Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] harikasın abicim , yavas yavas özgün video üret olayınada el atsan tadından yenmez :) id13611 desteğe bakman mumkun mu abicim..

Kanallarınızın aboneliklerini özel yapın diğer kanallarınız ifşa olmasın

Yahu deneme sürüm kullanmak istiyorum. Yazıyor kanal girin sonra giriyorum bu sefer yok bizi kandırdınız bilmem ne falan deneme süresi de kullanamıyorum. Nasıl bir bot zaten anlayamadım çok karışık clientler ortak bilmem bir şeyler falan. Gerçekten ciddi anlamda izletecek video falan lazım. Deneme sürümünü de kullanamıyorum kullandırtmıyor daha doğrusu sistem ne yapacağım anlamadım.

Abone olma bölümü efsane olmuş, videoyap tekel oldu resmen sektörde helal olsun

Yahu deneme sürüm kullanmak istiyorum. Yazıyor kanal girin sonra giriyorum bu sefer yok bizi kandırdınız bilmem ne falan deneme süresi de kullanamıyorum. Nasıl bir bot zaten anlayamadım çok karışık clientler ortak bilmem bir şeyler falan. Gerçekten ciddi anlamda izletecek video falan lazım. Deneme sürümünü de kullanamıyorum kullandırtmıyor daha doğrusu sistem ne yapacağım anlamadım.
Bundan iyisi Şamda kayısı

Kullanma Klavuzu ve Tanıtım Videosu - Videoyap.com

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,

Efe hocam,

kelime ara özelliğinde popüler videolar fln çok kötü sıralama yapıyor.

Tüm zamanlar - popüler videolar dememe rağmen çöp videolar çıkartıyor çoğunlukla.

Hitli videolar iyi oldu ancak ünlem oranı felaket artıyor oradaki videoları yüklediğimde de.

Youtube güncellemesi sonrası bu sonuçları daha iyi hale getirme şansımız yok mu?

Abone olma bölümü efsane olmuş, videoyap tekel oldu resmen sektörde helal olsun
Aslında izlenim olayını da kaldırmasalardı videoyap tam eksiksiz olacaktı..

@Web_Scripti Mehmet hocam toplu videoda hala kanaldaki tüm videoları çekemiyoruz.. Ya da bir hata var kanalı komple kopyala diyorum 170 kadar video çıkıyor ama kanal çek deyince 100 tane video çekiyor sebebi nedir? Destektende linki yolluyorum. Id:10227
Çektiğim bir çok kanalda bu durumu yaşıyorum..

Son düzenleme:
merhaba yaklaşık 15 gündür otomatik kanal çek kısmı bende çalışmıyor hocam acaba nezaman düzelir

Bir sistem düşünün bir sürü özellik bir sürü yenilik , kendini yenileyebilen. Binlerce kullanıcı ve daha fazlası ufak tefek sorunlar olabilir arkadaşlar bunları arkadaşa ileterek zaten çözebiliyor bizim için o yüzden bazen sorunlar olabilir bunları anlayışlı karşılamamız gerekir.

Bu yazı kendi yorumumdur kimse üstüne alınmasın.Biraz hoşgörü ile herşey halledilebilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad alt kanalların tokenlerini nasıl kaldırabilirim acaba.Bir kaç yere baktım ama ana mailde token verilmiş gözüküyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ayın 14 ünden beri vds ile video yükleyemiyordum
ayın 16 sından sonra da VDS ye bağlı olmayan kanallarıma da yükleyememeye başladım
kanal takip sistemine bağlı olan videolarım azar azar yükleniyor ama yeni bi kanal takip ekleyemediğim gibi link ile de yükleyemiyorum lütfen ilgilenin 4. gece bu gece yarın 5 olacak nerdeyse 1 haftaya yaklaşıyor lütfen...
Üyelik Id : 14767

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Toplu Video neden çekmiyor sorun tek bende mi?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam su toplu link kısmındaki 25 sınırını kaldırıpta, fazla kullanılan kısmı toplu video hakkından düşme şansımız var mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kanallar sürekli kapanmaya başladı.Benim gibi böyle sorun yaşayan var mı? Api vs. çok dikkatli çalışıyorum ama yeni kanallar ertesi gün veya 3-5 gün içerisinde kapanıyor.

Edit:Sorun Videoyap'ta değilmiş , topluluktan gitmiş kanallar.Sevindim bu duruma:)

Son düzenleme:
Toplu yukleme calismiyor yani attigim videolar oylece duruyor yukleme yapmiyor lutfen bi care

İpone den gonderildi

Toplu yüklemede ağırlık var şuanda kısa sürede düzelir inş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri