VodafoneNET'e Geçmek İsteyenler, Buyrun Gelin

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Arkadaşlar burdan herkesi bilgilendirmek amacıyla yazıyorum ... Bu FİBER diye satılan internet paketi FİBER DEĞİLDİR , VDSL' Dir... Alacak olan arkadaşlar ona göre alsın .. Burda büyük bi kurnazlık yatıyor..Bunun yüzünden 1 ayım çöp oldu ... Fiber Diye satılan internet aslında VDSL dir yani ADSL ' nin 1 tık daha iyisi ama FİBER DEĞİL.. Bunların çakallığı da budur .. İyi forumlar

Arkadaşlar burdan herkesi bilgilendirmek amacıyla yazıyorum ... Bu FİBER diye satılan internet paketi FİBER DEĞİLDİR , VDSL' Dir... Alacak olan arkadaşlar ona göre alsın .. Burda büyük bi kurnazlık yatıyor..Bunun yüzünden 1 ayım çöp oldu ... Fiber Diye satılan internet aslında VDSL dir yani ADSL ' nin 1 tık daha iyisi ama FİBER DEĞİL.. Bunların çakallığı da budur .. İyi forumlar

Evet hocam ben zaten konuya yazdım VDSL diye. Fiber aslında yüksek hızda internet anlamına geliyor o yüzden vodafone'un çok az fiber altyapısı var böyle bir taktik uygulamışlar. ttnet de hipernet, ultranet gibi isimler koyuyor mesela. onlarda adsl2 ve vdsl

Hem ev hem mobilim Vodafone. Evden memnunum da mobil çoğu zaman çevrimdışı hatası veriyor alt katlarda. Bezdim vallahi

Modeme 2 pc bağlıyken yaptım testi hızda düşme olmadı şu ana kadar.
16 mbs olan paketi kullanıyorum.

Modeme 2 pc bağlıyken yaptım testi hızda düşme olmadı şu ana kadar.
16 mbs olan paketi kullanıyorum.

Değerler gayet güzel hocam

---------- Spam Engelliyici 14:20 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

@askbahcesii 64Mbps (240GB) Sınırsız Katlayan SüperNet paketinden yararlandırıldı. Hayırlı olsun.

superonline.net de upload hızı kotadan yiyor diye okudum,, sizdede böyle bir durum varmı acaba ?

Superonline.Net Sayfasından Alıntıdır :

Aylık veri indirme (download) ya da veri yükleme (upload hız alanını aştıktan sonra ayın geri kalan günleri için download (indirme) hızı 3 Mbps’ye, upload (yükleme) 1 Mbps’ye düşürülecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri