Videoyap'dan Yeni Bir Proje Düşüncesi

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhabalar,

Yeni bir proje düşüncesindeyim. Projeyi kısaca anlatayım ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Sistem sadece youtube işleri üzerine alım ve satım yapacaklar.

Sıfır Kanal Satışı
Değerli Kanal Satışı
Partnerlı Kanal Satışı

bunlar üzerine 3 bölüm olacak.

Kanal Satışı : Satıcılar gelicek sisteme örneğin 100 tane kanal yükleyecek. Stok miktarını gösterecek alacak kişi ödemeyi sistemden yaptığı anda kanallar teslimatını sistem yapacak. Böylelikle 2 taraflı güven olmuş olacak.Çünkü sistem girilen kanalların mail ve şifresiyle gerçekten açık bir kanal olup olmadığını görebilecek. Sonrada, Sistem belli bir komisyonu alıp karşı tarafın belirttiği ödeme yöntemine göre ödemeyi yapacak.

Evet arkadaşlar böylelikle anında kanal satın alımı ve anında abone çekimi yaptırmış olabileceksiniz.

Ödeme yapma yöntemleri:
Kredi kartı (3d secure); 100 TL üstü 9 taksit
Paypal
Mobil ödeme
Garanti veya iş bankası hesabına havale

Ödeme Alma yöntemleri:
Paypal
Tüm hesaplara Havale/Eft

Tüm bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yöneticiye ihtiyaç olmayacak herşeyi sistem yapacak.

Tüm bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yöneticiye ihtiyaç olmayacak herşeyi sistem yapacak.

Komisyon oranını aşağıdaki şablo şeklinde düşünüyorum.

Satan kişinin toplam cirosu 1000 TL altındaysa -> %15,
1000 TL - 2000 TL arasındaysa -> %13,
2000 TL - 4000 TL arasındaysa -> %11,
4000 TL ve üstü -> %9,

ama cirosu düşükse ve satış başı 100 TL ve üstündeyse %11 ile satabilecek. Bu komisoyunu satıcıdan kesicez. Ürün fiyatını girerken ona göre ayarlayabilecek.

Fikirlerinizi bekliyorum.

Super :)

---------- Mesaj saat 17:48:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:20 civarında gönderildi. ----------

Boyle bi sey facebook detseyide yazila bilirmi hocam? facebook sayfa alim satim abone cekim gibi?

abone satışını kullanacağımı sanmıyorum ama kanal satışı gerçekten on numara olur.

Satıcılar örneğin kanal satıcak. Sisteme o kanalların mail ve şifresini girecek. Ve bilgilerini sistem doğrulayacak.

Kanal alan kişi bakacak satan kişilerin kaçar tane stoğu var görebilecek. hangi üyeden tıklayıp satın al derse hemen onun stoğundan çıkarıp sistem alan kişiye vericek ve parayı çekecek. karşı tarafada para gönderilmiş olacak. Bu nedenle satacak kişi parayı hemen almış olacak, alacak kişi ödemesiyle aynı saniye kanallarına kavuşacak. Hem güven hemde ticareti hızlandırmak içindir.

Belki Facebook ve twitterda ileri zamanlarda olabilir.

Eğer kısmet olursa 15 Mart ile 30 Mart arasında açmayı düşünüyorum.

Hocam partnerli kanallar içinde bi bölüm yapın. Ve bana bi dükkan ayırın :)

12 taksit nasıl yapcaksınız hocam taş çatlasa 9 olabilir

birde önerim var.bunu api yada başka ayarlarını yapıp direk videoyap hesabına eklemede olsa muhteşem olurdu.

tek tek uğraşıyorum eklemek için çok uzun sürüyor.ve aynı ip olmasından dolayı ban yiyor.

Hocam partnerli kanallar içinde bi bölüm yapın. Ve bana bi dükkan ayırın :)
Sıfır Kanal Satışı
Değerli Kanal Satışı
Partnerlı Kanal Satışı
Abone Çekme Satışı

Konu mesajında ve yukarıda belirttiğim gibi ilk etap açıldıgında bunlar olucak. Ve partnerlı kanal satışıda olmuş olacak. Partnerlı kanalın bağlı oldugu partnerıda sistem otomatik yazacak.

12 taksit nasıl yapcaksınız hocam taş çatlasa 9 olabilir

birde önerim var.bunu api yada başka ayarlarını yapıp direk videoyap hesabına eklemede olsa muhteşem olurdu.

tek tek uğraşıyorum eklemek için çok uzun sürüyor.ve aynı ip olmasından dolayı ban yiyor.

Evet hocam çok özür dilerim alışkanlık işte yeni sisteme alışamadım. Pos mevcut fakat taksidini kullanmıyorum henüz:) O zaman farklı kişilerden hesap alarak açanın ip olayını değiştirmiş olabilirsiniz.

Tabiki herşeyin videoyapa bağlantısını düşünüyorum:)

Çok güzel bir fikir tebrik ederim hocam çoğu kişi güvensizlikten satış yapamıyor veya satın alamıyor ve dolandırılmalar oluyor..

Eğer komisyon cüzi bir miktarda olursa herkesin kullanabileceği harika bir proje olur daha hızlı alış satışlar gerçekleşebilir ve insanlar satın almak istediği tüm ürünlere tek tıklama ile ulaşabilir.

Kesinlikle böyle bir sistem olmalı sabırla bekliyorum

Konu mesajında ve yukarıda belirttiğim gibi ilk etap açıldıgında bunlar olucak. Ve partnerlı kanal satışıda olmuş olacak. Partnerlı kanalın bağlı oldugu partnerıda sistem otomatik yazacak.

Evet hocam çok özür dilerim alışkanlık işte yeni sisteme alışamadım. Pos mevcut fakat taksidini kullanmıyorum henüz:) O zaman farklı kişilerden hesap alarak açanın ip olayını değiştirmiş olabilirsiniz.

Tabiki herşeyin videoyapa bağlantısını düşünüyorum:)

hocam peki otomatik api almayıda düşünüyormusunuz?

veya onu şöyle yapabilirsiniz.

api keyli olarak yükler satıcı.böylece müşteri sadece adsense bağlantısını yapar.veya sistem otomatik belirtilen adsenseye bağlantı yapabilirse varya off diyorum.

mesela = adsense hesabı

aldığım hesap bu ikisini bağlasa birbirine süper olur.

bu arada 12 taksit lafını , laf sokmak için değil varsa bir yanlış düzeltmek maksatlı söyledim.laf sokmak değildi yanlış olmasın.

Hocam otomatik apili bir şekilde Videoyap a da geçirilebilirse hiç manuel işlem yapmadan süper olur.

mobil mesaj

Proje gerçekten güzele benziyor şimdiden hayırlı olsun

Çok harika proje hocam Allah hayırlısıyla nicelerini nasip etsin.

hocam kanal satışı işi bana biraz yaş gibi geldi. O kanalın nasıl bir ip den veya nasıl bir telefon no su ile açılıp açılmadığını nereden anlayacağız ?

Hocam çok güzel bir fikir öncelikle bunu belirteyim bencede yapmanız gerçekten hoş olur.

Ozelikle kanal alisveris isi cok saglam olur.ama kanal satisinda kriterler olmaki hocam. Mesela kanal emnaz 1 aylik olmali gibi. Vede para kazanma acik mi kapali mi sistem anlayabilor mi mesela

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri