Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Anasayfadan video yüklerken

Kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum ben 500 mb videoyu 1 saatte falan upload ediyorum youtube a videoyap botuyla ne kadar sürüyor?

iftara kadar 3 kanal eklicektim hocamya 10 dakikada bir yenile yapıyom değişen yok bi foruma girip şu saatte düzelecek yazsanız ona göre beklemesek

token almada genel bi sıkıntı var demekki arkadaşlar bekleyelim çözülür [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgileniyorsunuzdur sanırım ?

Sunuculara analytics eklentilerini kurdum. Bu süreçte pcden video yükleme ve yeni kanala token almada problem yaşanmalar oldu kusura bakmayınız kanal kazançlarını bu gecede sitede göstertmeye çalışcam. İyi kazançlar

Sunuculara analytics eklentilerini kurdum. Bu süreçte pcden video yükleme ve yeni kanala token almada problem yaşanmalar oldu kusura bakmayınız kanal kazançlarını bu gecede sitede göstertmeye çalışcam. İyi kazançlar

şuan yeni kanal ekleyebiliyormuyuz hocam sorun düzeldimi ?

Yinede tüm serverlarda düzelmemiş olabilir. 5-6 dkya kadar hepsinde düzelmiş olur. Bu kadar çok 1 saatte kanal ekleyen olacağını düşünmemiştim. Keşke gece 3-4 de yapsaydım;(

Yinede tüm serverlarda düzelmemiş olabilir. 5-6 dkya kadar hepsinde düzelmiş olur. Bu kadar çok 1 saatte kanal ekleyen olacağını düşünmemiştim. Keşke gece 3-4 de yapsaydım;(

Az evvel yeni bir videoyap hesabı aldım. Sağlam bir gmail adresimle Client Id falan hallettim. 1. Solata yeni açtığım bir kanalı ekledim. Tokeni falan da hallettim.

Sonra özgün videodan kanallarıma eklediğim tek kanala bir video attım. Fakat video Client Id de kullandığım mailin kanalına gitti.

Acaba birinci sıraya Client Id aldığımız adresi mi eklemek gerekiyordu.

ünlem geçme % kaç başarılı ?

Hocam ünlem geç özelliği %80 ortalamasıyla geçiyor. Fakat bazı videoları youtube özel seslerden yakalayabiliyor. Onlarda video hızlandırma veya video kırpmayı kullanarakda çok büyük olasılıkla geçebilirsiniz

Az evvel yeni bir videoyap hesabı aldım. Sağlam bir gmail adresimle Client Id falan hallettim. 1. Solata yeni açtığım bir kanalı ekledim. Tokeni falan da hallettim.

Sonra özgün videodan kanallarıma eklediğim tek kanala bir video attım. Fakat video Client Id de kullandığım mailin kanalına gitti.

Acaba birinci sıraya Client Id aldığımız adresi mi eklemek gerekiyordu.

Hocam arka planda token verdiğiniz hesap client oluşturduğunu hesapdır. Farklı pencere açıp youtube da oturumu token vermek istediğiniz hesapla açınız. Sonra token veriniz. Tanıtım videomuzun ilk 15 dksı kanal ekleme üzerine çok detaylı anlatımdır. Dilerseniz izleyebilirsiniz. İyi geceler

bu güncellemede ben bota resim çekme eklenir sanıyordum hocam birdahaki yeniliklerdemi oda film çalışanlar için çok önemli film çekiyorum adam hd resim koymuş bi çektim film çerçeveli bir film ama adam 100k hit almış olay resimde yani tek tek resim eklemek demekde günde 100-200 video atan birine zor olabiliyor

Hocam ünlem geç özelliği %80 ortalamasıyla geçiyor. Fakat bazı videoları youtube özel seslerden yakalayabiliyor. Onlarda video hızlandırma veya video kırpmayı kullanarakda çok büyük olasılıkla geçebilirsiniz

Hocam arka planda token verdiğiniz hesap client oluşturduğunu hesapdır. Farklı pencere açıp youtube da oturumu token vermek istediğiniz hesapla açınız. Sonra token veriniz. Tanıtım videomuzun ilk 15 dksı kanal ekleme üzerine çok detaylı anlatımdır. Dilerseniz izleyebilirsiniz. İyi geceler

Teşekkürler. Başka bir yolla hallettim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu tokenle para kazan açma otomatik kanal kontrol sistemine yoğunlaşsanız başka firmalarla görüşseniz mümkün müdür? Belki yapabilen bir firma çıkar. Bence Siz araştırmalarınızı yapmaya devam edin. Bu işi hemen değilse bile ilerde çözebilirseniz mükemmel olur.

Edit.. Unutmuşum video ortası reklamda tokenle olmalı..

Son düzenleme:
@Web_Scripti hocam şu tokenle para kazan açma otomatik kanal kontrol sistemine yoğunlaşsanız başka firmalarla görüşseniz mümkün müdür? Belki yapabilen bir firma çıkar. Bence Siz araştırmalarınızı yapmaya devam edin. Bu işi hemen değilse bile ilerde çözebilirseniz mükemmel olur.
para kazanma açma kolay hocamya seçin tüm video para kazan aç ama video ortası reklam video süresine göre reklam saati seç 100 video için ayrı ayrı düzenle yap saati yaz kaydet geçende 1 saatten fazla sürdü bende kanalyaptan yaptım ama risk olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri