Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yöneticisin'den ping atıcam fakat vıdeolar cekılmıyor 1 vıdeo bulunuyor felan yazıyor hiç video gelmiyor .

Arkadaşlar,

Çok seri bir şekilde soruma cevap arıyorum. Ona göre ilgili bölümleri yapacağım.

Bir kanalınızda örneğin 100 video var. Video yöneticisine girdiniz. Kanala tıkladınız.

1) Şuankiyle aynı ama videoların hitleri ve video süreleri yok olucak. Ortalama 100 video 2 sn de karşınıza çıkacak.

2) Şuankiyle aynı hit + süre + videonun para kazanma durumu dolarmı değil mi. Ortalama 100 video için 50 saniyede sayfa açılacak.

Evet arkadaşlar herkes 1 veya 2 yazsın. Sistemde belli başlı çalışmayan tüm bölümleri gdatadan çıkarıp yeni yapıya geçirmem gerek. Eski kanal içindeki videoları gösteren yazılımı youtube iptal etti. Yeni yapıya geçin diyor hangi şekilde yazarken kodlayım.
Ben 2 diyorum çünkü 2. seçenek çok gerekli ona göre işlem yapıyoruz kanala girmeden.. Para kazanması açıkmı değil mi.. Eşleşen gelmişmi gelmemişmi durumlarını oradan görüyoruz. Hit durumuna göre özgünleştiriyoruz vb.. gibi..

Merhaba Arkadaşlar,

peki şuanda arkadaşlar video yöneticisini yavaş cevap geldiği için 1'e göre yapmıştım. Kanalların yanına detaylı göster diye buton koyucam ona tıkladığnıızda kazanma durumu video hitti ve video süresinide göstericek. şuanda düzenlediğim video yöneticisi sadece hızlı çalışma yaptırıyor.

bence de 2, videonun resmini ve çözünürlüğünü görmesem de olur ama hitini görmezsem olmaz

bende 2 diyorum. ancak kanal çek çalışmıyor.toplu video yöneticisinde kanaldaki videoları çekmiyor. en acil olan bence bunlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam tamamen v3 e geçildiyse ? nalet olası f... lerden kurtuldukmu yani ?

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni yapıya göre Video yöneticisini bitirdim. Ve istenilen gibi para kazanma açık kapalı linki hali içinde yeşil buton ekledim. Yani dileyen hızlıca kazanma durumuna bakmadanda yapabilir dileyen tıklayıpda bakabilir. Videoların para kazanmasını hepsini açtıkdan sonra kazanma gitmişse ya dolar kaybol yada bir engel gelmiş demektir görürsünüz o anda. Her bölümü yavaş yavaş yeni yapıya göre onarıyorum. Dün geceden beri bu yeni değişiklikle uğraşıyorum.

Arkadaşlar: yeni api key almakda zorluk çekiyorsanız. client oluşturma gibi girdikten sonra orada auoth yerine alttakine tıklayıp browser keye tıklayıp alıyorsunuz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video ortası imacrosu ne zaman halledersiniz? Sırada biraz öne alsak tadından yenmez :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri