Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Halen sorun devam etmekte ana sayfa yükleme çok yavaş çok uzun sürüyor yükleme

Merhaba Arkadaşlar,

çok kişiden defalarca ünleme takılan videolarını isteyip test ediyorum.

Ünlem geçme ile alakalı olarak şunu bildireyim.

Mesala bir videoyu 10 kişi %90 süre eklemeli olarak ünlem geçmeyi denedi. bu 10 kişiden ortalama 5 tanesi geçer. 10 taneden sonra geçme ihtimali %90 seçilmişse imkansıza yakın.

Ama herkes %90 neredeyse seçtiği için %60 ı öneririm. Bir çok kişi aynı videoları deniyor. bakıyorum otomatik takipde bir kanal var 86 üyem takip ediyor. Şimdi hangisindeki ünlem geçme işe yarayacak. Sistem bu 86 üyemden ilk kime yüklerse diğerleri 5 dakika farkla kaybedecek onlarda ünlem çıkaracak.

Bu nedenleki çok populer videolarda ünlem geçmeyi %90 yapmayın herkes onu kullanıyor.

Evet sizde mesala bu videodada ünlem geçilmiyor diye destekden yazınız ben kontrol edeyim başka kaç üyem yüklemiş en iyi oran % kaç diye ona göre ben deneyim.

Peki bunun çözümü yokmudur diyenler çıkacaktır. bunun çözümü var arkadaşlar bunun üstüne çalışmalara başladım.

Artık 19.000 farklı kişiyiz. ve aynı kanalı 100 lerce farklı üyem çekebiliyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Vds ne zaman gelir hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödemeyi yapıcamda bi desteğe bakarsan 330 tl lik paket için

Aynı sorun 2 gündür bende de var. Ayrıca bir kaç kişi daha bahsetti. Ünlem geç süresiyle ilgili değil.

Merhabalar,

acaba destekden şu videoyu yüklemek istediğimde ünlem geç yapmama rağmen video 2 kat süre ekleniyor yazarmısınız hocam? ve hangi bölümden yüklüyorsunuz? bir editleme seçimi yapıyorsanız onuda yazarmısınız hocam

Anasayfada yüklediğimiz videolar kanalımıza geç yansıyor.Sizde de böyle bir sorun var mı arkadaşlar ?

Anasayfada yüklediğimiz videolar kanalımıza geç yansıyor.Sizde de böyle bir sorun var mı arkadaşlar ?

Merhaba hocam,

kanala girip bakınız. yani kanaldaki video yöneticisinden. Eğer kanala girip sadece link ile videolar bölümünden bakarsanız hocam video işlendiği zamanda youtube kanalında ziyaretçiler görmez. video tamamen işlenince dışarıdan insanlar görebilir.

Mesala 720p 20 dk lık video yüklediniz.

siz yüklemeyi bitirince ortalama 10 dk sonra videonun 320p işlenmesi biter. ortalama 30dk sonrada videonun 720p çözünürlüğü işlenmesi biter. o zaman o video kanalınıza 30 dk sonra yansıyacak demektir. botla alakalı değil hocam her yerden her şekilde yüklemede bu şekildedir. bol kazanclar

Hocam kanalımın biri nerdeyse 1 aydır inat etti tek video yüklemeye çalışsamda youtube sonra yüklemenizi istiyor 10 saat sonra yeniden yüklenecektir uyarısı alıyorum. Ben bu uyarıyı almamam gerekiyor çünkü kanal ayarlarında ben bu tarz durumlar için gözardı et yükle seçeneğini seçtim. Yinede yükleme işlemi yapmıyor. Hocam kanal kapanacaksa kapansın yüklemeyi yapsında :) her video için uyarı çıkartıp duran kanal lazım değil bana.. Orada sanırım bir sıkıntı var sebebi nedir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam kanalımın biri nerdeyse 1 aydır inat etti tek video yüklemeye çalışsamda youtube sonra yüklemenizi istiyor 10 saat sonra yeniden yüklenecektir uyarısı alıyorum. Ben bu uyarıyı almamam gerekiyor çünkü kanal ayarlarında ben bu tarz durumlar için gözardı et yükle seçeneğini seçtim. Yinede yükleme işlemi yapmıyor. Hocam kanal kapanacaksa kapansın yüklemeyi yapsında :) her video için uyarı çıkartıp duran kanal lazım değil bana.. Orada sanırım bir sıkıntı var sebebi nedir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Sen benim çalışma sistemimi iyi bilen birisisin hocam. şimdi buradan bunun nedenini bilmem imkansız çünkü bu durumda bir başkasını duymadım :) öncelikle client veya token da bir problem var mı diye kanala video yöneticisi bölümünde bir tıkla. başka problemmi var diye görmek adına. eğer oda yoksa youtube da manuel olarak yükleme bölümünde video yüklemeyi youtube kapatmış olabilir mi? daha önceden youtube un kapattıgını yüklemeye komple 1-2 kez duymuştum. ama net bilgi için bence sen hocam destekden o kanalın mail ve şifresini yaz bir bakayım hocam.

Aynı sorun 2 gündür bende de var. Ayrıca bir kaç kişi daha bahsetti. Ünlem geç süresiyle ilgili değil.

Merhabalar,

acaba destekden şu videoyu yüklemek istediğimde ünlem geç yapmama rağmen video 2 kat süre ekleniyor yazarmısınız hocam? ve hangi bölümden yüklüyorsunuz? bir editleme seçimi yapıyorsanız onuda yazarmısınız hocam

Sonucu ve sebebi burayada yazın hocam.

Merhabalar,

Web_Scripti destekde cevaplanması bekleyen bir mesajım var zaten. Bu henüz cevaplanmadı.(25.12.2014 13:45)

Bundan bir önceki mesajın tarih ve saatide şu; (25.12.2014 08:53) Bu mesajım vds ye indirme yapmaması ile ilgiliydi. Siz buna verdiğiniz cevapta 30 dk.da indirim yapmadığı için oluyor demiştiniz. Belliki süre sorunu var. Ancak aynı videoları bir gün önce sorunsuz indiriyordu. Sorun hala devam ediyor ve başkalarında da var. Ayrıca yüklemelerde de sorun olduğunu sonradan fark ettim ve destekde bekleyen mesajım olduğu için buraya yazdım. Yine bu sorun da başkalarında var. %30 ünlem geç ve baştan-sondan 10'ar sn.süre kes kullanıyorum. Ancak hiçbir düzenleme yapmadığım linklerde de aynı sorunlar devam ediyor. Hem 25 lik toplu link hem ana sayfada indirme ve yükleme sorunu devam ediyor. Sadece bende değil başkalarında da var. İnan 2 gündür dönüş yapmanı ve sorunu çözmeni bekliyorum. 2 gündür zararım var. videoyap' a nazar mı değdi. Nefesi kuvvetli hoca lazımsa göndereyim. :):):)
Üyelik Id : 14168

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad Daily motion sistemi hakkında bi konu açmanız mümkünmüdür detaylı videoyapı kullanarak nasıl para kazanabiliriz..

hocam aynı şekilde arkadaşım da ünlemgeç sisteminin çalışmadığını söyledi foruma üye olmadığı için ben bildiriyorum. %90 seçmiyordu %70 seçiyordu. acilen bi çözüm bulacağınızı ümit ederek iyi geceler diliyorum :)

