Hocam kanal çekerken yada benzeri durumlarda daha önce o kanala yüklediğimiz videoyu toplu video da yükleyemiyoruz. Bunun için bir ayar geçseniz istediğimizde tekrar yükleyebilsek..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım ilgilenirsen güzel olur, güzel bir yenilik olacaktır eğer sizde uygun bulursanız![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi aksilik olmazsa bu gece ekliceksiniz dimi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
şuan siteye giremiyorum sadce bende mi böyle genel mi
Genel Sanırım bende giremiyorum
bende giremiyorum acil yüklemem geeken video var hocam.
beyler 2 gün önce videoyap a bağladığım bir kanala girmeye çalışıyorum fakat şifre yanlış hatası alıyorum acaba botdan kaynaklı bir açıkdan başka birileri çalmış olabilirmi sadece bir fikir çünkü hesabın şifre ve email adresinden eminim veya recstudio partner dende kaynaklı olabilirmi çünkü onada izin ver demiştim
beyler 2 gün önce videoyap a bağladığım bir kanala girmeye çalışıyorum fakat şifre yanlış hatası alıyorum acaba botdan kaynaklı bir açıkdan başka birileri çalmış olabilirmi sadece bir fikir çünkü hesabın şifre ve email adresinden eminim veya recstudio partner dende kaynaklı olabilirmi çünkü onada izin ver demiştim
forumda çok takıldın laçalışsana az
başka şeyler üstünde çalışıoz şuan raad ol![]()
Aynen video atıcaz giremiyorum sizdemi giremiyorsunuz [MENTION=10960]fth[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.