bir kişi içinde kolay bir rakam değil.
Nese 3-4 defa zaten satış konumla yazı yazarak kirlettiniz. Daha önceden 2 kişi daha böyle yapmıştı. Onlarında sürelerinin bitmesini iple çekiyordum. Yalan yok, artık sizin sürenizinde bitmesini iple çekiyorumHayatınızda başarılar dilerim.
++.. Aynen hocam, Youtube o kadar dalga çıkardık kullanmasını iyi bildikten sonra onlarada %90'nın üstünde çözüm sundum. Hiç bir firmadan %100 memnun olacak kişi çıkmaz. Buradaki herkes Turkcell, THY gibi firmanın binlerce şikayet yazısı mevcut. Bizdede illaki olacaktır.
Web_Scripti Hocam ünlem geç sistemini nereden uyguluyoruz? bir türlü bulamadım