Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Efe hocam buyfull de satın aldığım kanalların şifrelerini değiştiriyor satan kişi. bu konuyla ilgili acilen görüşelim.

Evet bende bunu diyecektim. Sistem kendisi sallama şifre olarak değiştirse iyi olur hocam.

(Konu yeri burası değil [MENTION=12653]plesk[/MENTION] )

Efe hocam buyfull de satın aldığım kanalların şifrelerini değiştiriyor satan kişi. bu konuyla ilgili acilen görüşelim. bu kişiyi tespit edip sattığı kanalları sistemden çekmelisin. bu kişinin bilgilerini burada ifşa et lütfen böyle namussuz adamları herkez tanısın.

Buyfullxhannel.com mu kanalalsat da normal alım mı hocam? bfy se eğer satın alınca kanalı satan diye link var nicki nedir hocam?

nickini yazarmisin [MENTION=12653]plesk[/MENTION]

yanlış alarm :(

Son düzenleme:
göremiyorum henüz o buton çıkmadı.

[email protected]
[email protected]
bu sattığı kanallardan birkaçı oradan tespit edersin sanırım. bekleyen siparişlerimdede muhtemelen bu adamın kanalları vardır ve şifreleri değişmiştir. giriş yapmaya çalıştığımda sıralı olarak 18 saat önce şifre değiştirilmiştir diyor

Şuana kadar 2.500 TL'nin üzerinde kanal satmış bir arkadaş çıktı. ilk üyelerimden açıkcası. şimdi ifşa etmem doğru olmaz. Arkadaşa sordum. Bu hafta 400 TL kanal satışından benden alacağıda mevcut.

Arkadaşlar Efe hocam sanırım bayağı yoğun bugünlerde. Bi sorunum var, cevabını bilen başka birisi cevapalrsa memnun olurum,

Mesela 20 video yükleme emri verdiğimde, (hızlı yüklemeyi seçtiğimde) sistem hemen yüklemeye başlıyor ve yükleyemediği videoları 10 dakika sonraya erteliyor. 10 Dakika sonra yüklemeyediklerini bi daha 10 dakika sonraya erteliyor. Bu şekilde olunca durum ve aynı anda farklı kanallara da yüklemeye yapamayınca hız kaybediyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Nasıl o beklenemeyen videoları 10 dakika sonraya erteletmeden, sistemin hemen yükletmesini sağlayabilirim? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Şuana kadar 2.500 TL'nin üzerinde kanal satmış bir arkadaş çıktı. ilk üyelerimden açıkcası. şimdi ifşa etmem doğru olmaz. Arkadaşa sordum. Bu hafta 400 TL kanal satışından benden alacağıda mevcut.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds lere ne zaman avi ve mkv leri mp4 e çevirmeyi aktif edersiniz ?

yanlış alarm :(

Son düzenleme:
göremiyorum henüz o buton çıkmadı.
bu sattığı kanallardan birkaçı oradan tespit edersin sanırım. bekleyen siparişlerimdede muhtemelen bu adamın kanalları vardır ve şifreleri değişmiştir. giriş yapmaya çalıştığımda sıralı olarak 18 saat önce şifre değiştirilmiştir diyor
Hocam mailleri sil kanalların deşifre oluyor...

sıralı olarak 18 saat önce tüm şifeler değiştirilmiş. şuanda sıradan bakıyorum büyük kayıp var. ilk tespitte bu şekilde 15 kanal yakaladım. sıradan 100+ kanal arka arkaya açtığım için bu kişiye denk geldiyse videolarımla beraber büyük emeğimi çalmış olacak.

bu arada sana önemli bir pm attım bakarmısın.

Hallettik arkadaşlarla ufak bir hata olmuş. Herkese bol kazançlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds lere ne zaman avi ve mkv leri mp4 e çevirmeyi aktif edersiniz ?

hocam yaptım fakat her türlü aviyi çeviremiyor. onlarda çeşitlere ayrılıyor. bir mkv, avi formatlı videoları editleyebilmek için mp4 e çevirmek gerçekten büyük işlence. bu konuda çalışıyorum..

