Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben 2 diyorum çünkü 2. seçenek çok gerekli ona göre işlem yapıyoruz kanala girmeden.. Para kazanması açıkmı değil mi.. Eşleşen gelmişmi gelmemişmi durumlarını oradan görüyoruz. Hit durumuna göre özgünleştiriyoruz vb.. gibi..Arkadaşlar,
Çok seri bir şekilde soruma cevap arıyorum. Ona göre ilgili bölümleri yapacağım.
Bir kanalınızda örneğin 100 video var. Video yöneticisine girdiniz. Kanala tıkladınız.
1) Şuankiyle aynı ama videoların hitleri ve video süreleri yok olucak. Ortalama 100 video 2 sn de karşınıza çıkacak.
2) Şuankiyle aynı hit + süre + videonun para kazanma durumu dolarmı değil mi. Ortalama 100 video için 50 saniyede sayfa açılacak.
Evet arkadaşlar herkes 1 veya 2 yazsın. Sistemde belli başlı çalışmayan tüm bölümleri gdatadan çıkarıp yeni yapıya geçirmem gerek. Eski kanal içindeki videoları gösteren yazılımı youtube iptal etti. Yeni yapıya geçin diyor hangi şekilde yazarken kodlayım.
Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyD1b2fd30Ir_AnuCNT223ZqSQSvyZjk5s4: (403) There is a per-IP or per-Referer restriction configured on your API key and the request does not match these restrictions. Please use the Google Developers Console to update your API key configuration if request from this IP or referer should be allowed.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.