Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam kanal çekerken yada benzeri durumlarda daha önce o kanala yüklediğimiz videoyu toplu video da yükleyemiyoruz. Bunun için bir ayar geçseniz istediğimizde tekrar yükleyebilsek..

Merhaba arkadaşlar,

çok garip bir sıkıntı yaşıyorum. bu sıkıntıyı nasıl anlatsam bilemiyorum. saldıran yer makinaya saldırıyor fakat nasıl bir saldırıysa ortada ip adresleri yok. datacenter'a durumu ilettim. firewallarla alakalı bir durumda değil. garip inceliyorum şuanda arkadaşlar. kesinti için kusura bakmayınız. 3 saatten fazla sürmesi durumunda ek süre vereceğim. iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım ilgilenirsen güzel olur, güzel bir yenilik olacaktır eğer sizde uygun bulursanız :)

site açılırsa bakıcam hocam:(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi aksilik olmazsa bu gece ekliceksiniz dimi sabırsızlıkla bekliyorum :)

aksilik bulmasaydı hocam, yarın inş gün içinde hallederim.

şuan siteye giremiyorum sadce bende mi böyle genel mi

malesef hocam bir sıkıntı var.

Genel Sanırım bende giremiyorum

aynen hocam.

bende giremiyorum acil yüklemem geeken video var hocam.

hocam bende giremiyorum şuanda.

beyler 2 gün önce videoyap a bağladığım bir kanala girmeye çalışıyorum fakat şifre yanlış hatası alıyorum acaba botdan kaynaklı bir açıkdan başka birileri çalmış olabilirmi sadece bir fikir çünkü hesabın şifre ve email adresinden eminim veya recstudio partner dende kaynaklı olabilirmi çünkü onada izin ver demiştim

hocam videoyap'a kanal eklerken kanal şifrelerini yazılmaz. kanal mail şifrelerini ben bulmak istesemde bulamam. bunun mümkünatı yoktur zaten. imkanı olan bir durumda değildir. partner şirketide sizin kanal şifrenizi bilemez hocam. pcnizde keyloger olabilir. geçmiş olsun

beyler 2 gün önce videoyap a bağladığım bir kanala girmeye çalışıyorum fakat şifre yanlış hatası alıyorum acaba botdan kaynaklı bir açıkdan başka birileri çalmış olabilirmi sadece bir fikir çünkü hesabın şifre ve email adresinden eminim veya recstudio partner dende kaynaklı olabilirmi çünkü onada izin ver demiştim

aynı sorunu bende yaşıyorum.

Biraz uzun sürdü galiba tam da lazım olduğu anda :)

Hala giremiyorum

Merhaba arkadaşlar,

Açıkcası bu iş bir saldırı değil. Bu konuda offlinebilisim.com'un sahibi mahsum beyden destek aldık. Kendisi sorunu çözdüğünü düşünüyoruz. inşallah tekrarı yaşanmaması dileklerimle herkese hayırlı geceler.

Keşke anlık yükleme limiti 10-15 olsa ve mb sınırı olmadan maksimum 2 adet editleme yapma özgürlüğüne kavuşabilsek..

Bot sanırım yine saldırı alıyor.. Hocam firefall etkinleştirin isterseniz.. :) firewall muydu yoksa neyse işte :D

Aynen video atıcaz giremiyorum sizdemi giremiyorsunuz [MENTION=10960]fth[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] şu siteye baksanızda bizde işimize gücümüze baksak her zamanki gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri