Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben cevap vereyim. Sorun olmaz hocam. Toplu videodan istediginiz kadar kanala ayni anda video atabilirsiniz.[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şimdi otomatik kanal çekmeye bir kanal ekledim burada x kanalına 20adet video atıyor 3dkda bir diyelim ben o videoları atarken ana sayfadan y kanalına video yüklesem sorun yaşarmıyım ?
Hocam kanala video çekiyorum spam olarak çektiğim videonun süresi 1:34:21 mesela ama aynı video kanalıma 2:53:12 gibi yansıyor, bu ne alaka anlayamadım ?
Ben cevap vereyim. Sorun olmaz hocam. Toplu videodan istediginiz kadar kanala ayni anda video atabilirsiniz. [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION]
Kast ettiğim toplu videoya sınırsız eklemek değildi hocam şimdi 200 adet video ekledik günlük 30 tane yüklensin diyoruz şimdi 30tane yüklenirken aynı anda ana sayfadan biz farklı kanala farkli videoyu elle atarsak sıkıntı olurmu demiştim yani 2 farklı kanala aynı anda olmuş oluyor anlatabildim sanırım hocam![]()
Ben cevap vereyim. Sorun olmaz hocam. Toplu videodan istediginiz kadar kanala ayni anda video atabilirsiniz. [MENTION=17556]kahraman638[/MENTION]
Kast ettiğim toplu videoya sınırsız eklemek değildi hocam şimdi 200 adet video ekledik günlük 30 tane yüklensin diyoruz şimdi 30tane yüklenirken aynı anda ana sayfadan biz farklı kanala farkli videoyu elle atarsak sıkıntı olurmu demiştim yani 2 farklı kanala aynı anda olmuş oluyor anlatabildim sanırım hocam![]()
Ayni seyi konuşuyoruz. Dedigim gibi sorun olmaz hocam.
---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------
peki bu eklediği fazla zamanlar nedir ? gosterim olarak ne sunuyor videoya peki ? bu süre bu kadar artıyor ise burada ki fazla sure de neler oluyor video da?
Eklenen zamanda tam olarak bilmiyorum ama video basa sarilip tekrar oynatiliyor diye biliyorum. Izleyiciyi rahatsiz eder. Ben yuzde 40 civari oneririm.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Bu otomatik kanal çekme hala otomatik şekilde yapmıyor sanırım kontrolleri manuel kontrol edince çekiyor. Bu otomatik kontrolü takip ettiğimiz kanalı yarım saat ya da 1 saatte bir kontrol etsin hocam...
hocam çekme tarihine bakarsanız ekledikten sonraki gün başlar çekmeye 00:00da
Tamamda hocam zaten kaç gündür ekli olan bir kanal adam neredeyse 24 saat önce video atmış fakat Otomatik cekme calışmamış. 00:00 ı geçeli çok oldunormalde o adam atar atmaz en geç yarım saat içinde çeken bir sistem lazım.. Yoksa bu otomatik çekmenin çokta bir anlamı kalmıyor kanalı kendimiz takip edip çekmek zorunda kalıyoruz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.