Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah razı olsun yeniliklere tam gaz devam,toplu video yükleme hızında biraz düşüş var hocam
Keşke [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hız konusunda bir açıklama yapsa. Sabahtan beri hiç yol alamadım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorun var yardım et, sistem bozulmuş galiba pm atar mısın?
hocam toplu video çok ağır çalışmıyor sanki şu an... bir bakabilir misin...
Acaba bundan dolayımı yükleyemedim bende ya.. Sanırım ağır işliyor. Şuan probleminiz devam ediyor mu?
toplu video kısmı yavaşlama değil hiç çalışmıyor hocam
Halamı yaOfff şu botu ne zaman alsam bir süprizle karşılaşıyorum ya..
sen hangi botu kullanıyosun hocam![]()
ben kullanmıyorum da araştırıyorum. Hem sektör hem de bot bakıyorum ufaktan başlamak için de bakalım artıkNasıl hangi bot videoyap işte kardeşimBenden başka toplu videoda sorun yaşayan yokmu? Toplu video muhabbetinde sıkıntı var büyük ihtimal..
bende acayip sıkıntı var şuan 11 tane videodan hiç yüklemedi birtane bile akşamdan beri dünde aynı sorun vardıNasıl hangi bot videoyap işte kardeşimBenden başka toplu videoda sorun yaşayan yokmu? Toplu video muhabbetinde sıkıntı var büyük ihtimal..
bende acayip sıkıntı var şuan 11 tane videodan hiç yüklemedi birtane bile akşamdan beri dünde aynı sorun vardı
Arkadaşlar,
her dakika binlerce video yükleniyor. Fakat gün boyu yavaşlığın önüne geçmekle uğraşıyorum. Videoları indiren makinalara youtube günlük video indirme sayısı getirmiş. Buda tekrar tekrar denenmesine ve indirememesine sebebiyet veriyor. indirme yapan makinalarıma ayar çekiyprum. Yavaş yavaş düzeliyor. Bugece buna çözümü getirmeyi planlıyorum kusura bakmayınız
ben şahsen normal videoyap tercih ediyorum vds li var elimde 25 gün var sanırım satabilirmVDS kullanan arkadaşlar hız nasıl?
Tam rakam vermek imkansız farkındayım ancak bir günde ortalama kaç video editleyip yükleme yapabiliyorsunuz? Yok yok bu sorunun cevabı yüzde yüz farklı olabilir
Şöyle diyim,
Videoyap normal sisteme nazaran kaç kat yavaşlık söz konusu?
Ek olarak bir de,
Ek vds'ler ne zaman gelir Efe hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.