Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam toplu yüklemede youtube izin vermiyor galbia devamlı bekleyen kanallarınız iade edildi ibaresi alıyorum (30) şeklinde
Videolarında sorun veya gizli telif oldugundan indirilemiyor olabilir, dün geceden bu yana 1500 şu anda da +500 video emri verdim, sorunsuz devam etmekte.

Arkadaşlar,

sistemde bekleyen Normal videoyap hesaplarında video bulunmuyor.
Vdsli ve dedicatedli hesaplarda ise çok az miktarda video bulunuyor. Onlarında editleme işlemleri olduğu içindir.

Acil uyarılar bölümüne şu kanalınıza ait şu kadar video 10 saat ertelendi yazısı alıyorsanız. Bunun 2 sebebi vardır.

1) Kanal yenidir youtube spam olup olmadıgını tarıyor 1-2 gün boyunca sonra düzeltiyor. Sistem youtube izin vermiyorum sonra yükle diyince 10 saat erteleme yapıyor o kanal için.

2) Spam olup olmadığını yeni kanallarda taramasını hızlandırmak için kanalın +15dk özelliğini açıp onaylatırsanız bu ihtimal çok çok daha düşük ihtimale çıkıyor.

Arkadaşlar,

Vdsli ve dedicatedli hesaplarda ise çok az miktarda video bulunuyor. Onlarında editleme işlemleri olduğu içindir.

Acil uyarılar bölümüne şu kanalınıza ait şu kadar video 10 saat ertelendi yazısı alıyorsanız. Bunun 2 sebebi vardır.

1) Kanal yenidir youtube spam olup olmadıgını tarıyor 1-2 gün boyunca sonra düzeltiyor. Sistem youtube izin vermiyorum sonra yükle diyince 10 saat erteleme yapıyor o kanal için.

2) Spam olup olmadığını yeni kanallarda taramasını hızlandırmak için kanalın +15dk özelliğini açıp onaylatırsanız bu ihtimal çok çok daha düşük ihtimale çıkıyor.

Allah allah sorun benim kanallardamıki acaba bu iki seçenekte yok bende kanallar yeni değil ama , sanırım o telif olayından kaynaklanıyor hocam :) çok teşekkür ederiz

bu arada son olarak torrent durumu nasıl hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba videoyap üzerinden kanallarımızın mail adreslerine gelen mailleri okumak gibi bir şansımız oslaydı çok güzel olurdu, yapılabilme imkanı var mı?

Arkadaşlar,

3-4 gündür aynı videoları ertelemesi normal mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birazda toplu bilgisayar upload ile kanalıma 50'ye yakın video bırakıcam bu videoların bazıları avi ve mkv acaba sorunsuz bır sekılde bunlara çerçeve eklenıcekmı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Üyelik Id : 10530 hesabım'da ki 1 nolu deneme kanalına attıgım videolara bakabılırmısınız acaba galiba effect uygulanmıyor videolara . bu efecctti uygulamaya calısıyorum olmuyor her halde .

10530-5305.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Üyelik Id : 10530 hesabım'da ki 1 nolu deneme kanalına attıgım videolara bakabılırmısınız acaba galiba effect uygulanmıyor videolara . bu efecctti uygulamaya calısıyorum olmuyor her halde .

10530-5305.png

Deneme kanalında yüklenmiş hiç video göremedim.

Deneme kanalında yüklenmiş hiç video göremedim.

sey hocam dunya engeli ve ülke genelin'de engelli yemısler o yuzden kanalın bılgılerını atım ıstersenız pm olarak gırın bı bakın .

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------

@Web_Scripti hocam destek bölümün'den attım hocam mail ile şifreyi 4 tane video ben baktım effectti uygulamamıs hocam belkı ben anlamadım bir de sız bakarsanız iyi olur .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve eklenmiyor sorun var ...

10530-5305.png

bunu denıyorum olmuyor bundan baska denedım hocam aynı vıdeoya bu sefer Reddedildi (mükerrer yükleme) hatası veriyor .

Hayırlı geceler hocam, kanallarım bölümüne blacklist özelliği ne zaman gelir tahmini acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam malum destekten biraz gecikmeli iletişim kurabiliyoruz. bu toplu pc uploadun süre sınırı ile ilgili değişiklik yapılabilir mi? tıklıyorum mesela toplu pc uploada, sayfaya geçmiyor sonra hemen tekrar tıkladığımda yükleme yapmadan 20dk sonra gel demesi işimi baya zorlaştırıyor.

merhaba hocam bi kanaldaki videoları tek video olarak birleşirebilirmiyiz mesela 50 tane video var 1 er dakikalık bunları tek bir video olarak yaparmı bu bot

merhaba hocam bi kanaldaki videoları tek video olarak birleşirebilirmiyiz mesela 50 tane video var 1 er dakikalık bunları tek bir video olarak yaparmı bu bot

Hayır hocam videoları birleştiremezsin o şekilde ancak kendin render alabilirsin sonra videoyap ile yüklersin pc upload seçeneğinden

Bir kanala 4 kere üst üste 10 saat sonra yüklenecek diye uyarı geldi. 3 gündür aynı kanala yükleme yapamıyorum. :) Bu ihtimal nedir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ? Diğer kanallar çatır çatır yüklendi. Ama bu kanalı bir türlü yükleyemedim.. Acaba yükleme yapmayı kesip bir kaç gün bekletsem mi kanalı?

Hocam kanala dün 50 video gönderdim gönderilmiş gösteriyor ama kanal boş
az önce yine denedim 50 video 46 ya düştü 4 video yine yok kanalda sorun nedir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir sıkıntım var destekten yazdım müsait olduğunda bakabilir misin?
Üyelik Id : 1148

Bir kanala 4 kere üst üste 10 saat sonra yüklenecek diye uyarı geldi. 3 gündür aynı kanala yükleme yapamıyorum. :) Bu ihtimal nedir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ? Diğer kanallar çatır çatır yüklendi. Ama bu kanalı bir türlü yükleyemedim.. Acaba yükleme yapmayı kesip bir kaç gün bekletsem mi kanalı?

Screenshot by Lightshot
3-4 gündür yüklemedi fakat [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] şöyle bir şey yazmıştı;

Hocam kanala dün 50 video gönderdim gönderilmiş gösteriyor ama kanal boş
az önce yine denedim 50 video 46 ya düştü 4 video yine yok kanalda sorun nedir

Screenshot by Lightshot
Orada yüklendi yazanların hiçbirini yüklemedi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri