Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorun var yardım et, sistem bozulmuş galiba pm atar mısın?

Keşke [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hız konusunda bir açıklama yapsa. Sabahtan beri hiç yol alamadım.

Allah razı olsun yeniliklere tam gaz devam,toplu video yükleme hızında biraz düşüş var hocam

Allah razı olsun yeniliklere tam gaz devam,toplu video yükleme hızında biraz düşüş var hocam

Keşke [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hız konusunda bir açıklama yapsa. Sabahtan beri hiç yol alamadım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorun var yardım et, sistem bozulmuş galiba pm atar mısın?

hocam toplu video çok ağır çalışmıyor sanki şu an... bir bakabilir misin...

Acaba bundan dolayımı yükleyemedim bende ya.. Sanırım ağır işliyor. Şuan probleminiz devam ediyor mu?

Arkadaşlar yavaşlık söz konusu. Genel bir sorun. En kısa sürede düzelecektir.

Vds'li kullanan arkadaslar toplu link hızı editsiz nasıl? Toplu link'de sınır ve bekleme var mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Nasıl hangi bot videoyap işte kardeşim :) Benden başka toplu videoda sorun yaşayan yokmu? Toplu video muhabbetinde sıkıntı var büyük ihtimal..
ben kullanmıyorum da araştırıyorum. Hem sektör hem de bot bakıyorum ufaktan başlamak için de bakalım artık :) herhangi bi önerisi olan varsa çekinmesin yazsın :)

Nasıl hangi bot videoyap işte kardeşim :) Benden başka toplu videoda sorun yaşayan yokmu? Toplu video muhabbetinde sıkıntı var büyük ihtimal..
bende acayip sıkıntı var şuan 11 tane videodan hiç yüklemedi birtane bile akşamdan beri dünde aynı sorun vardı

Arkadaşlar,

her dakika binlerce video yükleniyor. Fakat gün boyu yavaşlığın önüne geçmekle uğraşıyorum. Videoları indiren makinalara youtube günlük video indirme sayısı getirmiş. Buda tekrar tekrar denenmesine ve indirememesine sebebiyet veriyor. indirme yapan makinalarıma ayar çekiyprum. Yavaş yavaş düzeliyor. Bugece buna çözümü getirmeyi planlıyorum kusura bakmayınız

Arkadaşlar,

her dakika binlerce video yükleniyor. Fakat gün boyu yavaşlığın önüne geçmekle uğraşıyorum. Videoları indiren makinalara youtube günlük video indirme sayısı getirmiş. Buda tekrar tekrar denenmesine ve indirememesine sebebiyet veriyor. indirme yapan makinalarıma ayar çekiyprum. Yavaş yavaş düzeliyor. Bugece buna çözümü getirmeyi planlıyorum kusura bakmayınız

Canın saolsun hocam. :) Düzelsinde.. İçim rahatladı bende bizdemi sorun var acaba demiştim.

1) Bir arkadaş 25 kanalınada bir kanalı çekme emri vermiş. o kanaldada 3.400 video mevcutmuş. karşı kanal kapanmış ve 75.000 den fazla havuzda tıkanıklık meydana getirmiş. Artık karşı kanal kapanmışsa tıkanlıklık yaptırmıyor. 1.5gb üstü videodur diye acil uyarı gönderip videoyu bekleyen listeden siliyor.

2) Video indirme serverlarımızın belli zaman dilimlerinde belli indirme hakkı vermiş youtube. Bunu youtube önceden yapıyordu ama şuanda bu oranı baya arttırmış. Bizde çözüm olarak tüm video indirme sunucularımıza çok fazla ip ataması yaptık. Bu durumu ortadan kaldırdık.

3) Dün ve bugün toplam 25 milyon yükleme emri geldi. 6 milyon bekleyen video mevcut. Bundan 1 hafta önce videoyap'a gelen günlük yükleme isteği 6-7 milyon civarındaydı. Son günlerde ciddi bir yükleme talebi var. Bu oranda talepleri 2-3 ay önce yine almıştık. O zamanlar 500mb videolara ünlem geçme yaptırıyorduk. Şuanda videonun hiç bir önemi yok her boyutta videoya yapılmaktadır. Buda serverları yoruyor.

Sonuç olarak ciddi oranda bekleyen videolar erimeye başladı. Sabaha belki hala erimeyen videolar kalır ama yarın gün içinde hiç birşey kalmayacağını tamin ediyorum. Bugecelik benden bu kadar.

Destek sorularınız sabah erken saatde cevaplanacaktır. Herkese hayırlı geceler & bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yuklerken erteleme olayı iyi olmus eline saglık. bu konuda bir de kanal eklerken, günlük yuklenebilecek maksimum sayıda video sayısını belirtsek ve sistem belirttiğimiz sayının üzerindeki videoları bir sonraki gune atsa? boyle bişey mumkun mu

VDS kullanan arkadaşlar hız nasıl?

Tam rakam vermek imkansız farkındayım ancak bir günde ortalama kaç video editleyip yükleme yapabiliyorsunuz? Yok yok bu sorunun cevabı yüzde yüz farklı olabilir :)

Şöyle diyim,
Videoyap normal sisteme nazaran kaç kat yavaşlık söz konusu?

Ek olarak bir de,
Ek vds'ler ne zaman gelir Efe hocam?

VDS kullanan arkadaşlar hız nasıl?

Tam rakam vermek imkansız farkındayım ancak bir günde ortalama kaç video editleyip yükleme yapabiliyorsunuz? Yok yok bu sorunun cevabı yüzde yüz farklı olabilir :)

Şöyle diyim,
Videoyap normal sisteme nazaran kaç kat yavaşlık söz konusu?

Ek olarak bir de,
Ek vds'ler ne zaman gelir Efe hocam?
ben şahsen normal videoyap tercih ediyorum vds li var elimde 25 gün var sanırım satabilirm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri