Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Şuan aktif 12 k üye olduğunu sanmıyorum. O toplu kapanmalarin yaşandığı donemde vardı 12k ama şuan baya az kullanıcı var diye tahmin ediyorum. Kapanmalarinda yoğunluk olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Videoyap iplerinden youtube'a aşırı yük binmesi ve youtube'un bu yükü azaltmak için ipden yükleme yapilan kanallari kapatması ile kıyımlar gerçekleşiyor zaten. Kendi adıma söyleyim tekrar yoğunluk olduğunu farkedersem önlem amaçlı videoyapi bırakırım.

Hocam bilmiyorum ama yoğunluk olursa yine YouTube bulup toplu kapatır diye düşünüyorum. Ben biraz supheciyimdir. Önlemlerimi alırım. Sonra okuruna bırakırım.

Ayrica videoyap suan çok iyi durumda. Hep böyle devam ederse sknti yok benlik. Ben devam ederim. Ama inşallah mayistaki hatalar bida tekrarlanmaz

Bundan 3 ay öncesine bak konuya günde 20 kişi yazıyormuş. Son 1 aya bak günde ortalama günde 50-80 kişi yazıyor. Buarada üye sayım 12 binmiş, 13 binmiş veya 3.000 miş ne düşünülürse düşünsün. Ben şuana kadar yanlış hiç konuşmadım, hep gerçekleri yazdım. inanıp inanmamak, botu kullanıp kullanmamak sizlerin elinde. Fakat hipotezlerle konumda yazılmasını istemem. Kapanma hakkında ki tek teori 40 gündür kıyım olmaması. Mayıs ayındaki kıyımdan sonra sistemin değiştiği günden bu güne birşey olmamasıdır. Önceden youtube kanalına giriş iplerine bakıldığında benim sunucular ve proxylerin ipleri çıkardı. Artık bu durum 40 gündür yeni sistemde yok. Buda youtube un benim onun izin verdiği kodlarla kullanmamda bir sakınca olmadığının resmi göstergesidir. 2 gün öncede buna benzer bir yorum gelmiş bende bu tarz açıklama yapmıştım. Sonra kişi gelip destekden az kişi üye olsun ki bizde rahat kullanalım botu demişti. Bunu sizin için söylemiyorum. Amacınızı bilemem ama hafif tehdit vari konuşmak yerine botu kullanmamanız 2 miz açısından daha iyi olur. ben bugünlere 21 aydır gecemi gündüz ederek geldim. Kusura bakmayın ama böyle yorumlarada susmam, susamam

Son düzenleme:
Bundan 3 ay öncesine bak konuya günde 20 kişi yazıyormuş. Son 1 aya bak günde ortalama günde 50-80 kişi yazıyor. Buarada üye sayım 12 binmiş, 13 binmiş veya 3.000 miş ne düşünülürse düşünsün. Ben şuana kadar yanlış hiç konuşmadım, hep gerçekleri yazdım. inanıp inanmamak, botu kullanıp kullanmamak sizlerin elinde. Fakat hipotezlerle konumda yazılmasını istemem. Kapanma hakkında ki tek teori 40 gündür kıyım olmaması. Mayıs ayındaki kıyımdan sonra sistemin değiştiği günden bu güne birşey olmamasıdır. Önceden youtube kanalına giriş iplerine bakıldığında benim sunucular ve proxylerin ipleri çıkardı. Artık bu durum 40 gündür yeni sistemde yok. Buda youtube un benim onun izin verdiği kodlarla kullanmamda bir sakınca olmadığının resmi göstergesidir. 2 gün öncede buna benzer bir yorum gelmiş bende bu tarz açıklama yapmıştım. Sonra kişi gelip destekden az kişi üye olsun ki bizde rahat kullanalım botu demişti. Bunu sizin için söylemiyorum. Amacınızı bilemem ama hafif tehdit vari konuşmak yerine botu kullanmamanız 2 miz açısından daha iyi olur. ben bugünlere 21 aydır gecemi gündüz ederek geldim. Kusura bakmayın ama böyle yorumlarada susmam, susamam
Bazı arkadaslarda forumda konu acıp videoyap icindeki sistemlerin kanal kapatmaya sebep olacagını ima ediyor.Bu da tabiki yaptıgın isin kalitesinden ve dolayısıyla tutuldugundan dolayı cekemeyen kisilerin oldugunu gösteriyor.Allah yardımcın olsun kardesim.

Hocam KanalYap'tan sonra kafanızda ne tarz büyük projeler var?

Mesela adsense ödemeleri yapıldığında, tüm bankalardaki ödemeleri çekip eve kadar getirebilecek bir kurye sistemi yapabilir miyiz? Bu sıcakta çok zor oluyor atm atm dolaşmak.. :)

bu akşam gelecek olan özellik büyük ihtimal analytics görüntüleme olucak.
allahaşkına ne işimize yarıyacakki kanal görüntülenmeme artmaz kazanç artmaz zaten adsense partner bakıyoruz hiç gerekmeyen bi özellik sanmıyorumki birkişide benim için çok önemli desin önemli olanlar eşleşendir,ünlemdir evet geçiliyor ama hedef tüm video geçmek olmalı attığın video yarısı ünlem eşleşen düşmezse kazancı düşünsenize

allahaşkına ne işimize yarıyacakki kanal görüntülenmeme artmaz kazanç artmaz zaten adsense partner bakıyoruz hiç gerekmeyen bi özellik sanmıyorumki birkişide benim için çok önemli desin önemli olanlar eşleşendir,ünlemdir evet geçiliyor ama hedef tüm video geçmek olmalı attığın video yarısı ünlem eşleşen düşmezse kazancı düşünsenize

tozpembe gözünde galba senin herşey eşlesen hepsini geççekmiş boşuna o videolarn hakkını alıyorlr ytden adamlar

Merhaba hocam,

Analytics size göre yararlı gelmeyebilir belki. Her kanal için ayrı ayrı giriyorda olabilirsiniz fakat analytics isteği videoyapdan aylardır hatta yıllardır olan birşeydir.

Ünlem geçme için yapılabilecek her türlü risksiz işlemler mevcuttur. Ünlem geç yeni eğer sizi ünlemden kurtarmıyorsa uğraştıgınız kategori zorluğuna göre video kırpma, video hızlandırma deneyiniz. Uğraştıgınız kategoride yine eşleşen çoksa hocam video çerçeve eklemeyi yapınız. Yani hangi kategoride hangi işlem kullanılcağını bildikten sonra %95'in üstünde dolar yakar, %99 a yakın oranda eşleşen geçersiziniz. Fakat hangi türde neyden dolayı yakalanağcaını bilmek zordur. Mesala bir videodaki ses normal insan konuşması değil. Ve o video ünlem veya eşleşen veriyor. Demekki o videonun ses ayarlarını değiştircek bir özelliği ihtiyaç vardır. Oda video hızlandırma veya yavaşlatmakdan geçer. Videoya bakıp o kategoride neye ihtiyaç duydugunu bilmek kolay iş değildir. Bir yöntemin herşeyden geçmesi için ise youtube daki video yöneticisi panelinde iş yapılması gerekir. Bununda youtube tarafından izin verilen bir api kodu bulunmuyor. Ve böyle bir riskli işlemleri sisteme eklememiz imkansızdır hocam. Yoksa hocam inanın bende herşeyi özellikleri seçmeden tek özellikle yaptırmak isterim ama malesef yok. bu nedenle 11 farklı editleme yöntemi mevcut.

Merhaba hocam,

Analytics size göre yararlı gelmeyebilir belki. Her kanal için ayrı ayrı giriyorda olabilirsiniz fakat analytics isteği videoyapdan aylardır hatta yıllardır olan birşeydir.

Ünlem geçme için yapılabilecek her türlü risksiz işlemler mevcuttur. Ünlem geç yeni eğer sizi ünlemden kurtarmıyorsa uğraştıgınız kategori zorluğuna göre video kırpma, video hızlandırma deneyiniz. Uğraştıgınız kategoride yine eşleşen çoksa hocam video çerçeve eklemeyi yapınız. Yani hangi kategoride hangi işlem kullanılcağını bildikten sonra %95'in üstünde dolar yakar, %99 a yakın oranda eşleşen geçersiziniz. Fakat hangi türde neyden dolayı yakalanağcaını bilmek zordur. Mesala bir videodaki ses normal insan konuşması değil. Ve o video ünlem veya eşleşen veriyor. Demekki o videonun ses ayarlarını değiştircek bir özelliği ihtiyaç vardır. Oda video hızlandırma veya yavaşlatmakdan geçer. Videoya bakıp o kategoride neye ihtiyaç duydugunu bilmek kolay iş değildir. Bir yöntemin herşeyden geçmesi için ise youtube daki video yöneticisi panelinde iş yapılması gerekir. Bununda youtube tarafından izin verilen bir api kodu bulunmuyor. Ve böyle bir riskli işlemleri sisteme eklememiz imkansızdır hocam. Yoksa hocam inanın bende herşeyi özellikleri seçmeden tek özellikle yaptırmak isterim ama malesef yok. bu nedenle 11 farklı editleme yöntemi mevcut.
haklısnızda hocam edit 150mb sınırı var ben dizi atınca hiçbiri editlenmiyor haliyle ! ve eşleşen aynı duruyor ya anasayfadan tek tek eklicez yada başka çözümler lazım analiz gerçekten hocam gereksiz tamam eklensinde öncelik daha yararlı konulara verilebilir karşıdaki resim alma ünlem geçme yöntem artırma eşleşen dünya engeli sayfa hitini artırabilcek diğer özellikler öncelik bunlar olmalı hocam sizde bence aynı fikirdesinizdir birde %100 ünlem geçme yöntemi yazıyor forumda onunla ilgili mesaj attım 2-3 kez konuyada yazdım işe yaramazmı hocam bota eklenemezmi bi bilgi verseniz

Hızlı Ünlem Geç Yeni : 587 saniye sürdü.

video süresi 2 saatti bu normalmi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam zaten botun kalitesine veya itibarına birsey demiyorum ve kimsede diyemezde. Sizinde dediğiniz gibi şuan piyasadaki en iyi bot videoyap. Siz beni yanlış anladiniz sanırım botu aylardır kullanan bir müşteriniz olarak yollarımızı ayıralım demenize kirildim. Ayrıca az öncede yazmıştım şimdide yazayım. Botun suanki hali harika. Hatta son 6 aykinden daha iyi durumda. Siz diyorsanizki kanallara giriş yapmadığı için risk teşkil etmiyor ozaman bi sıkıntı yok hocam. Ama gerçekten cok sert yazmissiniz. Bu forumda 6 aydır mesaj atiyorum sizden bu kadar sert olmanızı beklemezdim. Daha yıkıcı eleştiri yapanlar oldu ama onlara bile bu kadar sert yazmamistiniz . kolay gelsin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam zaten botun kalitesine veya itibarına birsey demiyorum ve kimsede diyemezde. Sizinde dediğiniz gibi şuan piyasadaki en iyi bot videoyap. Siz beni yanlış anladiniz sanırım botu aylardır kullanan bir müşteriniz olarak yollarımızı ayıralım demenize kirildim. Ayrıca az öncede yazmıştım şimdide yazayım. Botun suanki hali harika. Hatta son 6 aykinden daha iyi durumda. Siz diyorsanizki kanallara giriş yapmadığı için risk teşkil etmiyor ozaman bi sıkıntı yok hocam. Ama gerçekten cok sert yazmissiniz. Bu forumda 6 aydır mesaj atiyorum sizden bu kadar sert olmanızı beklemezdim. Daha yıkıcı eleştiri yapanlar oldu ama onlara bile bu kadar sert yazmamistiniz . kolay gelsin

bence az bile yazmış mantıklı düşündüğün zaman resmen hakerete uğradı yalancı dendi.12 bin üye var diyosa 12 bin üye vardır.koskoca adam yalanmı söyliycek şu botun 12 bin üyesi bile bence az.zaten türkiyede bu işi yapanların %70+ sı videoyap kullanıyodur.ve yalancı diyen kişilerde bu sistemi kullanması kendisini sinirlendirmişki böyle bi tepki vermiş.geneldede olan bu hakeret edenler bu botu kullanıyor

videoyapın işlemleri çok geç yapmasından, bunu önlemek yerine çalışmalarını gereksiz güncellemelere yoğunlaştırdığını düşündüğümden malesef artık yollarımı ayırdım

bence az bile yazmış mantıklı düşündüğün zaman resmen hakerete uğradı yalancı dendi.12 bin üye var diyosa 12 bin üye vardır.koskoca adam yalanmı söyliycek şu botun 12 bin üyesi bile bence az.zaten türkiyede bu işi yapanların %70+ sı videoyap kullanıyodur.ve yalancı diyen kişilerde bu sistemi kullanması kendisini sinirlendirmişki böyle bi tepki vermiş.geneldede olan bu hakeret edenler bu botu kullanıyor
12 binden fazla üye vardır hocanın dediği gibi ama bence 12 bin AKTİF üye yoktur demek hakaretmi olmuş oluyor? Ortalığı kizistirmaya gerek yok. Hakaret olarak algiladiysada hocamdan özür diliyorum. Ama senin gelip olayları atlamanı anlayamadım burada seni ilgilendiren birşey yok. Neyse yazacağımi yazdım ben. Bundan sonrada birşey yazmam

webscirpti hocam, gelmiş geçmiş kayıtlı 12 bin üye diyor. yoksa siz 12 bin kişi botu aktif kullandığını mı anladınız? :D

edit:Bilmiyorum belki ben yanlış anlamışımdır. eski mesajları okumadım.

Son düzenleme:
birden fazla üyeliği olan çok kişi olduğunu düşünüyorum. 12bin HESAP olabilir ama hepsi farklı kişi olması imkansız

Merhaba Arkadaşlar,

neyse uzatmaya gerek yok. 12 bin aktif üyemiz mevcuttur. Şuana kadar 14.200 farklı insan geldi. 2.200 arkadaşımız 21 aylık süreçte kullanmayı bıraktı. Rusya, Azerbeycan gibi bir çok ülkeden 100 lerce türk arkadaşımız kullanıyor. Anket yapıldığında forumun %70 i kullandığını herkes gördü zaten. Onlarca forumda konum var. Binlerce adwordsden üye geldi. Ytparada bir çok üyem mevcuttur ama sadece bu forumda varlığımız bulunmuyor. 30 bin üstü konu gösterimi almış forumlarda konumuz mevcut. Bu konuda zaten birşey ispat yapma gereği duymuyorum fakat aksini düşünmekde özgür yazmakda ise bana hakaret olarak algılamama sebebiyet verir. Kimseyi hiç bir firma dört dörtlük memnun edemez. Videoyap türkiye lideri bot demiyorum, dünya lideri youtube botudur. Reklam ve övünmeyi sevmediğim için bunları yazmam ve paylaşmam. Bizi seçen kişi elektronik referanslarımızla gelmesinide istemem. Bizi seçen kişi arkadaşım şu kadar kazanmış bende kazanmaya geldim diye seçmesini isterim. Yukarıda bir arkadaş güzelce kullanmadığını belirtmiş mesala. Valla açık sözlü ama kirletmeyecek cümlelerle kurduğu için bir saniye üzülmem. Allah hayırlısını onun için versin derim geçer giderim. Hepimiz için bu böyledir. kim nerede kazanıyorsa öyle devam eder. Ben ise olayı şu açıdan yorumlarım. Elimden geleni yaparım gerisi Allahın takdiridir.

Buarada hızlı ünlem geçde işlem süresi 20-30 snden fazla sürüyorsa bu 1gb videolar dahil. Demekki o video ne mp4 nede flvdir. Bot ilk önce formatını düzenleyip ünlem geçer. Pc den attığınız bazı videolarda, youtube dışı başka site botların bazıları orjinal mp4 veya flv değildir

peki şöyle bir şey olursa ? biz maili sattık sorunsuz şekilde adam kullanmasını bilmedi direk 700-800 video attı spamdan kapandı bu kapanma sorunu mail satıcısına mı yüklenecek?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri