Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam size bir pm atacağım cevaplarsanız sevinirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
atamadım doluymuş kutun

Hocam torrentlerde genelde tek dosya olmaz genelde dizinin yada herneyse tüm bölümleri olur.. Sadece güncel konularda tek dosya çıkıyor..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds e 24 saat oldu 90 tane emir verdim hala 1 tane bile atmadı reset falan attım ram boşalttım ancak nafile. destekten de yazdım

@Web_Scripti hocam vds e 24 saat oldu 90 tane emir verdim hala 1 tane bile atmadı reset falan attım ram boşalttım ancak nafile. destekten de yazdım
Aynı sorun bende de var hocam onu bir tek yolla aşabildim ama tekrar video emri verince yükleme yaparmı bilmem.. İki gündür toplu video da şu vds lere güncelleme geldiğinden beri 48 video yüklenmemişti turbo modunda bekleyince yüklendi nedense...

Aynı sorun bende de var hocam onu bir tek yolla aşabildim ama tekrar video emri verince yükleme yaparmı bilmem.. İki gündür toplu video da şu vds lere güncelleme geldiğinden beri 48 video yüklenmemişti turbo modunda bekleyince yüklendi nedense...

hemen deniyorum hocam. teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar,

torrentle uğraştıgım için konuya cevap veremiyorum.

Yapı 2 ye ayrılıyor. Normaller ve vdsliler.

Normalli olanda sıkıntı yok yani 21 bin üyede.

Vds almış siz yani 160 kişide ise şöyle bir durum var.

Normalin havuzu farklı vdslilerin havuzu farklı.

1 tane vdsli üye gelip 10.000 tane 1 saatlik hd videoya çerçeve bas diyince vdslilerde havuz o adamınişini görmeye sıraya girince bekliyor. Sizin makinaya yönlendirme yapmıyor vds yönlendirmesi çünkü o arkadaşın yönlendirmeleriyle uğraşıyor. Hal böyle olunca vdslerde makina boş olmasına rağmen turbo mod açık değilse yavaş gidiyor

Normal videoyaplılarda sıkıntı hiç olmamasının sebebi onun havuzundan milyonlarca video geçiyor ama her makina hiç durmadan çalıştığı için hep emir var olarak görüyor.

Çözüm şekli her makinanın yönlendirici havuzunuda oluşturmakdan geçiyor vdsli üyelerim için. Buda 160 farklı havuz tanımlamam gerek. bunu yarın gece yapmayı planlıyorum. turbo modu bu süreçte vdsli üyelerim kullanmasını öneririm.

Kısaca özetlemek gerekirse. Bir tane yönlendirme geldi vdsinize bekleyenleri yüklesin diye. 100 video vardı yükledi gitti. 2 saat sonra yeniden video emri verdiniz ama yönlendirici bir arkadaşın vdsinden yapması cok zor işleri yapması nedeniyle sizin emirlere gelmemesinden kaynaklanıyor.

belki 160 vds e 160 farklı yönlendirici yani emirleri yapmaya yönlendirici yapı kurmam zor ama en azından vdsler için tek yapı yerine 10-20 yapı kurup daha garantiye almam gerek.

torrent bitsin bugece inş yarın ona bakacağım. ufak tefek toreent yapılarını düzenliyorum. bol kazançlar

@Web_Scripti hocam destekten yine yazdım. Proxy (telif para kazan ) sisteminin çalıştığını kendinizinde kullandığınızı yazmışsınız da bende bu meret çalışmıyor.. Hocam yapılan şey belli şifremizi ekliyoruz. Kanalın tüm yetkilerini veriyoruz. Usa proxy seçiyorum ingiltere proxy olmadığı için ve proxy hiç değiştirmiyorum. Değiştirdiğimizde tekrar yetki isteyeceğini söylemiştiniz. Önceden de bu şekilde denedim başka kanallara ama yine olmadı... Hocam ya bi tw ye gelin bakın yada vereyim kanal numaralarını şifrelerini siz deneyin. Vallahi bıktım yahu niye çalışmaz bu meret anlamadım. Geçen vermiştim denemediniz sanırım. Hocam bir ayı geçti hala çalıştıramadım.
Varsa videoyapta Telif para kazan proxyli sistemi çalıştırabilen biri gelsin tw ye bakalım yardımcı olsun. Bu nedir yahu 2 ay olacak çalıştığını görmedim.. Ben bu kadar beceriksiz olamam herhalde

Aylardır aldığım uyarı

İlk defa az önce farklı bir uyarı verdi 10 defa falan f5 yaptım.. Ama ben proxy almadan önce proxy yenile demiştim çalışıyor olması lazım. Calışmıyorsa sistem niye veriyor onu anlamadım

Başka usa proxy aldım yine aynı yetki istiyor.. Tüm denediğim kanallarda hep yetki istiyordu yetki veriyordum üşenmeden yeniden deniyordum yine aynı hatayı alıyordum

Son düzenleme:
saatlerdir girmekte problem çekiyorum server falan mı çöktü ? ? ?

Çinden gelen bir saldırmış. Çin bloğunu engelledim. Düzeldi arkadaşlar. 1.5 hepimizden gitti bu hafta bu durum 3 etti. Hep böyle saatlerde geliyor. Telafisini 2 gün önce yapacaktım kısmet olmadı bugün yapıcam.

Çinden gelen bir saldırmış. Çin bloğunu engelledim. Düzeldi arkadaşlar. 1.5 hepimizden gitti bu hafta bu durum 3 etti. Hep böyle saatlerde geliyor. Telafisini 2 gün önce yapacaktım kısmet olmadı bugün yapıcam.

geçmiş olsun fakat yine arada gidiyor haberiniz olsun hocam , nasıl bir telafi hocam ?

saldırıdan mıdır bilmiyorum ama şuan yine girilmiyor siteye dostum.

hocam bu proxy ile para kazanma açma hiç stabil çalışmıyor ,destekten yazmıştım geri dönüş sağlanmadı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds i ilk alan üyelerdenim biliyorsunuz, bol bol edit koymuştum çerçeveyi ondan eklemiyor demiştiniz. Şimdi hepsine sadece çerçeve koyuyorum. Yine eklemiyor. Vds i boşa aldığımı düşünmeye başladım artık :( bi el atarmısınız şu olaya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri