- Web sitesi
- www.videoyap.com
Şuan aktif 12 k üye olduğunu sanmıyorum. O toplu kapanmalarin yaşandığı donemde vardı 12k ama şuan baya az kullanıcı var diye tahmin ediyorum. Kapanmalarinda yoğunluk olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Videoyap iplerinden youtube'a aşırı yük binmesi ve youtube'un bu yükü azaltmak için ipden yükleme yapilan kanallari kapatması ile kıyımlar gerçekleşiyor zaten. Kendi adıma söyleyim tekrar yoğunluk olduğunu farkedersem önlem amaçlı videoyapi bırakırım.
Hocam bilmiyorum ama yoğunluk olursa yine YouTube bulup toplu kapatır diye düşünüyorum. Ben biraz supheciyimdir. Önlemlerimi alırım. Sonra okuruna bırakırım.
Ayrica videoyap suan çok iyi durumda. Hep böyle devam ederse sknti yok benlik. Ben devam ederim. Ama inşallah mayistaki hatalar bida tekrarlanmaz
Bundan 3 ay öncesine bak konuya günde 20 kişi yazıyormuş. Son 1 aya bak günde ortalama günde 50-80 kişi yazıyor. Buarada üye sayım 12 binmiş, 13 binmiş veya 3.000 miş ne düşünülürse düşünsün. Ben şuana kadar yanlış hiç konuşmadım, hep gerçekleri yazdım. inanıp inanmamak, botu kullanıp kullanmamak sizlerin elinde. Fakat hipotezlerle konumda yazılmasını istemem. Kapanma hakkında ki tek teori 40 gündür kıyım olmaması. Mayıs ayındaki kıyımdan sonra sistemin değiştiği günden bu güne birşey olmamasıdır. Önceden youtube kanalına giriş iplerine bakıldığında benim sunucular ve proxylerin ipleri çıkardı. Artık bu durum 40 gündür yeni sistemde yok. Buda youtube un benim onun izin verdiği kodlarla kullanmamda bir sakınca olmadığının resmi göstergesidir. 2 gün öncede buna benzer bir yorum gelmiş bende bu tarz açıklama yapmıştım. Sonra kişi gelip destekden az kişi üye olsun ki bizde rahat kullanalım botu demişti. Bunu sizin için söylemiyorum. Amacınızı bilemem ama hafif tehdit vari konuşmak yerine botu kullanmamanız 2 miz açısından daha iyi olur. ben bugünlere 21 aydır gecemi gündüz ederek geldim. Kusura bakmayın ama böyle yorumlarada susmam, susamam
Son düzenleme: