VTools - Dailymotion ve YouTube Bot

• Kullanıcı solvedST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Proxy özelliği felan varmı? Yoksa aynı İP ten 50 kanala, yüzlerce video atsak kapanırmı direk? Yada ipten video yükleme limiti varmı DM de?

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

satin aldik fakat nasil yükleme yapiyor hala çözemedim. :/ daily hesabini girdim proxy ekleidm. youtubeden nasil videoyu yükleyecegim

Proxy özelliği felan varmı? Yoksa aynı İP ten 50 kanala, yüzlerce video atsak kapanırmı direk? Yada ipten video yükleme limiti varmı DM de?

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

satin aldik fakat nasil yükleme yapiyor hala çözemedim. :/ daily hesabini girdim proxy ekleidm. youtubeden nasil videoyu yükleyecegim

Tanımlar bölümünde proxy mevcut.

Menüden yeni videoya tıklayın adres kısmına url yazın veya sağ alttan arama yapabilirsiniz.

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] hocam bir konuda bilgi alabilirmiyim?
Ben kanal açıyorum Api almam gerekmi tekrar giriş yapmamak için kanallara tekrar
Api almam gerekiyormu dailymotiondan yoksa gerek yokmu :(

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] hocam bir konuda bilgi alabilirmiyim?
Ben kanal açıyorum Api almam gerekmi tekrar giriş yapmamak için kanallara tekrar
Api almam gerekiyormu dailymotiondan yoksa gerek yokmu :(

Daily için api almana gerek yok, mail ve şifre ile uygulama anahtar teslim kendisi hallediyor.

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION], hocam istatistik bölümünü geliştirmeyi düşünüyormusunuz? DM hesapları bölümündeki toplam kazanç ve toplam izlenme haricinde yeni bir sayfa yapılsa , mesela;
Kanal1 Bugün İzlenme Sayısı Bugün Kazanç Bu Ay Kazanç vs.
Kanal2 - - -
Kanal3 - - -
......

Bot çok iyi ve sorunsuz hele güncellemeler yetişemiyorduk valla yeni özelliklere:D işallah yeni sürümüde bu şelkilde olur .

botu sanırım sadece 1 ay kullandım dm işinden vazgeçtiğim için yenilememiştim bence bot dm için şuan için en iyi bot arkadaşın desteği de çok iyidir, kullanmayanların denemelirini tavsiye ederim.

Gonderdiğiniz resimdeki sayfa web araması yapmak için. YouTube işlemleri için sadece API key almanız yeterli.

Sayfanın Türkçe görünmesi için Google ayarlarından dili değiştirmeniz gerek.

Hocam eskiden yeniye db nasıl aktarıcaz, mySOL içeri aktardan aktarıcam ama db dosyasını görmüyor digerinindende denedim yine görmedi. videonuzda da göremedim anlatımını.

Hocam eskiden yeniye db nasıl aktarıcaz, mySOL içeri aktardan aktarıcam ama db dosyasını görmüyor digerinindende denedim yine görmedi. videonuzda da göremedim anlatımını.

Accessden içeri aktarı seçin ve c:\program files\VTools klasöründe DB.mdb dosyasını bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Satış yapan kişiyi tanımam, daha önce de muhabbet etmiş değilim. Bir arkadaşım önerdi diye botu merak ettim ve kendisini skype'a ekledim.
Arkadaşın ağzından bir kelime almak için uğraşmanız gerekiyor. Berbat bir iletişim deneyimi yaşatıyor. Uzun uzun yazıorsunuz ve gelen cevaplar;
-olur
-tabi
-evet
Böyle bir satış ilk defa görüyorum dediğimde de skype tan engelleyip sildi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri