Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti hocam client ve apileri siteye koydugunuz videodaki gibi aldım. toplu link tum botlar kısmından yukleme yapacaktim linkleri yazdıgımda videobilgileri çekilemedi:youtube.comxxx
video adresi hatali olabilir.uyarısı alıyorum sorun bendemi sitedeki genel bi sorunmu ?
Linki yapıstırıp özgünleştir yapmadan aynı olarak çeke tıklarmısın. Eğer çekiyorsa api yi yanlış almış olabilirsiniz.

Linki yapıstırıp özgünleştir yapmadan aynı olarak çeke tıklarmısın. Eğer çekiyorsa api yi yanlış almış olabilirsiniz.
hocam client ortak olarak kullan dedim gene olmadı api ise siteye koydugunuz videolu anlatımdaki gibi aldım.

hocam cok ozur dilerim 3 tane botum var bu botta sureyi dondurmusum gecen kafam dalgın kusura bakmayın

Son düzenleme:
Ana Sayfadan yükleme yaparken ünlem gec isaretli olan kanalım icin su hatayı verdi.
"Hızlı Ünlem Geç Yeni yapılamadı. orjinal süre : xxx, oluşturulan : 0

Arkadaşlar yoğun bir ülkeler arası saldırı altında. Ağırlık amerika ve çindir. Be kadar o ülkelere blokeler koysamda duvara dayanıyor.

Kaal çekde bir kanalın tüm videoları gözükmüyorsa bu youtube api nin eksik verişinden kaynaklanmaktadır.

Hocam destegi cevaplar mısın
Üyelik Id : 16269

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sabahtan beridir video ortası reklamda sorun olduğunu yazdığım halde bir dönüş sağlamadınız partner reklamlarında sadece atlanabiliri seçtiğim halde tüm reklam türlerini seçiyor,biliyorum çok yoğunsunuz ama lütfen bu sorunuda çözün sizlerden gelecek bir yanıtı bekliyorum ve bugün hiçbir reklam giremedim partner kanallarıma bu sorunu çözmediğiniz için.

Arkadaşlar son günlerde hata var diye yazanlar çoğaldı. Sizce 30.000 kişinin kullandığı bir botda sabit bir hata kalabilir mi? Tüm siteyi 2-3 gün önce yeni apiye geçirdim. I-macros da sıkıntılı olduğu anlarda günde 100 kişi yazmadı mı? Eğer zaten bir sıkıntı olsa bu sıkıntıda tek siz olmazsınız çok kişi olur. Lütfen şu bölümde sıkıntı var diye yazmadan önce emin olun ki doğru işlemimi yapıyorsunuz.

Gün içinde konuyu hep okuyacağım ama hiç cevap vermeyeceğim. Destekden cevaplamalarım devam ediyor.

Yanlış çerçeve seçiyorsun, %25 siyah çerçeve seçmişsin siyah çerçeveyi basmış. %50 eşleşen çerçevesini seçersen eşleşen geçer.

Hocam ben salağım sanırım. Yanlış yaptığım bir şey varsa açıkla lütfen.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

sSOk8Fk.png

Ben bunu seçmiyorum. başta belirtiyorum %50 geçme diye otomatik olarak %25 siyah çerçeve seçiyor ve ben diğerini bulamıyorum. Sadece %25 siyah ve benim yüklediğim 2 çerçeve gözüküyor. acil olarak yardımcı olursan işlerimize devam edelim.

Bazı kanallarda neden " Tümünü Özgünleştir - Etiket Açıklama Özgünleştir " butonları çıkmıyor beyler ? TOPLU VİDEODA

Bu çok önemli bir problem [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam kabak çekirdeğinde E vitamini var diyolar doğrumudur.

hocam güldürdün de arkadaş sorunların ne durumda olduğunu bildirse de biz de gülsek. yani anlamadığım şey aynı sorunlar binbirkere açılıyor sanırım birinci sorun bu ikinci sorun da boş mesajların, mesajları aşağıya itelemesi. ;)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] birkac kanal satıcısından daha kanal aldım , 10 kanal bagladım bota 1 tanesibni adsenseye bagladım ve bugun adsenseye bagladıgım ve baglamadıklarım dahil kanallar yükleme esnasında ucmuslar , 3 kanal kalmıs geriye.. id13611 client secret degistirdim , nerde hata yapıyorum bilmiyorum her kanala girmeden önce mutlaka modem resetliyorum...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] birkac kanal satıcısından daha kanal aldım , 10 kanal bagladım bota 1 tanesibni adsenseye bagladım ve bugun adsenseye bagladıgım ve baglamadıklarım dahil kanallar yükleme esnasında ucmuslar , 3 kanal kalmıs geriye.. id13611 client secret degistirdim , nerde hata yapıyorum bilmiyorum her kanala girmeden önce mutlaka modem resetliyorum...

Kalan 3 kanal ile uçanlar arasinda yaptiginiz farkli bir islem var mi ? Bu arada kesene bereket Efe hocam destegi mesgul etmemek adına buradan yazayim dedim iyi calismalar

Telefondan gönderildi.

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] sagolun hocam ama botun sahibi ile iletism kurdum , sagolsun kendisi yakında ilgilenecektir..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beridir sizlerden gelecek cevabı bekliyorum destek açtım cevaplanmadı buradan yazıyorum cevaplamıyorsunuz Partner video ortası reklamda sorun var sadece atlanabilir'i seçiyorum imacros kodları normalde 1500-2000 arası olması lazımken 3000'i geçiyor ve reklam girilmeye başladığında tüm reklam türlerini seçiyor.2 gündür ilgilenmediğiniz için hiçbir reklam giremedim bu sorunla ilgilenecek misiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri