Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Abi sana söylediğimiz arkadaşı almayacak mısın? Çok göze batıyor ve cidden sinirimizi bozdu navi ile benim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle hata veriyor özgünleştirme yaparken çözüm nedir

Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message:protected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/youtube/v3

hocam dön artık 3 -4 gündür hesap vds bağlanamıyor hiç bir şekilde yükleme yapamıyorum yollarını 4 gözle bekliyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle hata veriyor özgünleştirme yaparken çözüm nedir

Kod:
Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message:protected] => Error calling PUT [url]https://www.googleapis.com/youtube/v3[/url]

Hatayı nerede alıyorsunuz hocam?

@Web_Scripti Mehmet hocam Pro Vdslere anlık 5 adet video yükleyecek şekilde limit koymuştun ama vds kendi kafasına göre takılıyor. Dün gün önceki işlenmeme probleminden dolayı yeni video emirleri vermemiştim. Sabaha hiç yüklenecek video yoktu yeni 100-150 kadar video emri verdim. Düşük çözünürlükte olmasına ragmen yükleyemedi hala.. Turbo modda 5 videodan fazlasını işleme alıyordu. 150 Videodan 80-90 nı yükleniyor gibi yüksek rakamlar vardı normal gelmedi bana.. Anlık 5 video yüklemesi gerekmezmiydi? Şu an iki gündür yükleme yapmıyor neredeyse.. Çok az video yükleniyor bizim yapmamız gereken birşey var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar şuanda durumum yok videoyapın süresi 2 gün sonra bitiyor. Şimdi ben 1 hafta sonra uzatsam süreyi diyelim ne olur tüm kanallar vs silinir mi ya da toplu haklarım boşa mı gider yardım lutfen

Arkadaşlar şuanda durumum yok videoyapın süresi 2 gün sonra bitiyor. Şimdi ben 1 hafta sonra uzatsam süreyi diyelim ne olur tüm kanallar vs silinir mi ya da toplu haklarım boşa mı gider yardım lutfen

Kanallarınız kalır hocam ama toplu yükleme hakkınız sıfırlanır.

Aklıma bu geldi :D @Web_Scripti Mehmet hocam sana gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=jiBHX_AAP6g

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

@Web_Scripti Mehmet hocam Pro Vdslere anlık 5 adet video yükleyecek şekilde limit koymuştun ama vds kendi kafasına göre takılıyor. Dünkü işlenmeme probleminden dolayı yeni video emirleri vermemiştim. Sabaha hiç yüklenecek video yoktu yeni 100-150 kadar video emri verdim. Düşük çözünürlükte olmasına ragmen yükleyemedi hala.. Turbo modda 5 videodan fazlasını işleme alıyordu. 150 Videodan 80-90 nı yükleniyor gibi yüksek rakamlar vardı normal gelmedi bana.. Anlık 5 video yüklemesi gerekmezmiydi?
Aynı yükleme sorunu bende de var vdsler sabahtan beri daha 20 video zor yukledi

Yeni hesaplarda kanal çek çalışmıyor 4-5 gün boşa gitti ve ayın 5'ine kadar da gidecek . İns geldiğinde bi telafi uygular . Çalışmalarda boşa gidiyor cabası .

@Web_Scripti hocam böyle hata veriyor özgünleştirme yaparken çözüm nedir

Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => global [reason] => backendError [message] => Backend Error ) ) [message:protected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/youtube/v3
Hocam bu durumdan mehmet hocada haberdar toplu video yöneticisinde çok karşılaşıyorum sadece özgünleştirmede değil diğer işlemlerde de olabiliyor. En az bir aydır olan bir durum.. Bende bu kodları göndermiştim sunucu kaynaklı demişti sanırım ama kendisi daha iyi bilgi verir.
Mehmet Hocanın Destekte verdiği cevap
Back end error hatası vermiş. Yani youtube serverı şuanda yapma diyor. Serverı cok yogun oldugu için izin verdirmiyor.

Son düzenleme:
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
Bütün videolarda bu hatayı alıyorum başka bu hatayı alan varmı acaba yada çözümü nedir_?

Merhaba arkadaşlar,

vdsi hiç çalışmayan arkadaş varsa yani vdsin ip adresiyle dahi hiç giriş yapılmıyorsa destek @ offlinebilisim.com ip adresinizi mail atıp reboot atılmasını isteyebilirsiniz. Ben gelince sadece donmuş ve açılamamış gün kadar vdslere ek sürede bulunacağım. Tüm üyelerede şuanlık +1 gün ekleyeceğim.

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
Bütün videolarda bu hatayı alıyorum başka bu hatayı alan varmı acaba yada çözümü nedir_?

Yönetici desteğinden linkin birini yazarmısın? Ben şuanda rastgele 30 video denedim hepsini indirip yükledi. Çekmek istediğiniz kanalın büyük ihtimalle 2 telif ihlali vardır youtube da en kötü serverında videoları barındırıyor olabilir gibi nedenle indirtmiyordur videoyu. Farklı kanaldan video deneyiniz.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iyi akşamlar Mehmet Hocam, Destekten mesajım bulunduğu için burdan yazıyorum, otomatik kanal çekme bölümü komple calısmamakta 3 gündür, sorunu yaşayan arkadaşlarda mevcut. Güncel eklenen videoları da çekmiyor normal kanal içindeki videoları da. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iyi akşamlar Mehmet Hocam, Destekten mesajım bulunduğu için burdan yazıyorum, otomatik kanal çekme bölümü komple calısmamakta 3 gündür, sorunu yaşayan arkadaşlarda mevcut. Güncel eklenen videoları da çekmiyor normal kanal içindeki videoları da. :)

Hemen bakıyorum murat kardeşim, gereğini yapıyorum.

Merhaba hocam özgünleştirmede sıkıntı var gibi sanki şöyle anlatayım x videosuna tam özgünleştir yapıyorum sonra 2.videoya da tam özgünleştir diyorum ilk videonun başlığını koyuyor tekrar hep öyle öyle devam ediyor

Merhaba hocam özgünleştirmede sıkıntı var gibi sanki şöyle anlatayım x videosuna tam özgünleştir yapıyorum sonra 2.videoya da tam özgünleştir diyorum ilk videonun başlığını koyuyor tekrar hep öyle öyle devam ediyor
Merhaba hocam,
Anasayfa, toplu video? Birisi örneğin araba videosu diğeri ise belgesel. Anasayfada gidip arabayı özgünleştirdin sonra gidip belgesel yaptığında araba videosumu çıkarıyor karşına. bir log yapısına sahip olmadığı için imkansıza yakın düşünüyorum. Fakat toplu videoda alt alta aynı kategoriden video özgünleştiriyorsan o zaman aynı başlığa yakın 2 video için bu durum olabilir. O nedenle o 2 videonun başlığıyla youtube da aradığında özgünleştirme aynı oluyorsa youtube aramasıda aynımı diye bakabilirsen sevinirim hocam. Aynı sonuc yoksa demekki alt yapımda hata var. Aynı sonuç varsa demekki youtube arama alt yapısında hTa var;) Bol kazançlar üstad

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri