Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

tabiki herkes çok hızlı olabilir fakat sisteme 16 tane kanalı tam tamına 30 dakikada eklemişsin. Sence herşeyin temizlenip ip reset atılıp videoyapa girilip kanala girilip token verilmesi normal midir? ben daha önce bu kadar 2 kişide gördüm 2 side eksik yaptıklarını düzeltip devam ettiler.

Bak ilginç gelicek ama sana birşey söyleyim. Avea ile telefonu bağlıyorsun cihaza. çok hızlı şekilde ip değiştiriyorsun. büyük ihtimalle uçak moduna alıp normal moda alıyorsun. Ama şöyle bir durum var bu telefon ile olduğu için nokta atışı yerinde biliniyor. Tabiki bundan yakalarmı bilmiyorum hocam ama bir tesadüf değil yakalanman. Bunun için detaylı incelemeyi yapıp destekden döneceğim

destekten mesaj gönderdim hocam, tespitleriniz bire bir doğru aynen öyle yapıyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum, modeme reset atma imkanım malesef yok o yuzden avea netini kullanıyorum ccleaner ile çerez temizleyip mozilla gizli sekme kullanıyorum yine de kapatılıyor kanallar

Şu VDS özelliğini söyleye söyleye dilimde tüy bitmişti sonunda anladın beni hocam VDS den attığım videolar 4,5 aydır ayakta toplu kapanma yaşamadım 4,5 aydır ama kapansada bu süre bize yetiyor demek istediğim bu diğer türlü kanalın ayakta durması çok büyük profesyonellik uğraş istiyor ama VDS olunca kapanmıyor kapansa dahi kanAlın ömrü çok uzun sürüyor .. Hakkımızda hayırlısı olsun Yine yeni yeniden diyorum :) VDS sistemi çıkar çıkmaz geçtim teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 1 adet vds satın aldım bunda her bölümden dilediğim boyutta ve dk daki videoları dilediğim gibi convert ettirebiliyormuyum?

Evet. vDS kullanan arkadaşlar sonuç nedir? hangi işlemleri yaptınız,kaç video attınız vs. kanal kapanma yaşayan oldu mu merak ettim

25 adet videonuz toplu serverlarımızda yüklenmek üzere 2-5 dakika aralıklarla bekleyen listesine gönderilmiştir. Buradan verilen emirlerle video editleme(intro,logo,süre kesme) işlemleri yapılamaz. Eğer video editleme işlemini Toplu link bölümünde yapmak istiyorsanız Anlık yükleme ile yaptırmanız gerekiyor.

VDS kullanalım dedik gene editleme yapmıyor bu ne saçmalık?

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

@Web_Scripti Çerçevede yükleyemiyorum hata veriyor, bide toplu linkten serverla yükle dediğimde editsiz yüklenecek diyor doğrumu bu olay, 2. bir hususta ben toplu video kısmından kendi ayarlarımda convert yapmak istiyorum oradaki %25 lik değerler benim hiç bir işime yaramaz,

Evet. vDS kullanan arkadaşlar sonuç nedir? hangi işlemleri yaptınız,kaç video attınız vs. kanal kapanma yaşayan oldu mu merak ettim
q27dmZ.png

normal sistemle atsaydım bu videoyu atarken kapanmıştı ama şimdi para kazanmaları açtım herhangibir problem yok olacağınıda hiç ama hiç sanmıyorum o kadar eminim

вєякαη;682278' Alıntı:
q27dmZ.png

normal sistemle atsaydım bu videoyu atarken kapanmıştı ama şimdi para kazanmaları açtım herhangibir problem yok olacağınıda hiç ama hiç sanmıyorum o kadar eminim

Video sayısı güzel. Uzun vadede ne kadar gidecek kanal önemli olan o.Yani bir ay genel temizlikte sag cıkarsa harika olur.

different46 limitten bahsetmiş. toplu linkte ünlem veya edit sınırı mı var? Bence vds nasıl olsa bizimse toplu video bolumunde de edit ozellıkleri acılmalı(cerceve,hızlandırma vs) cunku ünlem geçse de eşleşen veriyor çercevesiz. vdsli sistem rayına oturunca ben de sipariş vereceğim inş :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Vds hızı nasıl hocam videoyap kadar hızlı mı ? birde dünya engeli geçmek için çerçeve hariç yeni bi yenilik gelcek mi ?

Merhaba Arkadaşlar,

mobilden yazıyorum 1 saat sonra eve geçicem. Tek tek cevaplıycam.

Different46 o bölümde zaten toplu linkden anlık işlemi serverlar yapsına çevirmede normalde zaten emri iletme yokki vdsde olsun. İlerde belki olur hocam. Vdslerin avantajı makina kendisine ait, hiç bir sınırın hiç birşeyin olmamasıdır.

Özel çerçeven varsa hocam ve videoyap serverlarındaysa sana ait özel çerçeve senin serverına gelmez onları eklemen gerekir hocam. intro, logo ise bizim serverlardan senin vdse geçer fakat cerceve geçmez, onu yeni yaptım alt yapısı uygun değil inş ileride oblarda geçicek hocam.

Video sayısı güzel. Uzun vadede ne kadar gidecek kanal önemli olan o.Yani bir ay genel temizlikte sag cıkarsa harika olur.

different46 limitten bahsetmiş. toplu linkte ünlem veya edit sınırı mı var? Bence vds nasıl olsa bizimse toplu video bolumunde de edit ozellıkleri acılmalı(cerceve,hızlandırma vs) cunku ünlem geçse de eşleşen veriyor çercevesiz. vdsli sistem rayına oturunca ben de sipariş vereceğim inş :)

Benim vds üzerinden attığım kanallarım 4,5 aydır ayakta bi sorun yaşamadım büyük ihtimal buda böyle olacak :) anca 4-5 ayda bir genel temizlik oluyor kapanırsa o zaman kapanır düşüncesindeyim o zamana kadar bu süre bana yeter

Merhaba Arkadaşlar,

mobilden yazıyorum 1 saat sonra eve geçicem. Tek tek cevaplıycam.

Different46 o bölümde zaten toplu linkden anlık işlemi serverlar yapsına çevirmede normalde zaten emri iletme yokki vdsde olsun. İlerde belki olur hocam. Vdslerin avantajı makina kendisine ait, hiç bir sınırın hiç birşeyin olmamasıdır.

Özel çerçeven varsa hocam ve videoyap serverlarındaysa sana ait özel çerçeve senin serverına gelmez onları eklemen gerekir hocam. intro, logo ise bizim serverlardan senin vdse geçer fakat cerceve geçmez, onu yeni yaptım alt yapısı uygun değil inş ileride oblarda geçicek hocam.

Çerçeveyi yükleyemedi işte, bide diğer destekten yazdıklarıma bakarmısınız bu vds olayı benim için yapılacak testlerde en önemlisi

@Web_Scripti Vds hızı nasıl hocam videoyap kadar hızlı mı ? birde dünya engeli geçmek için çerçeve hariç yeni bi yenilik gelcek mi ?

776 Videoyu max 15 dk yükledi belkide daha az sürede yükledi ilk 2 dakikada birşey yüklemedi morelim bozulmuştu ne olduysa 2. dakikadan sonra oldu :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad toplu video kısmındaki bazı sınırları kaldırmayı düşünüyor musnuz sanırım geçenlerde bununla ilgli birşeyler yazmıştınız konuyu biraz açarsanız sevinirim.. Kolay gelsin..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad toplu video kısmındaki bazı sınırları kaldırmayı düşünüyor musnuz sanırım geçenlerde bununla ilgli birşeyler yazmıştınız konuyu biraz açarsanız sevinirim.. Kolay gelsin..

Evet hocam 5 saattir aynen bu işe çalışıyorum. Ünlem geçmenin sınırı sadece toplu videoda var. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam sağolsun yardımcı oldu 2 tür vidroyu hızlı birleştirmeyi öğretti serverlara hızlı ünlem geçmeyi kurucam test edip

Evet hocam 5 saattir aynen bu işe çalışıyorum. Ünlem geçmenin sınırı sadece toplu videoda var. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam sağolsun yardımcı oldu 2 tür vidroyu hızlı birleştirmeyi öğretti serverlara hızlı ünlem geçmeyi kurucam test edip

bu ifade toplu video da ünlem geçin daha sağlıklı uygulanacağı anlamına mı geliyor hocam

bu ifade toplu video da ünlem geçin daha sağlıklı uygulanacağı anlamına mı geliyor hocam

Toplu videoda istediğin boyutta video atarsan at spam içerikli video yüklemeyecek toplu linkdeki gibi.

---------- Spam Engelliyici 02:01 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------

Toplu Videodadaki Ünlem Geçme Mb sınırı Kaldırıldı. 1.5gb videolarınızı dahi renderlıyabilirsiniz.

Yardımlarından dolayı [MENTION=11620]era[/MENTION] hocama teşekkür ederim.

Hocam pm den bir soru yönelttim ilgilenebilirmisiniz bir proje için

İnşallah sabah bakacağım hocam ekibim bugün bakabildi ben ünlem geçme mb sınırını kaldırmakla tüm gün uğraştım ve yaptım hocam. Videoları hızlıca uzatmayı ayarladım.

вєякαη;682113' Alıntı:
Şu VDS özelliğini söyleye söyleye dilimde tüy bitmişti sonunda anladın beni hocam VDS den attığım videolar 4,5 aydır ayakta toplu kapanma yaşamadım 4,5 aydır ama kapansada bu süre bize yetiyor demek istediğim bu diğer türlü kanalın ayakta durması çok büyük profesyonellik uğraş istiyor ama VDS olunca kapanmıyor kapansa dahi kanAlın ömrü çok uzun sürüyor .. Hakkımızda hayırlısı olsun Yine yeni yeniden diyorum :) VDS sistemi çıkar çıkmaz geçtim teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Berkan üstad,

hayırlı ugurlu olsun vds'in. İnşallah isteğinden daha çok dayanır kanalların. Bol kazançlar dilerim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 1 adet vds satın aldım bunda her bölümden dilediğim boyutta ve dk daki videoları dilediğim gibi convert ettirebiliyormuyum?

Merhaba hocam,

Evet hocam hiç bir özellikte boyut v.s. sınırı yok. Cpunun ve 4gb ramin yettiği kadar işlemi yapabilirsiniz. Zaten özel yazılım olduğu için herşeyi windows makinalara göre 10 kat hızlı yapar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Vds hızı nasıl hocam videoyap kadar hızlı mı ? birde dünya engeli geçmek için çerçeve hariç yeni bi yenilik gelcek mi ?

Merhaba hocam,

evet gelicek %100 sonuca ulaşamadım. %90 sonuctayım tekrardan bu hafta sonu bakıp inşallah %99-%100 sonuc için çabalayıp aktif edeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,botu aktif olarak hiç kullanmadıgım için konuya biraz yabancı kaldım :)

ben yüklemeleri toplulink.php sayfasından yapıyorum sadece,daha önceki mesajlardan aklımda kaldıgı kadarıyla buradan ekledigimiz videolarda düzenlemek yapmak istedigimizde 150mb mi ne bi sınır vardı.ben karşıdan alıp,oldugu gibi attıgım için merak etmedim normalde bunu ama şimdi (yada normalde :) ) bu linkden yükleme yaparken hızlandırma,sesi silme vb render işlerini yapabiliyormuyuz sınır olmadan?uzun videolar ekliycem ama zaten düzenleme yapmaz diye yüklemedim...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
1-Video boyutu : 558x360 çerçeve eklemiyor
2-http://www.videoyap.com/toplulink.php kısımda yükleme yapmak için 2 seçenek var şimdi server ile yükle ve 2-5 dakika aralıklarla yükle 2-5 dk aralıklarla yükleyi
seçtiğimizde vds de olmasına rağmen belirttiğim ayarlarda convert yapmadan atıyor
3-Çerçeve ekleyemedim vds den destektende yazdım videoyap.com dan atabiliyorum aynı çerçeveyi ama vds den atamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri