Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Yazılımda alt yapı geliştiriyorum. Mesai saatleri dışında destek bölümü sadece bana kalıyor benim yetişmemde mümkün değil. Şirketim cuma akşamından pazartesi sabahına kadar mesaisi bulunmuyor. Ben mesajların hepsini okuyorum. Çok çok acil olmadıkça cevap veremiyorum. Şuanda mesala toplu video diğer site sayısını arttırıyorum ve toplu videoya anasayfadaki kırpma özelliğini ekliyorum. Kırpma eşleşeni %90 geçtiği içindir

hocam cuma-cumartesı pazar mesaıye kalabılırım....ıstersenız ayrıca by-intikam hesap adresıne bakıp ılgılenırsenız sevınıcem cok acıl

@Web_Scripti hocam zamanınız olunca tekrardan işleniyor sorunuyla ilgilenme şansınız varmı attığımız video işleniyorda kalıyor enazından bot işleniyorda kalanları otomatik silse ve yeniden aynı videoları atsa hem hakkımız azalıyor hemde ben seri film atıyorsam tektek kontrol etmiyorum işleniyorda kalınca o video atmayı unutunca seri bozuluyorda

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam site mi gümledi bende mi problem var :D

edit: sorun yok düzeldi

@Web_Scripti hocam zamanınız olunca tekrardan işleniyor sorunuyla ilgilenme şansınız varmı attığımız video işleniyorda kalıyor enazından bot işleniyorda kalanları otomatik silse ve yeniden aynı videoları atsa hem hakkımız azalıyor hemde ben seri film atıyorsam tektek kontrol etmiyorum işleniyorda kalınca o video atmayı unutunca seri bozuluyorda

aynen arkadasa katılıyorum bu sorun da önemlı bi caresıne baksan artık kac zamandır bu sorun var

Beyler ünlem geçi uzun videolarda doğru düzgün yedirebilen varmı, gerçekten oturup ağlıycam şimdi.

Methaba Arkadaşlar,

Toplu videolar -> Diğer siteler-> Kelime Ara bölümüne 4 site daha eklenmiştir. Toplu videoların geneline video kırpmayı 2-3 güne ekliycem.

Video işleniyorda kalma olayını neye göre youtube servis çalışmıyor dediğini tam çözemedim. Bu nedenle işleniyorda kalan videolar olabiliyor. Karşıma çıksa affetmiycem ama neye göre çıktığıda meçhul bir durumda. Aşırı üye geliyor. Ve sürekli yeni server kurmakla vaktim geçiyor. Bildiğiniz üzere günlerdir toplu yükleme stabil gidiyor. Bu nedenle hep server alıp kurmam gerekiyor.

Destekden mesaj bekleyenler sabah 11 e kadar herkese cevap verilecektir. Toplu link bölümünede toplu video serverları yüklesin butonu koymaya çalışıyorum. Toplu linkler biliyorsunuz toplu video serverlarına bağlı değil orası anlık çalışıyor. İsteyen o butona tıklayıp serverlara yükletebilmeyi ayarlıyabilecek. O bölüme dünde özelleştir eklemiştim. Bu tip yenilikleri artık yazmıyorum. Sürekli her yer istekleriniz doğrultusunda gelişiyor

Methaba Arkadaşlar,

Toplu videolar -> Diğer siteler-> Kelime Ara bölümüne 4 site daha eklenmiştir. Toplu videoların geneline video kırpmayı 2-3 güne ekliycem.

Video işleniyorda kalma olayını neye göre youtube servis çalışmıyor dediğini tam çözemedim. Bu nedenle işleniyorda kalan videolar olabiliyor. Karşıma çıksa affetmiycem ama neye göre çıktığıda meçhul bir durumda. Aşırı üye geliyor. Ve sürekli yeni server kurmakla vaktim geçiyor. Bildiğiniz üzere günlerdir toplu yükleme stabil gidiyor. Bu nedenle hep server alıp kurmam gerekiyor.

Destekden mesaj bekleyenler sabah 11 e kadar herkese cevap verilecektir. Toplu link bölümünede toplu video serverları yüklesin butonu koymaya çalışıyorum. Toplu linkler biliyorsunuz toplu video serverlarına bağlı değil orası anlık çalışıyor. İsteyen o butona tıklayıp serverlara yükletebilmeyi ayarlıyabilecek. O bölüme dünde özelleştir eklemiştim. Bu tip yenilikleri artık yazmıyorum. Sürekli her yer istekleriniz doğrultusunda gelişiyor

Hocam şöyle bir bölüm olsa videoları toplu şekilde özgünleştirip sadece özgün başlıkla pc ye indirsek videoları bu şekilde özgün başlıkla vdsden de atarız sırf bunun için alanlar olur ve bu çok mantıklı bence?

Methaba Arkadaşlar,

tartışmasız türkiyedeki en iyi bot şirketisiniz kim ne derse desin başarılarınız devamını dilerim şu partner sorunu halledince kısmetse 3 aylık hizmet alıcam

Hocam şöyle bir bölüm olsa videoları toplu şekilde özgünleştirip sadece özgün başlıkla pc ye indirsek videoları bu şekilde özgün başlıkla vdsden de atarız sırf bunun için alanlar olur ve bu çok mantıklı bence?

hocam o dedıgınız de mantıklı kısa vıdeolar ıcın ıyı olur vds ye de gerek yok :)

Kanallarım kısmından ünlem geçmeyi açtık . Toplu videodada ünlen geç uyguluyor mu sistem ?

dün ve önceki gün açmış olduğum 4-5 kanal kapatıldı :D youtube çok gider yaptım galiba

Hocam anlatamadım heralde, demek istediğim videoları özgünleştirip özgün başlıklarla toplu şekilde pc ye indirmemize araç olacak sadece biz manuel vds ile yükleriz sonrası bize kalmış :)
Cok mantıklı hocam. Hiçbir sekilde toplu ban riskide olmaz bu durumda

Bot a bilgisayardan video atıp özgünleştirme yapabiliyormuyuz ?

Hocam videoyap ile kanala atılan videoları kanala atmadan kendi bilgisayarimiza yuklese öyle bir seçenek daha sunsaniz çok iyi olacak saygilarimla

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam videolar logo ekleme emri verdim malesef videolara logo eklenmiyor :( birde şu sıkıntı var bi çok video işleniyorda kalıyor...bu videoların 3-10 dakikalık ,birde şöyle sıkıntı var 1 saatden fazla olan videoyu şaka gibi sadece 6 saniye olarak yüklüyor bu şekil uç video var 14-21 saniye olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri