- Web sitesi
- www.videoyap.com
Bazı kanallarda neden " Tümünü Özgünleştir - Etiket Açıklama Özgünleştir " butonları çıkmıyor beyler ? TOPLU VİDEODA
Bu çok önemli bir problem [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Eğer öyleyse gerçekten çok önemli bir problem. Ben daha çıkmadığını hiç görmedim. Fakat çıkmadığını yazan 3. veya 4. kişisin. Caner hocam çıkmadığı zamanda yönetici desteğine adres çubuğundaki url nin tamamıyla birlikte kopyalayıp yazarmısın. Hangi sonuçda çıkmadığını görmem için. bol kazançlar
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] birkac kanal satıcısından daha kanal aldım , 10 kanal bagladım bota 1 tanesibni adsenseye bagladım ve bugun adsenseye bagladıgım ve baglamadıklarım dahil kanallar yükleme esnasında ucmuslar , 3 kanal kalmıs geriye.. id13611 client secret degistirdim , nerde hata yapıyorum bilmiyorum her kanala girmeden önce mutlaka modem resetliyorum...
Loglarına bakıp incelemem lazım fakat gördüğüm kadarıyla bomboş kanalında kapanıyor. Yani onun loguna bakıp incelesemde fayda edeceğini sanmıyorum. Senin pcinden girdiğin kanal kapanıyor demekki. Bana yönetici desteğinden 2 tane mail ve şifre yazarmısın? aynı bu kanallar gibi yaptığın sadece bota eklemediğin şekilde.
Ödeme yaptım onaylamanızı bekliyorum.
Hayırlı olsun.
Dünden beri kanallara 1 video bile yüklenmemis.
Sadece bende mi böyle ?
Üstad üye id nedir acaba? Yani o kadar çok emir var ki akıllara ziyan. Fakat hep yükleme yapıyor yani karışık yüklediği için birşeyler yüklemesi gerekirdi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dünden beridir sizlerden gelecek cevabı bekliyorum destek açtım cevaplanmadı buradan yazıyorum cevaplamıyorsunuz Partner video ortası reklamda sorun var sadece atlanabilir'i seçiyorum imacros kodları normalde 1500-2000 arası olması lazımken 3000'i geçiyor ve reklam girilmeye başladığında tüm reklam türlerini seçiyor.2 gündür ilgilenmediğiniz için hiçbir reklam giremedim bu sorunla ilgilenecek misiniz ?
Quiz partnerı inceledim. Bu sorun bizim değil youtube'un yaptığı bir yenilikle gelmiş. Yani biz kod değiştirmedik o konuda youtube yine değiştirdi? Peki ne oldu?
Daha video ortası açmadığınız bir kanalınıza giriniz. Para kazanma sekmesine tıklayınca Kullanım politikasını işaretler işaretlemez tüm reklamları youtube aktif ediyor. Yani biz şunları etkinleştir diyorduk ya youtube ise hepsini kendisi etkinleştiriyor artık.
Sonuç: Buna göre etkinleştirilmiş mi diye kontrol ettirip macrosa youtube un kendi etkinleştirdiği ama sizin etkinleştirmek istemediklerinizin etkinleştirilmesini kaldırılmasını deneyeceğim.
Youtube rahat durmuyor ki... Tabi buda bir api değil macro olduğu için hababam değiştir...