- Web sitesi
- www.videoyap.com
Merhabalar,
Yeni bir proje düşüncesindeyim. Projeyi kısaca anlatayım ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Sistem sadece youtube işleri üzerine alım ve satım yapacaklar.
Sıfır Kanal Satışı
Değerli Kanal Satışı
Partnerlı Kanal Satışı
bunlar üzerine 3 bölüm olacak.
Kanal Satışı : Satıcılar gelicek sisteme örneğin 100 tane kanal yükleyecek. Stok miktarını gösterecek alacak kişi ödemeyi sistemden yaptığı anda kanallar teslimatını sistem yapacak. Böylelikle 2 taraflı güven olmuş olacak.Çünkü sistem girilen kanalların mail ve şifresiyle gerçekten açık bir kanal olup olmadığını görebilecek. Sonrada, Sistem belli bir komisyonu alıp karşı tarafın belirttiği ödeme yöntemine göre ödemeyi yapacak.
Evet arkadaşlar böylelikle anında kanal satın alımı ve anında abone çekimi yaptırmış olabileceksiniz.
Ödeme yapma yöntemleri:
Kredi kartı (3d secure); 100 TL üstü 9 taksit
Paypal
Mobil ödeme
Garanti veya iş bankası hesabına havale
Ödeme Alma yöntemleri:
Paypal
Tüm hesaplara Havale/Eft
Tüm bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yöneticiye ihtiyaç olmayacak herşeyi sistem yapacak.
Tüm bu işlemleri sistem otomatik yapacaktır. Yani bir admine bir yöneticiye ihtiyaç olmayacak herşeyi sistem yapacak.
Komisyon oranını aşağıdaki şablo şeklinde düşünüyorum.
Satan kişinin toplam cirosu 1000 TL altındaysa -> %15,
1000 TL - 2000 TL arasındaysa -> %13,
2000 TL - 4000 TL arasındaysa -> %11,
4000 TL ve üstü -> %9,
ama cirosu düşükse ve satış başı 100 TL ve üstündeyse %11 ile satabilecek. Bu komisoyunu satıcıdan kesicez. Ürün fiyatını girerken ona göre ayarlayabilecek.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Yeni bir proje düşüncesindeyim. Projeyi kısaca anlatayım ve fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Sistem sadece youtube işleri üzerine alım ve satım yapacaklar.
Sıfır Kanal Satışı
Değerli Kanal Satışı
Partnerlı Kanal Satışı
bunlar üzerine 3 bölüm olacak.
Kanal Satışı : Satıcılar gelicek sisteme örneğin 100 tane kanal yükleyecek. Stok miktarını gösterecek alacak kişi ödemeyi sistemden yaptığı anda kanallar teslimatını sistem yapacak. Böylelikle 2 taraflı güven olmuş olacak.Çünkü sistem girilen kanalların mail ve şifresiyle gerçekten açık bir kanal olup olmadığını görebilecek. Sonrada, Sistem belli bir komisyonu alıp karşı tarafın belirttiği ödeme yöntemine göre ödemeyi yapacak.
Evet arkadaşlar böylelikle anında kanal satın alımı ve anında abone çekimi yaptırmış olabileceksiniz.
Ödeme yapma yöntemleri:
Kredi kartı (3d secure); 100 TL üstü 9 taksit
Paypal
Mobil ödeme
Garanti veya iş bankası hesabına havale
Ödeme Alma yöntemleri:
Paypal
Tüm hesaplara Havale/Eft
Komisyon oranını aşağıdaki şablo şeklinde düşünüyorum.
Satan kişinin toplam cirosu 1000 TL altındaysa -> %15,
1000 TL - 2000 TL arasındaysa -> %13,
2000 TL - 4000 TL arasındaysa -> %11,
4000 TL ve üstü -> %9,
ama cirosu düşükse ve satış başı 100 TL ve üstündeyse %11 ile satabilecek. Bu komisoyunu satıcıdan kesicez. Ürün fiyatını girerken ona göre ayarlayabilecek.
Fikirlerinizi bekliyorum.