Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

toplu video yöneticisinde kücük resim değiştirmede hata var sanırım. resimlerin çogunu değiştirmiyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 6-7 aydır videoyap vs. botlarınızı kullanıyorum. Benim sıkıntım kanal açmada. Açtığım kanallar 1-2 güne kapanıyor. Kanal almayı da denedim. Fakat onlarda da aynı sorunu yaşadım. Şuan 1 tane buyfullchannelden gelen kanalım var partnerde. 1 tane de videoyapta. Yaklaşık 1 Yıldır bu işi yapıyorum, elimdeki kanalların hepsi bu.

Kazanılabileceğini biliyorum ama kanallar sürekli kapandığından pes etme noktasına geldim.

Kanalı telefon doğrulaması yapmadan açıyorum. Token verip gece toplu yüklemeye bırakıyorum. Ertesi gün sorun yok. Ama bir daha ki gün kapanıyor kanal. Kanallar arası geçişte ip değiştirip, çerezleri siliyorum. Makineyi değiştirdim aynı, virtual pc de Android, xp ve ubuntu kurarak dedim aynı.

Allah rızası için şu kanalı ayakta nasıl tutabilirim yardımcı olun. Telefon doğrulaması yapmadan kanal açabiliyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 6-7 aydır videoyap vs. botlarınızı kullanıyorum. Benim sıkıntım kanal açmada. Açtığım kanallar 1-2 güne kapanıyor. Kanal almayı da denedim. Fakat onlarda da aynı sorunu yaşadım. Şuan 1 tane buyfullchannelden gelen kanalım var partnerde. 1 tane de videoyapta. Yaklaşık 1 Yıldır bu işi yapıyorum, elimdeki kanalların hepsi bu.

Kazanılabileceğini biliyorum ama kanallar sürekli kapandığından pes etme noktasına geldim.

Kanalı telefon doğrulaması yapmadan açıyorum. Token verip gece toplu yüklemeye bırakıyorum. Ertesi gün sorun yok. Ama bir daha ki gün kapanıyor kanal. Kanallar arası geçişte ip değiştirip, çerezleri siliyorum. Makineyi değiştirdim aynı, virtual pc de Android, xp ve ubuntu kurarak dedim aynı.

Allah rızası için şu kanalı ayakta nasıl tutabilirim yardımcı olun. Telefon doğrulaması yapmadan kanal açabiliyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

Kapanan kanallarınızdan 2 tanesinin mail ve şifrelerini pm atarmısınız.

Arkadaşlar,

Arkadaşlar tek tek cevaplamaya malesef vaktim yok. Gece cevaplyacağım inş.

Dün youtube bir tarama yaptı. Bu taramada 10. ay ve 11. ayda aynı ipden çerezlerde silinmemiş, günlük çok video yüklenmiş ve özellikle 15 dk üstü kanalları taradı. Bu taramayı ise videoyap değil tüm şekilde çalışanlara yaptı. peki neden bir anda kapattı. 1 kanala Günlük 50 video üstü atanlar ise bu tip taramalarda göz önünde daha çok oluyor ve onlar etkileniyor. Normalde 1-2 kişi destekden bu konuda yardım isterken dün 10 kişi istedi. Hemen hemen hepsi çok video, aynı ipden kanallara giriş yapmış kişiler çıktı. Bu tip taramaları yputube unutturup yine ileride yapacaktır. Belki bu ay belki gelecek. Ama bunu istemiyorsanız her kanala girişinizde farklı ip, çerez silme ve günlük 1 kanala 50 den fazla viddo atmayınız. 20 dk üstü videolarıda toplu video çalışacaksanız linklerini listeletip toplu linkden çalışın ki video mb sınırı olmadan işlemi yapsın ve spam içerikli yüklememiş olsun.

-----

Kanaldaki videoların topluca resimlerini değiştirince resimlerin boyutuna göre işlenmesi 1 dk sürebilir. 1 dk sonra bakın güncellendiğini göreceksinizdir. Bol kazançlar.

Aynı sıkıntıyı tekrar yaşadım hocam. Dün 10 kanal satın aldım hepsini ayrı Client Id ve API keyler ile tek tek çerez ip temizleyip tokenlerini aldım.
6 tanesine kanal başı 10 adeti geçmeyecek şekilde, anasayfa ve toplu link ile %50, %40 ünlem geç sistemi kullanarak uzun videolar yükledim.
4 tanesi 24 saat dolmadan yine kapandı.
Desteğe yanlışlıkla 5 kanalın kapandığını ve 1 kanalın sağlam kaldığını yazmışım kusura bakmayın. Ama şuan için 6 kanaldan 2 tanesi sağlam kaldı. Bu iki kanalda bugün akşam üzeri yükleme yaptığım kanallar. Tahminim kısa süre sonra onlarda kapanacaklar.
Üyelik Id : 10272

Aynı sıkıntıyı tekrar yaşadım hocam. Dün 10 kanal satın aldım hepsini ayrı Client Id ve API keyler ile tek tek çerez ip temizleyip tokenlerini aldım.
6 tanesine kanal başı 10 adeti geçmeyecek şekilde, anasayfa ve toplu link ile %50, %40 ünlem geç sistemi kullanarak uzun videolar yükledim.
4 tanesi 24 saat dolmadan yine kapandı.
Desteğe yanlışlıkla 5 kanalın kapandığını ve 1 kanalın sağlam kaldığını yazmışım kusura bakmayın. Ama şuan için 6 kanaldan 2 tanesi sağlam kaldı. Bu iki kanalda bugün akşam üzeri yükleme yaptığım kanallar. Tahminim kısa süre sonra onlarda kapanacaklar.
Üyelik Id : 10272

Öncelikle çok geçmiş olsun,

O kadar hızlı youtube asla kapatmaz. Pcde birşey vardır veya hatanız. Destek mesaj sıranız gelince detaylı inceleyip sebebini yazarım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ; Hocam toplu ozgunlestirme yerinde, ozgunlestirirken soldaki kucuk kareye centik koymuyor, dolayisiyla ozgunlestirmiyor kanaldaki videolari (5dk oncesi sorun yoktu).

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ; Hocam toplu ozgunlestirme yerinde, ozgunlestirirken soldaki kucuk kareye centik koymuyor, dolayisiyla ozgunlestirmiyor kanaldaki videolari (5dk oncesi sorun yoktu).

Üsta, sabah pinglemeyi ekledikten sonra hiç dokunmadım o sayfanın yazılımına. Belkide daha sayfa içerisindeki resimler yüklenirken bastıysanız javası çalışmamış olabilir hocam.

Youtube son 2 haftada açılan kanalları süpürdü geçti, hiçbir botla alakası yok kapanmanın, ben 4 bot birden kullanıyorum hepsi gitti.

Genel YT taraması oldu. temizlendik :)

Günlük sınır

Selamlar.Günlük ünlem geçme, renk açma-kapama,süre ekleme -kesme,çerçeve ekleme v.b için MB sınırı var mı? Az önce bir kanal kopyaladım ama tüm videolar ünleme düştüler.Süre ekleme %60 yaptığım halde.Ben mi bir yerde yanlış yaptım yoksa günlük sınır mı var? Botu yeni aldım acemisiyim. Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben toplu videodan kanal çek dedim daha önce kanal ayarlarından %40 ünlem geç demiştim o geçerli oluyormu acaba o şekilde ?

Arkadaşlar,

Arkadaşlar tek tek cevaplamaya malesef vaktim yok. Gece cevaplyacağım inş.

Dün youtube bir tarama yaptı. Bu taramada 10. ay ve 11. ayda aynı ipden çerezlerde silinmemiş, günlük çok video yüklenmiş ve özellikle 15 dk üstü kanalları taradı. Bu taramayı ise videoyap değil tüm şekilde çalışanlara yaptı. peki neden bir anda kapattı. 1 kanala Günlük 50 video üstü atanlar ise bu tip taramalarda göz önünde daha çok oluyor ve onlar etkileniyor. Normalde 1-2 kişi destekden bu konuda yardım isterken dün 10 kişi istedi. Hemen hemen hepsi çok video, aynı ipden kanallara giriş yapmış kişiler çıktı. Bu tip taramaları yputube unutturup yine ileride yapacaktır. Belki bu ay belki gelecek. Ama bunu istemiyorsanız her kanala girişinizde farklı ip, çerez silme ve günlük 1 kanala 50 den fazla viddo atmayınız. 20 dk üstü videolarıda toplu video çalışacaksanız linklerini listeletip toplu linkden çalışın ki video mb sınırı olmadan işlemi yapsın ve spam içerikli yüklememiş olsun.

-----

Kanaldaki videoların topluca resimlerini değiştirince resimlerin boyutuna göre işlenmesi 1 dk sürebilir. 1 dk sonra bakın güncellendiğini göreceksinizdir. Bol kazançlar.

Hocam youtube tarama yaptı diyorsun da, ben günde en fazla 3 kanal açıp token verip bırakın 50 taneyi 20 tane yüklüyorum. Aylardır. Çerez temizliyorum ccleaner ve farklı bir yazılımla. Mac değiştiriyorum. Ip değiştiriyorum. Fakat kanallar yine kapanıyor. Eğer şanslıysam 3 gün duruyor. Destekten yazınca "herşey normal görünüyor. Farklı bir sıkıntı var herhalde" diye cevap alıyorum.

Bir arkadaşın tavsiye ile yeni çıkan farklı bi botu kullanmayı düşünüyorum.

Yenilikler gayet güzel hocam. Fakat naçizane bir tavsiye olarak bu kadar Kullanıcının aynı sistemi kullanması, bazılarının kanala bir günde 1000-2000 video atması diğerlerinizde kötü etkilediği kanaatindeyim. Kapanmaların önüne geçebilecek bir Şeyler yapmalısınız diye düşünüyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kanallarım sekmesinde
ortak cliend ve secret tanımladım. tam okumadan.
Bu ne işe yarıyordu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri