RoxiRox
Yasaklanmış
Projelerimi bitirmek adina videoyapa 2 hafta ara veriyorum, bensiz tadini cikartin etinden sutunden bol bol faydalanin hehe![]()
Sizi özleyeceğiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Projelerimi bitirmek adina videoyapa 2 hafta ara veriyorum, bensiz tadini cikartin etinden sutunden bol bol faydalanin hehe![]()
Abi sana söylediğimiz arkadaşı almayacak mısın? Çok göze batıyor ve cidden sinirimizi bozdu navi ile benim
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle hata veriyor özgünleştirme yaparken çözüm nedir
Kod:Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message:protected] => Error calling PUT [url]https://www.googleapis.com/youtube/v3[/url]
Arkadaşlar şuanda durumum yok videoyapın süresi 2 gün sonra bitiyor. Şimdi ben 1 hafta sonra uzatsam süreyi diyelim ne olur tüm kanallar vs silinir mi ya da toplu haklarım boşa mı gider yardım lutfen
Hatayı nerede alıyorsunuz hocam?
özgünleştirme yaparken hocam
Aynı yükleme sorunu bende de var vdsler sabahtan beri daha 20 video zor yuklediAklıma bu geldi@Web_Scripti Mehmet hocam sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=jiBHX_AAP6g
---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------
@Web_Scripti Mehmet hocam Pro Vdslere anlık 5 adet video yükleyecek şekilde limit koymuştun ama vds kendi kafasına göre takılıyor. Dünkü işlenmeme probleminden dolayı yeni video emirleri vermemiştim. Sabaha hiç yüklenecek video yoktu yeni 100-150 kadar video emri verdim. Düşük çözünürlükte olmasına ragmen yükleyemedi hala.. Turbo modda 5 videodan fazlasını işleme alıyordu. 150 Videodan 80-90 nı yükleniyor gibi yüksek rakamlar vardı normal gelmedi bana.. Anlık 5 video yüklemesi gerekmezmiydi?
Hocam bu durumdan mehmet hocada haberdar toplu video yöneticisinde çok karşılaşıyorum sadece özgünleştirmede değil diğer işlemlerde de olabiliyor. En az bir aydır olan bir durum.. Bende bu kodları göndermiştim sunucu kaynaklı demişti sanırım ama kendisi daha iyi bilgi verir.@Web_Scripti hocam böyle hata veriyor özgünleştirme yaparken çözüm nedir
Google_Service_Exception Object ( [errorsrotected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message
rotected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/youtube/v3
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
Bütün videolarda bu hatayı alıyorum başka bu hatayı alan varmı acaba yada çözümü nedir_?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iyi akşamlar Mehmet Hocam, Destekten mesajım bulunduğu için burdan yazıyorum, otomatik kanal çekme bölümü komple calısmamakta 3 gündür, sorunu yaşayan arkadaşlarda mevcut. Güncel eklenen videoları da çekmiyor normal kanal içindeki videoları da.![]()
Merhaba hocam,Merhaba hocam özgünleştirmede sıkıntı var gibi sanki şöyle anlatayım x videosuna tam özgünleştir yapıyorum sonra 2.videoya da tam özgünleştir diyorum ilk videonun başlığını koyuyor tekrar hep öyle öyle devam ediyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.