Arkadaşlar Efe hocam sanırım bayağı yoğun bugünlerde. Bi sorunum var, cevabını bilen başka birisi cevapalrsa memnun olurum,

Mesela 20 video yükleme emri verdiğimde, (hızlı yüklemeyi seçtiğimde) sistem hemen yüklemeye başlıyor ve yükleyemediği videoları 10 dakika sonraya erteliyor. 10 Dakika sonra yüklemeyediklerini bi daha 10 dakika sonraya erteliyor. Bu şekilde olunca durum ve aynı anda farklı kanallara da yüklemeye yapamayınca hız kaybediyorum. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Nasıl o beklenemeyen videoları 10 dakika sonraya erteletmeden, sistemin hemen yükletmesini sağlayabilirim? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

eğer kanal yeniyse o anda yüklenmesine izin vermeyen ben değilim youtube hocam. ve o uyarıyı verince kesinlikle 5 dk dan önce izin verdirmiyor. bu nedenle 10 dk erteleme yapıyor. yani riski alıyorsunuz ama 5 dk sonra değilde 1 dk sonra bile olsa yeniden denendiğinde cok denedim kanal sağ kalmıyor %99 oranında. Bir tecrübe oldugu için hocam 10dk olayı var hiç kanala sıkıntı cıkarttırmıyor. yoksa canın saolsun hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam umarım avi'yi halledersiniz o kadar dosya ındırdım avi uzantılı bosa olmasın :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam umarım avi'yi halledersiniz o kadar dosya ındırdım avi uzantılı bosa olmasın :(

Elimden birşey kaçmaz hocam. O konuda merak etme. Fakat mp4 lerde iso farkı olduğu gibi onlardada lavc farkı var. Bende torrentcilere bir kapı açmak adına bunu yapmam şart. Çünkü yakında torrent botuda geliyor. torrentde siteler gibi değil avi kaynıyor. Sabaha devamını erteledim.

Elimden birşey kaçmaz hocam. O konuda merak etme. Fakat mp4 lerde iso farkı olduğu gibi onlardada lavc farkı var. Bende torrentcilere bir kapı açmak adına bunu yapmam şart. Çünkü yakında torrent botuda geliyor. torrentde siteler gibi değil avi kaynıyor. Sabaha devamını erteledim.

aynne hocam bende suan 10 farklı vıdeo turu ındırdım torrentten hepsi avi sız tamamen video çevirme olayını cozunce yuklucem sonra sorun cıkmasında :D

Peki hocam sistemin bir videoyu 5-6 kere yuklemeyi ertelemesi neyden kaynaklanıyor sebebi sadece indirme hızı mı? Genelde uzun videolarda yaşıyorum bu çok erteleme olayini.

Peki hocam sistemin bir videoyu 5-6 kere yuklemeyi ertelemesi neyden kaynaklanıyor sebebi sadece indirme hızı mı? Genelde uzun videolarda yaşıyorum bu çok erteleme olayini.

Sebebi indirme hızının birden düşmesi. Serverlardan kaynaklanıyor.
Dikkat edersen toplu video sayfasında yüklemeyi bekleyen videoların en altında indirme hızı 1mbps aşağısına inerse 10 dakika sonra tekrar yüklemeye çalışıyor.

Sebebi indirme hızının birden düşmesi. Serverlardan kaynaklanıyor.
Dikkat edersen toplu video sayfasında yüklemeyi bekleyen videoların en altında indirme hızı 1mbps aşağısına inerse 10 dakika sonra tekrar yüklemeye çalışıyor.
Onu biliyoruz kardesim. Onun sebebini soruyorum zaten. 6 7 defa erteleniyor video, neden normal videoda bu kadar gec yuklenmiyorda uzun videoda bu kadar (6-7) defa ertelenmesi sonucu anca yukleniyor onu soruyorum.

Onu biliyoruz kardesim. Onun sebebini soruyorum zaten. 6 7 defa erteleniyor video, neden normal videoda bu kadar gec yuklenmiyorda uzun videoda bu kadar (6-7) defa ertelenmesi sonucu anca yukleniyor onu soruyorum.

Serverlar yoğundu en son. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] düzellttiğini söylemişti. Jet gibiydi. Şu an durumu bilmiyorum. Nedeni serverların yutup botunun kapandığından dolayı çok yoğun olmasıdır hocam.

Evet arkadaşlar,

1) avi ve mkv türlü videolarda artık dönüştürmeyi flv veya mp4 e çeviriyor. Sonrasında editleme isteklerinizi yapıyor. Yani böylelikle 113 farklı sitedeki 109 u mp4 kullanırken sıkıntı yoktu zaten ama kalan 5 tane anime botlarınada editleme yaptırılabiliyor. Şimdi sizden istemlerim şunlardır.

Bu uygulamayı gece 12 gibi aktif edeceğim tüm serverlarda. Aktif etmeden önce test etmeyi tamamen tamamlamak istiyorum.

Pcden dosya yükleme yaparken mkv veya avi vb formatlarda editleme yapılmadığını destekden şu videoya şu editlemeyi yapamıyorum yazarsanız test etmiş olacağım. yandex diskine videoyu yükleyip bana linkini verebilirsiniz.

2) Şuanda zamanı gelmiş bekleyen 0 video var. Hem vds hemde normal kullanıcılarım için. Bazı kanallarda ertelemeyi 10 saat vdya 10 dk ertelemesi bizle alakalı değildir. Evet erteleten benim fakat ertelemeyi yaptıram youtube dur. Şuanda bu videoyu yüklemeye bu kanala izin verdirmiyorum yazıyor. Kanalı daha incelemedim diye uyarı veriyor. bu uyarıyı nadiren verir ama ağırlıkla verme nedeni yeni kanaldır ve spam mı değil mi onu ölçmek istiyor. Bu uyarıyıda genellikle aralıksız hızlı yükle ile atanlarda youtube veriyor.

3) destekde 2 gün öncesine ait sorular var. Bekletme sebebim yazılım isteklerini gerçekleştirip dönüş yapmak amaçlıdır.

4) Fiyatlara zam olayını 15 ocağa erteledim. Yeni bomba özelliklerimi ekleyemedim ve yetişmediği içindir.

5) Destek ekibi kurma ve soru cevap bölümünü 13 ocağa erteledim. Şirketimde olmadan yöneticilere soru sorulabilecek. a kişisi örnek soru sordu. Destek yöneticisi cevapladı. soruyu soran cevaba ilişik 1 gün içinde puan verecek. Puanı vermeden başka soruda soramayacak. Bu şekilde her puanı belli bir para miktarına çevireceğim. 15 günde bir kazançlarını ödüycem. Destek ekibinde şuanda 3 tam bilgili arkadaş var.

Destekde soruyu sorarken web_scripti, yöneticiler ve halka açık olarak 3 seçenek çıkacak. Bana sorarsa ben cevaplıycam. Tecrübeli arkadaşlara soradsa tecrübeli yönetici arkadaşlar cevaplıycak. Üyelere sorarsa üyelerde yöneticilerde bendd cevaplıyabileceğim. Eğer cevaplayan da üyeyse belli bir puan alıcak bu puanlar sonra güne çevrilcek.

Not: Ne olursa olsun kişiye özel sıkıntı olabilir. Anlamadığı veya yapamadığı bölümler olabilir. Bu süreci amacım en hızlı çözüme ulaştırmaktır.

Ama sistemde büyük bir sıkıntı 1 yılda en fazla 3 gün yaşanır. ozamanda herkes bilirki fazlasıyla tüm üyelerime süre eklerim.

Videoyap ailesi artık 21.000 kişilik bir ailedir. Hepimizin amacı para kazanmak. Siz kazanacaksınkz ki ben kazanıcam. Siz isteyeceksiniz ki bende onu yazarım. Bizi bugünlere getiren 27 aydır kesintisiz hizmet vermemizi sağlatan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Eğer bir kişiye cevap vermediğim olmuş veya kalbini kıracak bir iş yaptıysam kesinlikle bilinç dışı olmuştur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam suan avi dosyaları hazır duruyor kanalıma yuklesem sorun olurmu cerve ile yuklucem sıkıntı cıkarmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri