Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti ünlem gayet iyi hocam toplu video edit 350mb yapıp hem kırp ve başından 10 sn sonundan 10 sn süre kes olamazmı hocam dizi kanalı çekiyorum 320mb diziler başında 10 sn intro sonuna outro koymuş onlarıda kesse süper olur kırparakda eşleşen geçeriz hem kanal logosu varsa siliniyor böyle yaparsanız süper olur bilmiyorum botu çok zorlarmı olmazsa fiyatı 30 tl olabilir

@Web_Scripti ünlem gayet iyi hocam toplu video edit 350mb yapıp hem kırp ve başından 10 sn sonundan 10 sn süre kes olamazmı hocam dizi kanalı çekiyorum 320mb diziler başında 10 sn intro sonuna outro koymuş onlarıda kesse süper olur kırparakda eşleşen geçeriz hem kanal logosu varsa siliniyor böyle yaparsanız süper olur bilmiyorum botu çok zorlarmı olmazsa fiyatı 30 tl olabilir

Öncelikle amacımın polemik oluşturmak olmadığını belirtmek isterim.
Son zamanlarda hocam şunu yap fiyatı arttır, bunu yap fiyatı arttır isteklerinde bunulunuyor.
Arkadaşlar belki sizin istedikleriniz bana yetmediği yada o özelliği hiç kullanmadığım için neden ben fazla para ödemek zorunda kalayım ki?
Kişisel isteklerde bulunuyorsanız lütfen fiyat konusunu ön plana çıkarmayınız.
Botu alan var alamayan var. İstediğiniz özellikleri kullanan var kullanmayan var.

Öncelikle amacımın polemik oluşturmak olmadığını belirtmek isterim.
Son zamanlarda hocam şunu yap fiyatı arttır, bunu yap fiyatı arttır isteklerinde bunulunuyor.
Arkadaşlar belki sizin istedikleriniz bana yetmediği yada o özelliği hiç kullanmadığım için neden ben fazla para ödemek zorunda kalayım ki?
Kişisel isteklerde bulunuyorsanız lütfen fiyat konusunu ön plana çıkarmayınız.
Botu alan var alamayan var. İstediğiniz özellikleri kullanan var kullanmayan var.
bot kişi olarak düşünülemez en çok toplu video kullanılıyor bu isteğimi kullanıcıların çoğu istiyor zaten eğer bu server kaldırırsa bu video özelliklerini web_script fazladan para almaz merak etmeyin

bot kişi olarak düşünülemez en çok toplu video kullanılıyor bu isteğimi kullanıcıların çoğu istiyor zaten eğer bu server kaldırırsa bu video özelliklerini web_script fazladan para almaz merak etmeyin

Yukarıda yazdığım konu geneldi. Olay benim paramın olup olmaması değil.
350 mb sınır talep etmeniz malesef sizin kişiselinizdir.

Yukarıda yazdığım konu geneldi. Olay benim paramın olup olmaması değil.
350 mb sınır talep etmeniz malesef sizin kişiselinizdir.
ben talep ederim müşteriyim birçok kişide var talep eden konuda dahi yazanlar var okursanız göreceksiniz eski sayfaları ama eklicek olan yapımcısıdır eğer sunucu yetmezse artıkmak için fiyatı sunucu parası kadar artırabilir 1 tl artırsa 10k kullanıcı varsa 10k ile enaz 50 sunucu alınır aylık hemde kaliteli

Hocam 3 kanal açtım 25+ video spam yaptım ve kanallarım sabahına patladı, tek bende mi oldu bu durum? Yoksa herkeste mi oldu? Geçiciyse botu alacağım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad bir sürü toplu video hakkı birikiyor bende bu hakları güne çevirme şansımızı yok mudur.. Böyle birşey olsa eminim birçok kişinin hoşuna gidecektir..

Bot çok iyi durumda mükemmel harkulade maşallah diyelim
WWYrBL.gif

Videoya Logo Eklenemedi(Video Formatı bozuk) uyarısı aldım bu ne ola ki?
bide toplu video çekerken kırpma,logo ekleme, renk açma veya intro ekleme gibi seçenekler var bunlardan sadece 1 tane seçme hakkımız mı var, bota yabancı kaldım biraz uzun zaman oldu. bide tek tek video yüklemek daha uzun sürüyo toplu yüklemekten

Arkadaşlar telifli video kontrolünü ne kadar zaman aralıklarla yapıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir? Günde bir kere yaptırmak fazla mı olur?

hocam kanalima 25 civari video attim hepsini Toplu Yüklemede bekledim bititkten sonra kanala baktim 0 video hicbiri yüklenmemis botta sorun mu var? yoksa ben mi yanlis birsey yaptim?

[MENTION=13705]techtasarim[/MENTION] büyük ihtimalle yanlış işlem yapmışsındır, bir kaç saat önce ben yükleme yaptım daha yenide tek olarak yükleme yaptım,

[MENTION=13705]techtasarim[/MENTION] büyük ihtimalle yanlış işlem yapmışsındır, bir kaç saat önce ben yükleme yaptım daha yenide tek olarak yükleme yaptım,

simdi tekrar deniyorum sonucu buraya yazarim ama herseyi dogru yaptigimdan eminim hatta bekledim videolar gec mi yuklenecek diye ama birsey degismedi

simdi tekrar deniyorum sonucu buraya yazarim ama herseyi dogru yaptigimdan eminim hatta bekledim videolar gec mi yuklenecek diye ama birsey degismedi

Yüklediğim videolar bölümüne bakıp videoya tıklayıp gidiniz. yanlış kanala token vermişsinizdir. Dilerseniz destekdende yazabilirsiniz. Böyle bir durum hiç yazılımda yaşanmamıştır.

video ortası reklam giremiyorum:confused:

Edit:video ortası reklamları açmak istediğimde kanala giriş yapılamadı ya da tokenle ilgili bir sorun var diyordu ,az önce hesabıma farklı yerlerden giriş olduğıu uyarısını verdi ve şifremi değiştirmemi istedi yt!!!!tek tek açmanın yolu gözüktü sanırım:(

Son düzenleme:
Botun toplu videosu yine iflas. 30 dakikada 1 video bile atamadı. 2 günde 1 böyle oluyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir çözüm bulmanız lazım artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri