Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti hocam 3 kez apı değiştirdim halen bu yazı çıkıyor
Kanallarım kısmındaki Tek Youtube Api Keyiniz eski versiyondur. Lütfen Tek Youtube Api Keyinizi yenileyiniz.

Api keyi aldığın gmailin mail ve şifesini yönetici desteğine yazarmısın hocam

hepsi hocam :( ortak clientle olanlar kapandı ve 5 tane kanal için client id secret id aldığım kanallar bile :(
Ahzem hocam acaba 2 kanal açıp bota bağlamadan bana mail ve şifresini verirmisin? bota bağlamadan da denedin mi sonuç nedir? video yüklemeyincede kapanıyor mu? bir inceleyim
ortalık garışdııı düzen bozulduu yetiş ha [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :D

herkes yeniliği yadırgadı adapte olamayanlar var :)

:) Youtube değiştiriyor bizde değiştiriyoruz. Elinde oynatıyorlar valla:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bota bağlamadan denemedim hocam hiç ama boş da duran gmailler var kanal henüz açılmamış onlar duruyor , ben size kanal açıp nerden ileteyim destekden yazdım size biarz önce id:4189

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sabahtan beri bazı kanalların tüm videolarını göstermiyor kanalda 50 video var 4 tanesi cıkıyor

Merhaba Arkadaşlar,

desteğe bakmaya çalışıyorum yaklaşık son 5 saattir. ve devam ediyorum. Çok sık sorulan soruları yanıtlayayım.

1) @RoxiRox un hemen üstteki embedlediği videoyu izleyerek api keyi almayı görebilirsiniz. eğer anasayfa veya toplu video bölümünde bir işlem yaparken hata alıyorsanız api keyiniz 1 aydan eskidir. youtube yeni güncelleme getirdi api keylerde bu nedenledir.

2) Toplu video sayfasında neden sayfa seçme kalktı? Youtube yeni api versiyonunda malesef artık şu kanalın şu sayfası gibi seçmeye imkan tanıtmıyor. Ancak next yani sonraki sayfa diye geçiş yapmaya izin veriyor. bu nedenle çektiğiniz içeriğin altındaki sonraki sayfa linkiyle sonraki sayfaya geçiş yapabilirsiniz. o linki en üstede yerleştireceğim kısa zamanda çok sayfa ilerleyecekseniz alta gitmekle uğraşmamanız için. o linki videoyap biliyorsa sayfasınıda bilir demeyiniz malesef. o linkin içinde bir değer var onu sayfa açılınca youtube veriyor bize. bu nedenle hangi sayfanın o karışık kodu olduğunu bilmek %0 ihtimallidir.

3) Çekmek istediğim kanalda 500 denfazla video var ben daha fazlasını çekmek istiyorum o kanaldan ama çekemiyorum diyenler içnide malesef artık youtube bir kanala ait 500 videoyu listeletiyor daha fazlasını vermiyor.

Şuanda toplu link, kanal takip bölümlerinde düzenleme yapıyorum. ufak tefek aksamaları anlık görebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar
peki kanaldaki videoları sıralatsanız mesela hit videolar hepsi seçeneği kanaldaki video url lerini çekseniz 1. sayfa diyince 50 url yi cekse 2. sayfa diyince 2. 50 url yi cekse olmaz mı :rolleyes:

toplu video kısmında skıntı var galiba hocam videoların linklerini giriyorum aynı şekilde çekiyorum şimdi server ile yükle idiynce yükleme sayfası geliyor ama ne videolar görünüyor ne başka bişey boş bi şekilde duruyor sayfa

toplu video kısmında skıntı var galiba hocam videoların linklerini giriyorum aynı şekilde çekiyorum şimdi server ile yükle idiynce yükleme sayfası geliyor ama ne videolar görünüyor ne başka bişey boş bi şekilde duruyor sayfa

Güncelleme yapıyordum şimdi bitti hocam. Bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bişi sorcam vds ile üye olmanın avantajı nedir

hocam video link ile en fazla 50 videoya kadar yükleme yapabiliyoruz daha fazlası spama düşüyor bu rakam toplu bilgisayar dan yükleme için de geçerlimi

Arkadaşlar konuya biraz uzak kaldım,
şimdi bu API olayından sonra ne yapmamız gerekiyor. 4 gündür videoyap hesabıma girmiyorum, VPS li olan hizmeti kullanıyorum.
API key almama gerek var mı yine?

Arkadaşlar konuya biraz uzak kaldım,
şimdi bu API olayından sonra ne yapmamız gerekiyor. 4 gündür videoyap hesabıma girmiyorum, VPS li olan hizmeti kullanıyorum.
API key almama gerek var mı yine?

Evet apisiz işlem yaptıramazsın hocam

Hocam biraz once guncellediginiz toplu link kisminda %50 cerceve eklenememekte videoyu direk yukluyor.
Vds kullaniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri