Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar,

tek sıkıntımız vdslerin diskleri yetersiz hep tıkanmalara neden oluyor 2-3 kullanıcımda. Vdslere ek disk siparişini verdim kendi cebimden gidecek şekilde. Hızlı yüklemeyi toplu videoda kullananlarda özellikle sıkıntı oluyor. Diske bir anda onlarca video iniyor ve yetmiyor

hocam dailymotion için toplu video ekleme ve kanal çekme özellikleri ne zaman gelecek

Arkadaşlar,

tek sıkıntımız vdslerin diskleri yetersiz hep tıkanmalara neden oluyor 2-3 kullanıcımda. Vdslere ek disk siparişini verdim kendi cebimden gidecek şekilde. Hızlı yüklemeyi toplu videoda kullananlarda özellikle sıkıntı oluyor. Diske bir anda onlarca video iniyor ve yetmiyor

Hocam dün öğleye dogru verdiğim emirler duruyor vds dediğiniz gibi sıkıntılı oluyor.. Sanki takıldı kaldı halbuki öyle fazla da video atmıyorum

videolu anlatımla toplu yükleme özelliği beraber gelse daha süper olurdu.

videolu anlatımla toplu yükleme özelliği 100 gr tuzlu kabak çekirdeği beraber gelse daha süper olurdu.

Merhaba Arkadaşlar,

dün öğlen ve öğleden sonraya ait bekleyen 343 mesaj kaldı destekde. soruların %70'i şuanda dailymotion yönünde. [MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocamın dediği gibi işler şuanda cok yogun.

Vdsli üyelerimden 3 arkadaşımızın sürekli vdsi disk dolulugu yapıyor. bu nedenle son 3-4 gündür sürekli vdsli üyelerime çok vakit ayırdım. Sebepde şundan dolayı oluyor. çok büyük video çalışan 3 arkadaşda bu durum gözleniyor. ek disk siparişini cumartesi günü verdim bekliyorum bende gelmesini. sonucta vdsler 4gb ramli, 2 çekirdekli ssd diskli makinadır. buna 1000 tane 1gb videoya çerçeve, ünlem geç, hızlandır, kırp v.s. yapınca haliyle kilitleniyor.

Merhaba Arkadaşlar,

dün öğlen ve öğleden sonraya ait bekleyen 343 mesaj kaldı destekde. soruların %70'i şuanda dailymotion yönünde. [MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocamın dediği gibi işler şuanda cok yogun.

Vdsli üyelerimden 3 arkadaşımızın sürekli vdsi disk dolulugu yapıyor. bu nedenle son 3-4 gündür sürekli vdsli üyelerime çok vakit ayırdım. Sebepde şundan dolayı oluyor. çok büyük video çalışan 3 arkadaşda bu durum gözleniyor. ek disk siparişini cumartesi günü verdim bekliyorum bende gelmesini. sonucta vdsler 4gb ramli, 2 çekirdekli ssd diskli makinadır. buna 1000 tane 1gb videoya çerçeve, ünlem geç, hızlandır, kırp v.s. yapınca haliyle kilitleniyor.

efe hocam forumdan mesaj attım bakabilecekmisiniz acaba

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Client havuzu ne durumda hocam? Ne zaman ekleyebileceksin

Merhaba Arkadaşlar,

kesin benim o 3 arkadaştan biri :D

efe hocam forumdan mesaj attım bakabilecekmisiniz acaba

dönüş yaptım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Client havuzu ne durumda hocam? Ne zaman ekleyebileceksin

Yaptımda aktif edemedim caner hocam. Testlerini yapamadım ya. Vdsli kullanıcılarımın sıkıntılarına öncelik verip yeniliği çıkaracağım. kanaltakip sistemiyle client havuzunu birlikte yapacağım inş hocam.

kesin benim o 3 arkadaştan biri :D

[MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] birisi sensin :) diğeride yukarıdaki [MENTION=12863]azat072[/MENTION] hocam.

@Web_Scripti
Selam, VDS paketindeki bu disk sorunları sadece bu arkadaşlara mı özel yoksa genel bir sorun mu var
200MB - 1GB boyutları arasında 1000 video yüklediğimde vdsde bu sorunlar yaşanır mı?

Son düzenleme:
@Web_Scripti
Selam, VDS paketindeki bu disk sorunları sadece bu arkadaşlara mı özel yoksa genel bir sorun mu var
200MB - 1GB boyutları arasında 1000 video yüklediğimde vdsde bu sorunlar yaşanır mı?

Genel hocam bizde de var aynı durum hatta çok fazla da video emri vermiyorum özellikle anlık video yüklemeler uzun sürüyor. Bazen de videonun sadece 4-5 saniyesini kanala yüklüyor :) Ama düzelecek inş

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

@Web_Scripti Hocam an itibariyle hala toplu link bölümünde 7 video yükleme çalışıyorum yüklemeden atlıyor diğer videoya..

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------

Hocam birşey daha var dün bir kanala 20-30 video emri vermiştim hala yüklenmemiş. 3-4 saat arayla video yüklemiş kanala ve sadece 4 videoyu yükleyebilmiş.. Kontrol ettim 8-10 kez denemiş diger videoları..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Cuma günü hesabı yeniledim haftasonu çalışırım diye. ilk iş olarak kanal ekleyeyim dedim. Ekleyemedim Destekten yazdım olmadı 3 kere bu konuda yazdım kanalın mail ve şifresini gönderin bakayım dediniz gönderdim ve bugün Pazatesi bitiyorken hala tek kanal ekleyemedim. Yeni destek mesajı gönderemiyorum çünkü cevap verilmemiş diyor. Yani benim süre bitince mi bakabileceksiniz anlamadım ben bu işten. Yoğunsunuz anlıyorum ancak bu soruna bir çözüm bulmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
Hocam ayrıca benim anladığım kadarıyla sorun ÖZEL URL olmamasından kaynaklanıyor. Kanala normal olarak girebiliyorken youtube.com/user/UCnmPDt9c........ olarak denediğimde böyle kanal yok diyor ancak youtube.com/channel/UCnmPDt9c.....
Bu durum ,sorunla ilgili olarak belki fikir verebilir size

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam merhaba.
Bu dailymotion vidyo yükleme sistemi de gerçekten güzel oldu. :) Benim sorum şu. Özgün youtube kanalımın aynı şekilde dailymotion kanalı da mevcut. Ama henüz oraya vidyo atmadım. Şu an ki sistem ile kendi youtube kanalımdan çekip atsam dailymotion kanalının kapanma riski olur mu, dailymotionda da api gibi bir sistem ile mi yaptınız?
Teşekkürler. .. :)

20 video attım toplu yüklemeden 5,8 dk aralıkla baska hiç yukleme emride yok 3 saattir 1 video dahi yüklemedi geçende aynı hata olmuştu az video olunca sistem görmüyor demiştiniz düzelmedi hala hocam ne yapalım zorla çok videomu basacaz yani @Web_Scripti
Cpu : %6
Ram : %46
Disk Doluluk : %35
En kritik seviye : %100, en iyi seviye : %0
vds li sistem
Üyelik Id : 14115

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri