Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aykut skype den yaz bende 2 gündür ulasamıyorum lısans yenıılıcem skypeden bıle cevap vermıyor buraya zaten 1 aydır gırmıyorsatın aldım. lisansımı açarsanız sevinirim.
Aykut skype den yaz bende 2 gündür ulasamıyorum lısans yenıılıcem skypeden bıle cevap vermıyor buraya zaten 1 aydır gırmıyor
Tamam benimde aktif etti.lisansımı aktif etti benim.
Aynen hocam bundan sonra bende oyle yapıcamBen lisans yenilerken açıklamaya kullanıcı adımı yazıyorum en geç 5-10dk de yenileniyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bot sahibi yaşıyor ki programa güncelleme gelmiş, dm nin şifre poltikası can sıkıcı duruyordu o kadar kanala tek tek giriş şifre değiştir çok zaman alacaktı, içimden diyordum acaba ticket atsam toplu şifre değiştirme ile ilgili bir güzellik yaparmı diye az önce baktım güncelleme var hemen güncelledim tamda tahmin ettiğim gibi tek tıkla 30 kanalın şifresini 5dk da değiştirdim, adam bildiğin aklımdan geçenleri okuyor![]()
evet.@solvedST
Merhaba Botun satışı var mı hala?
---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------
Hocam 1 VDS te mi kullanıyorsunuz 30 Kanalı?
Arkadaslar aynı hata ile karşılasan oldumu bot sahibine yazdım ama dönmedi kac saatir beklıyorum client aldıktan sonra authorize tıklayınca tarayıcı acılıyor allow diyorum bu hata cıkıp kapanıyor tarayıcı
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.