Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İmacros kod oluştururken sadece atlanabilir bile yapsam ne var ne yok hepsini seçiyor partnerde video ortası reklam ayarlarken, bi türlü çözemedim şunu, kodu kullanabilen ayarlayabilen var mı?
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam ilk önce reklamları aç toplu işlemlerden reklam türlerini işaretle o zaman sorunsuzaynen ne seçersek seçelim hepsini işaretliyor, bir tamir gerekiyor o bölüme gibi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba vds'de ki sorunlar duzeldimi disklerde ki sorunlar felan ? aynı andan 3 4 hesap bırakınca bazıları 20dk olan video 7 saniye olarak felan yuklenıyordu o sıkıntılar duzeldımı acaba ?
Aynen
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
duzeldımı yanı hocam aynen derken ?
ben de vdslerin sorunlarının düzelmesini bekliyorum anlamında söyledim.
he anladım hocam . bende haber beklıyorum bakalım .
Herhalde görmedin. Abi böyle yazdı:
bana verilen bilgiye göre 17:00'da diski değişmemiş son 8 vdsinde diski değişecek. böylelikle 80 vds de çalışır vaziyete gelicek. şuanda 8 arkadaşın vdsi çalışmıyor. Bu değiştirme sırasını ben yapmadım redstation datacenter yaptı arkadaşlar.
Giden günlerin telafisi yapılacaktır diyor.
token verirken her kanala token verdikten sonra çerezleri temizleyip, ip değiştir hocam, en sağlıklısıToken oluştururken ben hiç IP değiştirmeden oluşturuyorum fakat token alırken aynı ıpden alıyorsun ıp değişmen lazım diye uyarı veriyor, ben ip değiştirmeden token oluşturuyorum bu kanala veya kanallara zarar verir mi?
merhaba hocam , kanal takip sistemindeki olayı anlamak adına bir soru sormak istiyorum,
mesela kanal takip te 2,011(30) yazıyor, izlenme sayısı (30) yazan şey bugünkü izlememidir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.