@Web_Scripti üstad Daily motion sistemi hakkında bi konu açmanız mümkünmüdür detaylı videoyapı kullanarak nasıl para kazanabiliriz..
Hocam daily için konu açmaya ne gerek var zaten dailymationun kendi masaüstü uploader programı vardı videoyapta tek değişen birçok kanalına yükleme yapabilme sansın olacak.. Zaten reklam açma vb gibi bir durumda yok atıyorsun videoyu o kadar.. Önemli olan kanalına official ibaresini almak.. Onun açıklamalarıda dailymationda var. Ha zaten telifli şeylerde çok çalışırsanız direk kanaldan para kazanma olayınız kapanır. Sessiz sedasız uyarısız bir şekilde bende öyle olmuştu :)

Web_Scripti destekde cevaplanması bekleyen bir mesajım var zaten. Bu henüz cevaplanmadı.(25.12.2014 13:45)

Bundan bir önceki mesajın tarih ve saatide şu; (25.12.2014 08:53) Bu mesajım vds ye indirme yapmaması ile ilgiliydi. Siz buna verdiğiniz cevapta 30 dk.da indirim yapmadığı için oluyor demiştiniz. Belliki süre sorunu var. Ancak aynı videoları bir gün önce sorunsuz indiriyordu. Sorun hala devam ediyor ve başkalarında da var. Ayrıca yüklemelerde de sorun olduğunu sonradan fark ettim ve destekde bekleyen mesajım olduğu için buraya yazdım. Yine bu sorun da başkalarında var. %30 ünlem geç ve baştan-sondan 10'ar sn.süre kes kullanıyorum. Ancak hiçbir düzenleme yapmadığım linklerde de aynı sorunlar devam ediyor. Hem 25 lik toplu link hem ana sayfada indirme ve yükleme sorunu devam ediyor. Sadece bende değil başkalarında da var. İnan 2 gündür dönüş yapmanı ve sorunu çözmeni bekliyorum. 2 gündür zararım var. videoyap' a nazar mı değdi. Nefesi kuvvetli hoca lazımsa göndereyim. :):):)
Üyelik Id : 14168

Hocam destekden 2 saat önce geri dönüş yapmışım. yıl başına gelecek özellikler için ona yazılımla vakitimi veriyorum. Herşey tam problemsiz çalıştığı içindir.

örnek link vermeniz varsa sorunu %100 çözdürcektir hangi işlemlerin yapıldıgıyla birlikte. benim görmem ve sıkıntıyı gidermem içindir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad Daily motion sistemi hakkında bi konu açmanız mümkünmüdür detaylı videoyapı kullanarak nasıl para kazanabiliriz..

Merhaba hocam,

kısmetse hocam bu hafta sonu tanıtım videosunu cıkaracağım. hep vds olaylarıyla ilgilenmem cok zaman kaybettirdi. ve hala 3 arkadaşın vdsinde sıkıntı mevcut.

hocam aynı şekilde arkadaşım da ünlemgeç sisteminin çalışmadığını söyledi foruma üye olmadığı için ben bildiriyorum. %90 seçmiyordu %70 seçiyordu. acilen bi çözüm bulacağınızı ümit ederek iyi geceler diliyorum :)

Merhaba hocam,

arkadaşınıza iletirseniz sevinirim. şu linkli videoya şu editleme işlemleriyini yaptırarak ünlem geçmeyi yaptırmak istiyorum ünlem geçmeyi yapamadı v.s. diye hata veriyor şeklinde yazarsa sevinirim. iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam en son mesaj atmıştım sorun var diye, gözükmüyor demiştiniz. Günlük yüklemelerdeki çerçeve ekleden çerçeve seçimim otomatik olarak kalkmış. Bundan dolayı atmıyorsa ve atmaya devam ederse sorun yok. Etmezse sorun var :(

örnek link vermeniz varsa sorunu %100 çözdürcektir

Örnek link destekden gönderildi. 10 ar sn, baştan ve sondan video süresi kes ile % 30 ünlem geç özelliklerini kullanıyorum. Ancak özellik kullanmadan da denedim. Bilgisayara indir ve kanala yükle özellikleri hem ana sayfada hemde 25 lik toplu link kısmında sorunlu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri