Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

Dediğim gibi 112 siteden 4-5 tanesine çerçeve eklenmiyor. Anime bot önerilerine hep dikkat ettim. Öneri yapın alexa'sı yüksekse eklemesini yaparım. Ama anime sektörü böyle bir sektör. 1 tanesi videoyu çeker hepsi diğerinden kopyalar olayı var. Yine sonuç pek değişceğini sanmam. O videoyu elle indirip bot pc upload ile yükleyin. çerçeve eklenirse bana destekden iletin ben o botu yazarım. Animeler %90 oranında mp4 gibi gözüksede yapısı avidir.

suan onu denıyorum hocam eger olumlu sonuc alırsam bıldırıcem sıze .

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

@Web_Scripti hocam denedim yuklendi %100 oldu sonra sarı bi ünlem işareti geldi hocam http hatası yazıyor vıdeo yuklenmedi .

suan onu denıyorum hocam eger olumlu sonuc alırsam bıldırıcem sıze .

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

@Web_Scripti hocam denedim yuklendi %100 oldu sonra sarı bi ünlem işareti geldi hocam http hatası yazıyor vıdeo yuklenmedi .

ekran görüntüsü at hocam bilmiyorum hatanı.

ekran görüntüsü at hocam bilmiyorum hatanı.

hocam kapattım sayfayı ya hanı pcden vıdeoyu secıp yukluyoruz ya sag tarafda durum var yuzde kac oldugunu gosterıyor o bitti %100 oldu sonra o gitti onun hemen yanaına sag tarafına sarı ucgen ortasında unlem var ustune gelınce HTTP hatası yazısı cıkıyor .

hocam kapattım sayfayı ya hanı pcden vıdeoyu secıp yukluyoruz ya sag tarafda durum var yuzde kac oldugunu gosterıyor o bitti %100 oldu sonra o gitti onun hemen yanaına sag tarafına sarı ucgen ortasında unlem var ustune gelınce HTTP hatası yazısı cıkıyor .

Onun çok sebebi var hocam işte. Yüklediğin video virüs içeriyor diyebilir, yüklediğin video mp4 veya flv değil diyebilir. Bu sorun yani bir soru değil. Bu sorunu niçin yaşadığınızı orası yazar. mümkünse onu yaşayınca bana ekran görüntüsü gönderin ve ip adresinizi yazın. Bende inceleyim ve tam sebebini size yazayım. Daha ilk defa pc upload yapıyorsunuz galiba. Öğrenmenize yardımcı olurum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kendi eklediğim çerçeve ile dünya engelini eşleşenini felan aştım sorunsuzca kanala yuklentı tek sıkıntı vıdeonun goruntu kalitesi çok düştü ve videoda eklemesi gereken yere tam eklemedi destekden size cektıgım vıdeoyu ve cektıkden sonraki videoyu attım ıncelermısınız lütfen .

spam çalışmak için kanal aldım, birazdan deneme sürümünü kullanıcam bakalım bi yerden başlamak gerek

spam çalışmak için kanal aldım, birazdan deneme sürümünü kullanıcam bakalım bi yerden başlamak gerek

Tabiki bir sorunuz olursa sol alt köşede destek bölümümüzden yazabilirsiniz. Uzman ekibimiz her videoyap / youtube / google ve video konularında cevaplayabilirler.

token alırken 404 hatası veriyor çözümü nedir.

Bunun 2 türlü sebebi vardır. 2 side client id ve secret oluşturma bölümünden dolayıdır.

client5.png

Üstteki resimde görüldüğü 1. aşamada e-mail seçmemişsinizdir veya 2. şıkdaki proje ismini boş bırakmışsınızdır. Seçimleri ve yazmayı yaptıktan sonra kayıt edin tekrardan token alırken google hata vermeyecektir.

arkadaşlar aradım ama 10snlik intromu ve outromu kullanamaz mıyım videoyap.com'da ?

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Scritpi hocam sizin çerçeveler ile denediğim'de videoya dünya engeli geliyor fakat benim kendi eklediğim çerçeve ile deneyince sorunsuz geçiyor fakat goruntu kalitesi aşırı dusuyor ve eklenmesi gerek yere tam eklemiyor lütfen ilgilenirmisiniz bu sekilde programı kullanan kullanıcılar bır nebzede olsa engelleri aşmış olucak .

Hocam çerçeve eklemeyi kaldırdınız mı. Bulamıyorum da :(

Bize ytpara da Trabzon !

Hayır hocam kaldırmadık, aynı yerlerinde duruyor. kontrol + f tuşuna basarak çerçeve kelimesini arayın isterseniz. Çok fazla özellik olunca gözden kaçıyor olabilir.

arkadaşlar aradım ama 10snlik intromu ve outromu kullanamaz mıyım videoyap.com'da ?

intro olayını sistem yazdıgınız yazıyı otomatik videoya çevirir ve ekler. outro bulunmuyor. Size ait özel videonuzu ise intro ve outro yapamazsınız hocam. çünkü 2 video arasındaki çözünürlük ve fpsler eşdeğer olmayacağı için çok büyük editlemeler gerektirir. Çok ciddi server maliyeti olacağı için yapılması zor.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Scritpi hocam sizin çerçeveler ile denediğim'de videoya dünya engeli geliyor fakat benim kendi eklediğim çerçeve ile deneyince sorunsuz geçiyor fakat goruntu kalitesi aşırı dusuyor ve eklenmesi gerek yere tam eklemiyor lütfen ilgilenirmisiniz bu sekilde programı kullanan kullanıcılar bır nebzede olsa engelleri aşmış olucak .

Görüntü kalitesi çerçeve ve video kırpmada yıllardır düşüyor. Görüntü kalitesi bu şekilde düşmeden çerçeve veya video kırpma yapıldıgında eşleşen geçilmesi çok daha zorlaşmış oluyor. Yinede kaliteyi biraz daha yukarıya alacağım. Bugün eklediğim yeni çerçeve olayında şuanda Görüntü kaymalarını giderdim hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 4189 id li hesaptan 11957 id li hesaba 30k hak transferi yapabilirmisiniz ? destekden yazınca biraz uzun sürüyo onlinesınız diye burdan yazayım dedim.

Görüntü kalitesi çerçeve ve video kırpmada yıllardır düşüyor. Görüntü kalitesi bu şekilde düşmeden çerçeve veya video kırpma yapıldıgında eşleşen geçilmesi çok daha zorlaşmış oluyor. Yinede kaliteyi biraz daha yukarıya alacağım. Bugün eklediğim yeni çerçeve olayında şuanda Görüntü kaymalarını giderdim hocam.

hocam kayma gitmiş kusura bakmayın sizede cok soru yoneltıyorum fakat hem program ıcın hem bız kullanıcılar ıcın . hocam şimdi çerçeve'de eklenilecek alana ekleniyor ya video fakat eski videodaki gibi tam gorunmuyor ornegın normal vıdeoda karakterın tamamı gorunurken çerçeveye eklendıgın'de yarısı gorunuyor acaba videoyu tamamen oturtmak mumkun degılmı ? karşılaştırmak istemiyorum ama onceden kullandıgım baska bır botta hem kalitesi dusmeden hemde vıdeoyu tamamen çerçevenın ıcıne oturtuyor'du isterseniz ornek video atabılırım size .

hocam uzun zamandır kullanmıyordum botu, artık para kazanma açamıyormuyuz bot ile

peki farklı ipe yakalanmamak için para kazanma işlemini nasıl uygulayacağız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri