sorun çözüldü teşekkürlerdönüs yapildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun çözüldü teşekkürlerdönüs yapildi.
Arkadas gercekden ısını ozverı ıle yapan ender kısılerden bugune kadar tum ısteklerımı ufak buyuk demeden bota ekledı kı ayrıca bazı bot harıcı bılgılerde bıle bana destek olmustur eger botu almayan var ıse 1 ay alıp denesın derim kesinlikle
Teşekkürler hocam.
Sizlerin istekleri sayesinde botta gelişmeler oluyor
Merhaba,
Kullanılan free proxyler konusunda bir sıkıntı çıkma ihtimali nedir ?
Bot içerisinde bununla ilgili güvelik tarzı bir şey var mı ?
Merhaba,
Kullanılan free proxyler konusunda bir sıkıntı çıkma ihtimali nedir ?
Bot içerisinde bununla ilgili güvelik tarzı bir şey var mı ?
Buna cevap verebilecek bir kullanıcı yok mu ??
sıkınti cikarirmi bilinmez guvenmiyosan ucretli olarak al ben oyle yapiyorum.Aynen bende bu sorunun cevabını merak ediyorum free proxylerde sıkıntı çıkabilirmi sonuçta 10 larca kişi kullanıyor aynı proxy.
sıkınti cikarirmi bilinmez guvenmiyosan ucretli olarak al ben oyle yapiyorum.
Pmden skype verirseniz aksam yazayim suan mobildeyimEyvallah Kardeşim, cevabın için teşekkürler. Özelden ya da buradan, aldığın yer ve maliyetleri konusunda da yardımcı olabilirsen çok çok memnun olurum.
[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] , eklenen videolar için limite takılınca diğer kanalları denemesi özelliğini getirmiştiniz işimi(zi) oldukça kolaylaştırdı.Bu özelliği biraz daha geliştirmeniz mümkün mü? Mesela aklımda olan şu, kanalları hesap kategorileri kısmında ayırabiliyoruz ya kanala yüklemek istediğimiz video eğer limite takıldıysa yalnızca kendi kategorisindeki diğer kanallara yüklemeyi denese.Şöyle örneklesem daha açıklayıcı olur galiba;
A ,B, C kanallarının içeriği yabancı komik videolar, x kategorisinde
D, E, F kanalları Türkçe futbol içeriği, y kategorisinde,
Normal şartlarda limite takılan videoyu diğer kanallara yüklemeyi dene özelliği aktif iken A kanalına yükleyeceğimiz video limite takıldıysa D kanalına yüklemesin yalnızca B ve C kanallarına yüklemeyi denesin.Yapılabilirse kanalların içeriği hep aynı gider kanalı ziyaret eden izleyici kanaldaki diğer videolarıda izleyebilir.
[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] , eklenen videolar için limite takılınca diğer kanalları denemesi özelliğini getirmiştiniz işimi(zi) oldukça kolaylaştırdı.Bu özelliği biraz daha geliştirmeniz mümkün mü? Mesela aklımda olan şu, kanalları hesap kategorileri kısmında ayırabiliyoruz ya kanala yüklemek istediğimiz video eğer limite takıldıysa yalnızca kendi kategorisindeki diğer kanallara yüklemeyi denese.Şöyle örneklesem daha açıklayıcı olur galiba;
A ,B, C kanallarının içeriği yabancı komik videolar, x kategorisinde
D, E, F kanalları Türkçe futbol içeriği, y kategorisinde,
Normal şartlarda limite takılan videoyu diğer kanallara yüklemeyi dene özelliği aktif iken A kanalına yükleyeceğimiz video limite takıldıysa D kanalına yüklemesin yalnızca B ve C kanallarına yüklemeyi denesin.Yapılabilirse kanalların içeriği hep aynı gider kanalı ziyaret eden izleyici kanaldaki diğer videolarıda izleyebilir.
Hocam daha önce eklediğimiz bir kanalı yeni oluşturduğumuz kategoriye nasıl geçiricez? Detaylar kısmında bulamadığım için kanalı sildim yeni ekledim ama otomatik olarak kategorisiz kategorisine ekledi yine.version 5.27:
Dailymotion farklı kanala yükle seçeneği aynı kategorideki farklı kanala yükle olarak değiştirildi.
Hocam daha önce eklediğimiz bir kanalı yeni oluşturduğumuz kategoriye nasıl geçiricez? Detaylar kısmında bulamadığım için kanalı sildim yeni ekledim ama otomatik olarak kategorisiz kategorisine ekledi yine.
Dailymotion Hesapları kısmındaki kategoriyi sürükledim kayboldu resimdeki gibi http://i.hizliresim.com/v5PNl6.jpg programı kapattım açtım sanırım kaydedilmiş yeniden gelmiyor, sizin koyduğunuz resim dm hesapları kısmından mı hesap kategorileri kısmındanmıydı, rica etsem kısa bir video çekip atarmısınız veya 2-3 resimle.en üst solda kategoriyi sürükleyip normal sütunlara taşıyın yani gruplamadan çıkartın ondan sonra değiştirebilirsiniz.
bu hale gelmesi gerekiyor
http://i.hizliresim.com/BPza1G.png
![]()
Özellikler
- dailymotion özellikleri
- Videoyu genel ve özel yükleme.
- Otomatik partlara ayırabilme.
- Kanal günlük sınıra ulaştığında farklı bir kanala yükleyebilme.
- Kanal ve video takip, durumu reddedildi olan videoların otomatik olarak silinmesi.
- Yüklemeye kaldığı yerden devam edebilme. (İnternet bağlantısı kesildiğinde veya diğer durumlarda)
- youtube özellikleri
- Videoyu Liste dışı ve özel yükleme.
- Abone gizleme / gösterme.
- API v3 desteği
- Eğer render yapılmış ise orjinal video thumbnail yükleme.
- render özellikleri
- Render Canvas sayesinde mouse ile kırpma, boyutlandırma ve konumlandırma [IZLE]
- Intro / Outro videosu ekleyebilme.
- Çerceve (ön veya arka planda), filtre ve logo ekleme
- Yakınlaştırma, hızlandırma, kırpma, süre silme
- Süre ekleme (resim veya video)
- Çevirme: Dikey, yatay veya her ikisi.
- Ses tonu ayarı (kalınlaştırma inceltme)
- Geçici render oluşturabilme.
- mp4, mkv, flv, avi, mov, mpg, webm ve wmv formatlarında çıktı
- Önizleme (intro, outro ve süre ekleme dahil)
- genel özellikler
- YouTube ve Dailymotion karşı kanal ve klasörden otomatik transfer.
- YouTube ve Dailymotion kanalı kopyalama ve arama.
- Blogger ve WordPress sitesine otomatik gönderim.
- PC den dosya seçimi ile yükleme yapabilme.
- Otomatik ping sistemi.
- Videolardan toplu thumbnail alıp dosya olarak kaydedebilme.
- 600+ siteyi destekler [LISTE ICIN TIKLAYIN]
- 480, 720, 1080p video video indirme
- Başlık, açıklama ve etiket bilgilerini uygulama içerisinde değiştirebilme.
- Bul değiştir özelliği (başlık, açıklama ve etiketlere)
- Mevcut değişkenler [orjinal açıklama], [orjinal etiketler], [basit açıklama özgünleştirme], [basit etiket özgünleştirme]
![]()
- Kanal ve render değiştirebilme.
- Altyazı ekleyebilme.
- Yüklemeyi erteleme özelliği: video sayısına veya uzunluğuna göre
- İşlemi biten videolar otomatik olarak diskten silinir.
Üyelik / Destek
Satın alma
- 25 TL / ay
- İlk olarak üye olup, Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz
İndirme linkleri
Rehber
Merhaba yt kanal autohize işlemi yaparken onaylı kanal almanya lokasyonlu vds de telefon onayına düşüyor ..
acaba bu sorunu aşmak için tr lokasyonlu bir vds mi almak gerek
Dailymotion Hesapları kısmındaki kategoriyi sürükledim kayboldu resimdeki gibi http://i.hizliresim.com/v5PNl6.jpg programı kapattım açtım sanırım kaydedilmiş yeniden gelmiyor, sizin koyduğunuz resim dm hesapları kısmından mı hesap kategorileri kısmındanmıydı, rica etsem kısa bir video çekip atarmısınız veya 2-3 resimle.
demo hakkı varmı botta acaba bir iki gün denemek için?
@solvedST ,hocam Görev Yöneticisi (ANA) kısmında aktif olarak işlem yapan veya limite takılıp bekleyen işlemler olduğunda programı kapatırsak tekrar açtığımızda T. Başlat dediğimizde yalnızca kapatmadan önceki görevlerimi başlatıyor.
Programın ilk zamanlarında T. Başlat eskiden tamamlanmış videolarıda yeniden yüklemeye çalışıyordu.
Kategori oluşturduğum kanal içerisine çok sayıda video attım videoları diğer kategorisizdeki kanallara da yüklemiş.
Düzeltme: Kategorisiz değilde yeni bir kategori oluşturdum diğer kanalları oraya taşıdım şimdi kategori dışına yükleme yapmıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.