Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

aslında şöyle bişey yapılsa çok iyi olur:

bir kanalı komple çekmek istediğimizde sayfa saya çekmek yerine kanalı komple çek deyip o sayfada kalarak tüm videoların özgünleştirmesini bekleyebiliririz.

hocam yapılabiliyosa çok iyi olur. resmen kör oldum artık kanal çekmekten. bunu yaparsanız zamandan çok büyük tasaruf sağlanır.

edit:aynı şey kelime ararken de geçerli mesela kelimeyi arttıktan sonra ilk 3 sayfayı özgünleştirip yüklemesi için komut verilebilse çok iyi olur

Son düzenleme:
aslında şöyle bişey yapılsa çok iyi olur:

bir kanalı komple çekmek istediğimizde sayfa saya çekmek yerine kanalı komple çek deyip o sayfada kalarak tüm videoların özgünleştirmesini bekleyebiliririz.

hocam yapılabiliyosa çok iyi olur. resmen kör oldum artık kanal çekmekten. bunu yaparsanız zamandan çok büyük tasaruf sağlanır.

edit:aynı şey kelime ararken de geçerli mesela ilk 3 sayfayı özgünleştirip yüklemesi çok iyi olur

Merhaba hocam,

mesala kanala 500 video var hocam. 500 videoyuda tek sayfada gösterip hepsini tek bir tuşla yüklemek mi istediniz? eğer tek sayfada o kadar sonuç gösterirsem herkes günlük 50 1 kanala yükleme yerine rakamları arttırır. buda kanalım kapanıyor diye sonuçlar doğurabilir. eğer anlatmak istediğin buysa üstad.

acaba dünya engeli çerçevesi ne zaman gelecek :)

Merhaba üstad, önceki sayfada futli hocamda çerçeveleri paylaştı ama direk özellik olarak eklemedim. çünkü daha iyi oranlara getirecek çerçeveleri bulmak adınadır. o çerçeveleri sizde ekleyip iyi oranda şuanlık geçebilirsiniz.

Yani Ortak Client Id ve Secret Kullan diyeceğiz ve sadece api key alacağız kendimize özel o kadar değil mi ? Sonrada kanalları ekle yükle geç [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba üstad,

Aynen dediğin gibidir. zaten api keylerin kanallarla hiç bir bağlantısı yok. api key sadece özgünleştirmede ve toplu videodada arama sonuçlarında sonuç çıkarmak adına kullanılıyor. Ortak client id ve secret ise videoyap tarihinin en az kapanma oranına sahiptir. 1.5 aydır ortak client mevcuttur. Hiç bir ortak client kirlenmemiştir.

Ben bu kapanma olaylarını bir türlü çözemedim.. İşin garip tarafıda 50 videodan aşağı attığım kanallar kapanmış bende..

Ben bu kapanma olaylarını bir türlü çözemedim.. İşin garip tarafıda 50 videodan aşağı attığım kanallar kapanmış bende..
Bende aynı sorundan korkuyorum hocam sorunun çözümünü bulursaniz bana mesaj atar mısınız

Sen forumun kapanmasını aşamamış her yeri denemiş kişisisin. Her yerde her şekilde kanalın kapanıyor. 1 hafta önce sana mail ve şifresini verdiğim kanal ise AÇIK.

Onun dışında 1 haftada 8 tane kanal eklemişsin 1 tanesi kapanmış.

%100 kapanmayı çözebilen kimse olamaz. Bir kişi 1 ayda 100 kanal çalışıyorsa 1-2 tanesi belki 3-5 tanesinin kapanmasına razı olucak. Bu spamin kuralıdır.

neden bunları yazıyorum biliyormusun hocam, günde 5 defa konuma sen konuma yazıyorsun. Seninle aynı şikayeti yaşayan başka kullanıcım yok. Şikayeti yaşasada 2-3 günde çözülüyor. Ama sendeki neden çözülemiyor olayı değil aslınd.

Benle çalışmadan önce %100 her kanalın aynı gün kapanırken artık 1 hafta geçmiş 8 kanalın 7 si ayaktaysa bence sen artık biraz kabullenmen gereken olarak görmelisin. veya kanal satın almalısın.

Bende aynı sorundan korkuyorum hocam sorunun çözümünü bulursaniz bana mesaj atar mısınız

1 günlük test edip bağlarsınız. %90 oranında kapanmayacaktır fakat kapanırsa yazarsınız destekden size loglara bakıp yön veririz. %99 oranında kapanmalarınıza son vermiş olursunuz.

hocam botu kişiye özel düzenleyebiliyormusunuz örneğin üstteki mesajınızda
'' mesala kanala 500 video var hocam. 500 videoyuda tek sayfada gösterip hepsini tek bir tuşla yüklemek mi istediniz? eğer tek sayfada o kadar sonuç gösterirsem herkes günlük 50 1 kanala yükleme yerine rakamları arttırır. buda kanalım kapanıyor diye sonuçlar doğurabilir. eğer anlatmak istediğin buysa üstad ''
ben kanallarımın kapanmasına razıyım desem böyle bir sistemi yapabilirmisiniz benim hesabımda ücreti karşılığında

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailymotion kazanç sistemi süper olacak hocam gerçekten, yt kadar yüzümüzü güldürürmü acaba o sistem iyi para varmı :D

hocam botu kişiye özel düzenleyebiliyormusunuz örneğin üstteki mesajınızda
'' mesala kanala 500 video var hocam. 500 videoyuda tek sayfada gösterip hepsini tek bir tuşla yüklemek mi istediniz? eğer tek sayfada o kadar sonuç gösterirsem herkes günlük 50 1 kanala yükleme yerine rakamları arttırır. buda kanalım kapanıyor diye sonuçlar doğurabilir. eğer anlatmak istediğin buysa üstad ''
ben kanallarımın kapanmasına razıyım desem böyle bir sistemi yapabilirmisiniz benim hesabımda ücreti karşılığında

[MENTION=18948]şıvanştayger[/MENTION] attın bir öneri destekdende senin fikrine 2 kişi katıldığını ve arkadaşda katıldığını söylüyor.

Yazılım Bana maliyeti olan bir iş değil ki ekstra ücretiyle yapyım. İstekleriniz benim için bir zevktir. Talep olur ben yaptım. o zaman kanal çek bölümüne şöylr bir şey ekleyim tek sayfada 50,100,150...,500 görüntüle diye. 100 ve üstünün yanında kanalınız kapatabilir uyarısı eklim. Kullananlar riskini kabullenmiş olsun?

Sen forumun kapanmasını aşamamış her yeri denemiş kişisisin. Her yerde her şekilde kanalın kapanıyor. 1 hafta önce sana mail ve şifresini verdiğim kanal ise AÇIK.

%100 kapanmayı çözebilen kimse olamaz. Bir kişi 1 ayda 100 kanal çalışıyorsa 1-2 tanesi belki 3-5 tanesinin kapanmasına razı olucak. Bu spamin kuralıdır.

neden bunları yazıyorum biliyormusun hocam, günde 5 defa konuma sen konuma yazıyorsun. Seninle aynı şikayeti yaşayan başka kullanıcım yok. Şikayeti yaşasada 2-3 günde çözülüyor. Ama sendeki neden çözülemiyor olayı değil aslınd.

Benle çalışmadan önce %100 her kanalın aynı gün kapanırken artık 1 hafta geçmiş 8 kanalın 7 si ayaktaysa bence sen artık biraz kabullenmen gereken olarak görmelisin. veya kanal satın almalısın.

Üstad spamın kuralıdır diyorsunda eyvallah elbetteki kapancak bir şekilde çünkü spam yapıyoruz fakat bu kadar erken bir sürede kapanması insanın kafasını karıştırıyor.. Ha başka kullandığm botlardada olmuyor mu kapanma oluyor evet 3 ayrı bot kullanıyorum kanal kapanmalarını kendi sistemimle bir nebzede olsa azalttım fakat sizin botda nedense bu kanal kapanma olayı bir şekilde sürekli karşıma çıkıyor.. Kapanan kanallarım az video atılan kanallar olduğu halde kapandı ( 50 altı ) .. Verdiğim kanal açık duruyor diyorsunuz o kanalı ben bota eklemedim bile üstad onuda söyliyim...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailymotion kazanç sistemi süper olacak hocam gerçekten, yt kadar yüzümüzü güldürürmü acaba o sistem iyi para varmı :D

Hocam onun üzerine yazılımlara başladım. Kanallarım dailymotion diye bölüm ekliyeceğim. Tüm yükleme özelliklerini orası içinde aktif edicem. Ama diğer gelişmiş youtube özelliklerimizi zamanla dailymotion gibi yapabilirim. Onun özelliklerini daily.videoyap.com açıp aynı üyelikde 2. defa para almadan yaptıracağım. Kazanç konusuna felince 2 tane üyem çok ciddi kazanmış. şahsen dailyi denemedim, fakat inancım var. En azından çok istek var ve istekleri geri çevirmeyi hiç sevmem;)

Hocam onun üzerine yazılımlara başladım. Kanallarım dailymotion diye bölüm ekliyeceğim. Tüm yükleme özelliklerini orası içinde aktif edicem. Ama diğer gelişmiş youtube özelliklerimizi zamanla dailymotion gibi yapabilirim. Onun özelliklerini daily.videoyap.com açıp aynı üyelikde 2. defa para almadan yaptıracağım. Kazanç konusuna felince 2 tane üyem çok ciddi kazanmış. şahsen dailyi denemedim, fakat inancım var. En azından çok istek var ve istekleri geri çevirmeyi hiç sevmem;)

oh oh demekki para var orada, tahmini ne zaman aktif olacak o bölüm hocam belli mi ?

1 günlük test edip bağlarsınız. %90 oranında kapanmayacaktır fakat kapanırsa yazarsınız destekden size loglara bakıp yön veririz. %99 oranında kapanmalarınıza son vermiş olursunuz.

Tamamdir hocam seviyorum sizi :D

oh oh demekki para var orada, tahmini ne zaman aktif olacak o bölüm hocam belli mi ?

Dailymotion support bölümüne 2 gün önce mail attım. Açık açık neler yapcağımı anlattım. Kendilerinden gelen cevap ise api kullanıldığı sürece istediğinizi yapabilirsiniz. Video yükletme araclarını biz destekliyoruz kod yazılımında takılırsanız yaxın dediler. kanalhityap projemle uğraşıyorum. Ara ara videoyap alt zemini düzenliyorum. Diğer sistemlerime bakıyorum derken günde 1 saat dailye ayırmaya başlayacağım. Tahminen 15 gün diyebiliriz hocam. 15 saat kısa bir süre fakat zaten videoyap alt zemini var olduğu için daily sistemi içinde alt zemin hazır demektir. Bakarsın kafam eser herşeye ara veririm daily sistemini erken çıkarırım. ama 15 gün öncesine net birşey söylemem

hocam videolara toplu özgünleştirme yaptıktan sonra toplu özgünleştirme sayfasının açık kalması gerekiyormu yoksa videoyapı kapatsakta o otomatik özgünleştiriyormu

Dailymotion support bölümüne 2 gün önce mail attım. Açık açık neler yapcağımı anlattım. Kendilerinden gelen cevap ise api kullanıldığı sürece istediğinizi yapabilirsiniz. Video yükletme araclarını biz destekliyoruz kod yazılımında takılırsanız yaxın dediler. kanalhityap projemle uğraşıyorum. Ara ara videoyap alt zemini düzenliyorum. Diğer sistemlerime bakıyorum derken günde 1 saat dailye ayırmaya başlayacağım. Tahminen 15 gün diyebiliriz hocam. 15 saat kısa bir süre fakat zaten videoyap alt zemini var olduğu için daily sistemi içinde alt zemin hazır demektir. Bakarsın kafam eser herşeye ara veririm daily sistemini erken çıkarırım. ama 15 gün öncesine net birşey söylemem

hocam şu dunya engeli çerçeveleri için deneme almak istiyorum. destektende yazdım. boş vaktim de varken açarsanız bi deneyeyim.

hocam videolara toplu özgünleştirme yaptıktan sonra toplu özgünleştirme sayfasının açık kalması gerekiyormu yoksa videoyapı kapatsakta o otomatik özgünleştiriyormu

Bugün gelen 9. soru destekden bu konudada soru yağmuru geliyor.

Arkadaşlar bugün çıkardığım toplu video yöneticisinde kanalı seçtiniz işlemi seçtiniz. örneğin tümünü özgünleştir v.s. neyi yaptıysanız artık en alttada işlemi yap butonuna tıklayınız. ona tıklamadan yapılanları youtube a göndermez. tek hamlede göndereceği için ona tıklamanız şart hocam.

hocam şu dunya engeli çerçeveleri için deneme almak istiyorum. destektende yazdım. boş vaktim de varken açarsanız bi deneyeyim.

Tabiki hocam ilgileniyorum

Bugün gelen 9. soru destekden bu konudada soru yağmuru geliyor.

Arkadaşlar bugün çıkardığım toplu video yöneticisinde kanalı seçtiniz işlemi seçtiniz. örneğin tümünü özgünleştir v.s. neyi yaptıysanız artık en alttada işlemi yap butonuna tıklayınız. ona tıklamadan yapılanları youtube a göndermez. tek hamlede göndereceği için ona tıklamanız şart hocam.

Tabiki hocam ilgileniyorum

izlenim almayan 50 kanalım var 25'ini yenıden videoyapa bagladım hepsine tam özgünleştir yapıcam umarım yararı olur hocam :) tekrardan girip token verdim umarım spamdan felan kapanma olmaz .

izlenim almayan 50 kanalım var 25'ini yenıden videoyapa bagladım hepsine tam özgünleştir yapıcam umarım yararı olur hocam :) tekrardan girip token verdim umarım spamdan felan kapanma olmaz .
Kanal saglamsa sorun olmaz ama cok riskli bir hareket.2.token basa bela olabiliyor.kaybedecek bir sey yok o yuzden ben olsam aynisini yapardim hatta 5 er tane video atardim.ama bunu token verdikten bir gun sonra yapin.riskler minimize olsun.

mobil mesaj

Kanal saglamsa sorun olmaz ama cok riskli bir hareket.2.token basa bela olabiliyor.kaybedecek bir sey yok o yuzden ben olsam aynisini yapardim hatta 5 er tane video atardim.ama bunu token verdikten bir gun sonra yapin.riskler minimize olsun.

mobil mesaj

hmm tavsiye için teşekkürler bugun ekledıgım 25 kanalı deneyım bakalım sorun cıkmaz ıse 1 hafta ıcınde kalanlarıda yaparım o zaman .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri