Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaslar bot ile max. kac video atıyorsunuz ?
Edit: @Web_Scripti Google API sisteminde bayagı bir degisiklik yaptı.
Acaba bundan dolayı mı kapandı kanallar ?
Zaten son 2 gündür hep 10 saat sonra yükle hatası alıyordum.

Ne zaman konuyu açsam senin kanallar kapanıyor.

Usta ilk önce kanal aldıgın kişiyi değiştir mümkünse kendin aç satıcıların cogu android ile acıyor bende android ile açılan kanallara güvenmiyorum.

Her kanala farklı client ile token ver.

liste.videoyap.com adı altında ki hiçbir sayfaya giriş yapılamıyor hocam kontrol edermisiniz

bi üyelik alayım deniyeyim dedim sorunun üzerine gelmişiz :) ne zmn düzelir bilgisi olan?

ustad kayıp olan bir günümüzü süreye ekler artık yakışır ona :)

Üstadı fazla sıkmayalım, düzene sokmak için baş ağrısı mı desen, stres mi desen, keşke hiç bulaşmasaydım mı desen :) Sabredeceğiz mecbur.

Merhaba Arkadaşlar,

datacenter 00:00'da bir makinamın ip adresini değiştirmiş. ip'nin 2 yıllık kullanım sözleşmesi dolmuş. Bu nedenle ip değişince kanal takip, toplu video yöneticisi ve kanalyap 00:00 ile 09:40 arasında çalışmamış. Yeni ip adresine sistemime erişim yetkisi verdim. Şuanda kanal takip, kanalyap.com ve toplu video yöneticisi tekrardan aktiftir. Dün gönülden 3 gün süre eklemiştim tüm üyelerime. Tekrardan bu 10 saate yakın 3 bölümüm için eklemem mümkün değil. Dünkü hediye ettiğim 3 gün ise bir sıkıntıdan ötürü değil tamamen konuya girecek vaktim olmaması, yönetici desteğimde bekleyen binlerce soruya yetişemememle alakalıdır. Herkese bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] vdsler ne zaman stoğa girecek? birde toplu video ekleme bölümü çalışmıyor.. bir deniyeyim uzun zaman sonra dedim ama sorunun üstüne geldik :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] vdsler ne zaman stoğa girecek? birde toplu video ekleme bölümü çalışmıyor.. bir deniyeyim uzun zaman sonra dedim ama sorunun üstüne geldik :)

Sen hani vds ile çalışıyodun Gürhan ne oldu zor mu geldi vds bota dönmüşün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri