вєякαη;509940' Alıntı:Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazonu bulamayanlarda var
TTnet ile atsam daha çok video atmıştım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;509940' Alıntı:Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazonu bulamayanlarda var
Hayırlısı bu hafta ölü geçti zaten doğru düzgün video atılmadi tek istedigim hız onuda ne kadar istersem ne kadar rica edersem edim her geçen gün daha kötü oluyor artık bişey demiyorumTTnet ile atsam daha çok video atmıştım.
benden size tüyo;yerleştirmesi devre dışı bırakılan videoları botlar daha zor indirir.@Web_Scripti iyi bayramlar.
Bota bir sikayet bölümü eklenmesini istiyorum. Kanallari birileri tarafindan otobota baglananlar, sikayet ederek kanallarinin bottan cikarabilmeli.
Yada ayarlarda: kanalim bot ile baskalari tarafinda kopyalanmasin opsiyonu olmali.
Saatlerce ugras video editle etiketleri gir vs adam gelsin kanalini bot ile kanalina yüklesin ve hicbir emek harcamasin. Bu böyle devam etmez önlem alinmali.
Videoyap ile " video ortası reklam " özelliğini kullanıp kanalları kapanmayan sağlıklı olan var mı?
Kullanacağım da, endişeliyim biraz kanal kapanma olmasın diye sorayım dedim.
Teşekkürler,
videoyap alayım dedim 1 haftadır kapanmayan kanal 1 saat sonra kapandı.. botla olmayacak bu iş anlaşıldı.. deneme süresi almak için bekledim kimse bakmayınca satın almıştım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iade yapabilir misiniz acaba? 1 saat anca kullandım
kanalyap bölümünü kullandın mı? önceki mesajlarında video ortası reklam falan yazmışsın da..
Hep kullanıyorum sıkıntı yokVideoyap ile " video ortası reklam " özelliğini kullanıp kanalları kapanmayan sağlıklı olan var mı?
Kullanacağım da, endişeliyim biraz kanal kapanma olmasın diye sorayım dedim.
Teşekkürler,
kullandım öğrendikten sonra.. 50 tane video yükledi zaten yarısı işleniyorda takılı kaldı sonunda da patlamış beraberinde alakasız 2 kanalı da ***ürdü..
Katip hocam kanalyap bölümünü kullanmayınız birde öyle deneyiniz.
orayı kullanmassan botun bi anlamı yok zaten.. neyse iadesini isticez artık..
Kendi bilgisayarımdan yükleyim dedim 250mb lik videoyu
Request Entity Too Large
The requested resource
/ing/videoyukle.php
does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
bu hatayı verdi.
Genel bir sorun var hocam tek orada değil umarım sorun en kısa zamanda çözülür.
Dün videoyap botu aldim 2 kanalimdaki videolara video ortasi girdim bugün 2 kanlimda kapandi. Neyse bu bot islerine tövbe ettim sonunda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.