AntiBiyotiK
Yasaklanmış
video atıyorum attıgımdan 1 dakka sonra izlenim almadan beğeni alıyor be ne durum anlamadım_?Peki hangisini kullanmamız bizim yararımıza olur?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video atıyorum attıgımdan 1 dakka sonra izlenim almadan beğeni alıyor be ne durum anlamadım_?Peki hangisini kullanmamız bizim yararımıza olur?
Kendi clientini kullanacaksan her 5-10 kanalda bir değiştirmen faydalı ve eski hesap olursa daha iyi olur.. Ama ortak client ıd sistemdeki birçok kişi kullanıyor ve pek kapanma yaşanmadığı söyleniyor. En iyi yanıtı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] verecektir.Peki hangisini kullanmamız bizim yararımıza olur?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam süremin bitmesine 7 8 saat kala hak transferi için destekden yazmıştım şuan sürem bitmiş o haklarım transfer olurmu şuan 0lanmış ?
Tabiki hocam,
dünkü loglara bakılıp yarın sabah transferi yaparız. Bol kazançlar.
Amin cümlemize inşallah hocam. Herkes kazansın ve birlikte büyümekten yanayım.çok saol hocam, size daha çok versin ki bizde kazanalım
Benim anlamadığım biz kendi client ıd mize biraz fazla kanal bağladıkmı ya da video attıkmı sıkıntı oluyor. Ama bu ortak ıd client 10 bin kanalı nasıl kaldırıyor hocam.. Bir sırrımı var bu işin![]()
hocam vds stokları hala gelmedimi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Anaysayfan yapılan 1gb ve üstü yüklemelerde işlem tamamlama linki vermiyor sistem.
Tüm videolar için geçerli. Videolar ortalama 90 dakika ile 180 dakika aralığında oluyor.
Bazen 500mb üstüde vermediği oluyor.
Video youtubede işleme giriyor. Ama işleme sorunu çıkıyor bu sefer. İşleme işini tamamlayamıyor youtube.
Sebebi ne olabilir. İnceleyebilirmisiniz.
Normalde salı günü gelmesini bekliyordum. Dün gece serverlar geldi. Bu serverlar geçen hafta sattığım serverlardan daha güçlü cpuya sahip önceki serverlardan ellerinde stok kalmamış. Bu nedenle bir makinadan diğer makina tek tuşla kopyalanamadı aynı özelliklere sahip olmadığı için kurulumlarına devam ediyorum akaşsma engeç inş.
Merhaba hocam, 5 dk önce 1.5gb video denedim sıkıntı yoktu. Acaba denediğin linki destekden yazarmısın hocam?
Şu anda çalışmıyorum. Lakin bende tüm videolarda sorun oluyordu.
Birazdan çalışacam eğer geçmeyen bir video olursa size destekten yazarım hocam.
Teşekkürler
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam bu ara çok sık 21. kanalınızda sıkıntı bulunuyor : Failed to start the resumable upload şeklinde hata alıyorum bunun sebebi ne olabilir
usta bu kapanmalar bota fazla hesab baglamaktan olabilirmi ben botta 2 hesab baglıydı bir hesab tel dogrulaması istedi diger hesab duruyor.
önce açtıgım ve videoları yükledikten sonra bottan çıkardıgım hesablar duruyor destektende yazmıştım.
O kanalın için youtube o anda video yüklenmesini istemiyor demektir. youtube.com dan kanala girip manuel upload bölümünde de şuanda video yükleyemezsiniz diye yazar. bu uyarıyı %99 oranında o gün o kanala çok video yüklenince artık biraz yavaş yüklesin diye çıkarır. Youtube'un avantajıda boşuna bizi yormasın belkide kapatıcaz bir inceleyelim diye düşünür. o uyarıyı alınca 7-8 saat sonra denersen birşey olmaz hemde kanal açısından iyidir. ama uyarıyı alınca 5 dk sonra denersen genellikle yükler fakat kanal açısından iyi olmaz hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.