VİDEOYAP mı VDS mi?

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Bu ay ya 2 gb ramli vds alicam 25 tlye ya da videoyap botunu alicam.Videoyap botunda cerceve ekleme ozelligi var mi bunu goremedim ve videoyap ile 1 kanala gunde en fazla kac tane video yuklemeliyim?Videoyap toplu cerceve ekleyebiliyor mu cok ihtiyacim var buna.Ben vidlai secicem ve cerceveyi gostericem o kendisi basicak.Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kararsiz kaldim.İyi kazanclar herkese.

VDS de kendin programla edit yapacaksan VDS
Videoyap hızlı edit ile ünlem geçiyor.

Videoyap ile kanal başı 50-75 video atarsın, çerçeve ekliyor topluca, boyut sınırı yok artık, her videoya yapıyor.

2 si de iyi, tercih senin.

Youtube kıyımları tekrar başlar ise o videoyap yine patlayacak.Zaten sürekli patlama yapıyor arada.Dikkat edin bot pişmanlıktır.

VDS de kendin programla edit yapacaksan VDS
Videoyap hızlı edit ile ünlem geçiyor.

Videoyap ile kanal başı 50-75 video atarsın, çerçeve ekliyor topluca, boyut sınırı yok artık, her videoya yapıyor.

2 si de iyi, tercih senin.
Hocam videoyapin mi uploadi hizli olur uoksa vdsnin mi birde?sin postunun altindaki arkadas patlama oluyor demis.yani videouap yuzunden kanallarim kapanir mi gunde 1 kanala 20 video yuklesem?

Youtube kıyımları tekrar başlar ise o videoyap yine patlayacak.Zaten sürekli patlama yapıyor arada.Dikkat edin bot pişmanlıktır.
Hocam videoyap unlem falan gecebiliyormus hizli gunde 1 kanala 30 video yuklesem 6 kanala 180 video yuklesem kanallar kapanir mi 1 ayda?

günde bi kanala 20 video atıcam diyosan bence vds al,kanal kapanırsa bottan mı oldu diye düşünmezsin.

videoyap her yönden seri ve üstündür kapanma olayına gelince VDS de kanal kapanması daha çok oldu ama videoyap ile ara sıra çok nadir

ikiside gerekli bence.videoyap tan kaynaklı kanal kapanmalarına pek inanmıyorum aylardır açık olan kanallarım var videoyap üzerinden kullandığım,kanal kapanmalarının ana nedeni email satın almak bence,satın aldığım emailleri bağlı kanalların belki yüzde 95 i kapandı

Hocam videoyapin mi uploadi hizli olur uoksa vdsnin mi birde?sin postunun altindaki arkadas patlama oluyor demis.yani videouap yuzunden kanallarim kapanir mi gunde 1 kanala 20 video yuklesem?

VDS'de de kapandı ben de, kapanma olayını bana sorma :)

Kapanma yüklemeyle alakalı değil gmail ile alakalı o gmail kapanmayacaksa 1000 video at kapanmaz ama eğer spam oldugu baştan belliyse video yüklemesende kapanır.Kolaylık açısından videoyap tercih edilebilir.

Bana göre şu an kapanmaların botla yada vds ile ilgisi yok genelde maillerle ilgili.
Vds ve botun kendine göre avantajları var.
Özellikle videoyap taki özgünleştirmenin izlenimlerde vds ye göre çok büyük avantajları oluyor.

videoyap beni bu işten soğutmuştu sana açık söyliyim. yok günde 250 video sınırı yok bilmem ne kısıtlama üstüne kısıtlama. onla işimi bitirip 1 ay boş boş takıldım sonra vds ye geçtim. her işimi kendi çabalarımla hallediyorum ve gayet de memnunum. azimliysen, tek başına bi şeyler üretebileceğini düşünüyorsan vds yi seç. hazıra konmayı seven bi tipsen videoyap ile kastır ama o sınır illeti seni de mahvedecektir.

Kapanma yüklemeyle alakalı değil gmail ile alakalı o gmail kapanmayacaksa 1000 video at kapanmaz ama eğer spam oldugu baştan belliyse video yüklemesende kapanır.Kolaylık açısından videoyap tercih edilebilir.

ikiside gerekli bence.videoyap tan kaynaklı kanal kapanmalarına pek inanmıyorum aylardır açık olan kanallarım var videoyap üzerinden kullandığım,kanal kapanmalarının ana nedeni email satın almak bence,satın aldığım emailleri bağlı kanalların belki yüzde 95 i kapandı

вєякαη;488043' Alıntı:
videoyap her yönden seri ve üstündür kapanma olayına gelince VDS de kanal kapanması daha çok oldu ama videoyap ile ara sıra çok nadir

günde bi kanala 20 video atıcam diyosan bence vds al,kanal kapanırsa bottan mı oldu diye düşünmezsin.
hocam kanalın kapanmayacağını bilsem zaten 250 300 video atarım bir kanal vardı kanala 418 adet video attım 3 saatte hala duruyor.Ben de gmail ile alakalı diye düşünüyorum.VİDEOYAP'ın çerçeve ekleme şeyi de varmış bu çerçeve ekleme özelliği neye göre görüntünün çerçevedeki yerini biz mi seçiyoruz yoksa ona göre mi yapıyoruz çerçeveyi?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam videoyaptan deneme alıp kendin görsen daha iyi değil mi senin için daha kesin bilgiler edinirsin . Vds zaten bildiğimiz bilgisayar

videoyap beni bu işten soğutmuştu sana açık söyliyim. yok günde 250 video sınırı yok bilmem ne kısıtlama üstüne kısıtlama. onla işimi bitirip 1 ay boş boş takıldım sonra vds ye geçtim. her işimi kendi çabalarımla hallediyorum ve gayet de memnunum. azimliysen, tek başına bi şeyler üretebileceğini düşünüyorsan vds yi seç. hazıra konmayı seven bi tipsen videoyap ile kastır ama o sınır illeti seni de mahvedecektir.

Bana göre şu an kapanmaların botla yada vds ile ilgisi yok genelde maillerle ilgili.
Vds ve botun kendine göre avantajları var.
Özellikle videoyap taki özgünleştirmenin izlenimlerde vds ye göre çok büyük avantajları oluyor.
hocam 250 sınırı bana koymaz zaten de.Ben çok video yüklemem günde 5 6 kanala video her kanala 20 video olsa artar bile:).Ben de VİDEOYAP düşünüyorum şu anda çerçeve oalyını çözersem hocam videonun yerini biz mi seçiyoruz çerçevede yoksa videoyap ortalıyor mu tam?Ben youploader'de hazır sablonlar oluyordu ona göre yapıyordum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri