VTools - Dailymotion ve YouTube Bot

• Kullanıcı solvedST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Satış yapan kişiyi tanımam, daha önce de muhabbet etmiş değilim. Bir arkadaşım önerdi diye botu merak ettim ve kendisini skype'a ekledim.
Arkadaşın ağzından bir kelime almak için uğraşmanız gerekiyor. Berbat bir iletişim deneyimi yaşatıyor. Uzun uzun yazıorsunuz ve gelen cevaplar;
-olur
-tabi
-evet
Böyle bir satış ilk defa görüyorum dediğimde de skype tan engelleyip sildi :)

Size o kadar yardım ettim sonra EFT yi iptal ettiniz. Açıkcasi bu durum beni rahatsız etti.

Size o kadar yardım ettim sonra EFT yi iptal ettiniz. Açıkcasi bu durum beni rahatsız etti.

2nQk4E.jpg

Bv901Q.jpg

l3zyDg.jpg

778bLl.jpg

PnEod6.jpg

Çok yardımcı olmuşsunuz hocam. Eft emri vermek dakikalık bir şey, benim 6 ay beklettiğim çek geri dönüyor yine müşterilerimle iletişimi kopartmıyorum.
Save

Save

Görüşmelere skype üzerinden başladınız siteminizi ordan devam etirseydiniz keske forma yaşmısınız hocam ama madem oyle diğer arkdaşların yorumlarını beklerim ben botu gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum teknik destekde gayet hızlı ki teknik desteğe bile gerek kalmıyor haaa bu aralar daha öncede dedğimi gibi biraz geç cevap verebiliyor ama bu konuyu baltalamak için yakışmaz bence daha satın almadan kullanmadan yargı yapmayın bence

valla arkadaş ya çok yoğun yada cvp vermeye mecali yok skype üzerinden soru soruyorum cvp almak ölüm dün en son dün öğlen 2de yazmısım hala cvp vericek programın yabancısıyız soru soruyoz kavramak için ne mümkün

valla arkadaş ya çok yoğun yada cvp vermeye mecali yok skype üzerinden soru soruyorum cvp almak ölüm dün en son dün öğlen 2de yazmısım hala cvp vericek programın yabancısıyız soru soruyoz kavramak için ne mümkün

Sevgili emmioğlu veya amcaoğlu,

Elbette ki hiçbir sistemde anında cevap yoktur gecikmelide olsa mutlaka size dönecektir. Ancak hemen olsun istiyorsan bir skype grubu var içeri VT kullanan teknik kişilerle (benim gözlemlerim) hemen cevap veriyorlar. Ancak ücretli oldugunu biliyorum http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/106831-spam-ogreniyorum-v2.html

Görüşmelere skype üzerinden başladınız siteminizi ordan devam etirseydiniz keske forma yaşmısınız hocam ama madem oyle diğer arkdaşların yorumlarını beklerim ben botu gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum teknik destekde gayet hızlı ki teknik desteğe bile gerek kalmıyor haaa bu aralar daha öncede dedğimi gibi biraz geç cevap verebiliyor ama bu konuyu baltalamak için yakışmaz bence daha satın almadan kullanmadan yargı yapmayın bence

Siz kimsiniz hocam? Ben arkadaşın botuna işlevsiz demedim yazışmaları okusaydınız anlardınız. Gereksiz laf kalabalığı yapmayın lütfen.

Ben botu hatta botlarını sorunsuz bir şekilde kullanan müşteriyim!!! Skype demi döndü sohpet git orda çöz işini o zaman sen laf kalabalığı yapma burada

tam almaya niyetlendim girip bakıyım dedim
arkadaş çok ilgiliymiş vazgeçtim

Arkadaslar bu bot ile ses engelini nasıl gecebilirim

Twitter'a token verdikten sonra nasıl oto paylaşım yapılıyor bot ile ? Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Bot hakkında bende yorum yapmak isterim kullanan biri olarak.

öncelikle bottan gayet memnunum. performansı çok iyi şuan. bu fiyata bu özellikler bulunmaz herhalde. yapan kişiye teşekkür ederim.

Fakat botu kullanım için hiç bir rehber olmaması inanılmaz kötü birşey. mesela videoyaptaki gibi her özelliği,detayı anlatan bir rehber çekilse süper olur. çünkü hala kullanırken öğrendiğim şeyler oluyor ki belki de bilmediğin daha işimi kolaylaştıracak özellikleri vardır. ama botu biz yazmadığımız için detaylara tam hakim değiliz. detaylı bir rehber kesinlikle şart bana kalırsa.

bir de yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi skype dan yazıyorum arada sorun çıkıyor çözümü nedir diye. (bir kere team ile yardım etti sağolsun). ya ertesi gün tek kelime cevap yazıyor ya da hiç cevap yazılmıyor o kadar yazıp sorunu açıklamama rağmen. ama eminim bot sahibine bir sürü kişi yazıyordur her gün. bu da normal olsa da daha hızlı dönüşler yapsa çok daha memnun kalırız. ki detaylı bir rehber çekilmesi bir sürü sorunun önüne de geçer eminim.

kendi düşüncem bot kullanan arkadaşlar kesinlikle denemeli diye düşünüyorum. hem o lanet günlük video yükleme sınırından kurtulursunuz hemde gerçekten kaliteli bir bot ile çalışmış olursunuz. herkese iyi forumlar

Edit : Vtools şuan kullanan Arkadaşlar SQL 5.7 Kurunca İlk açılıştaki sorun düzeliyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Selam. Vtools a Eklenen Youtube kanalını autorize edemiyor. Ayrıca Token veremiyorsun. Sanırdam güncellemeden sonra youtube kanal eklenmesi olmuyor. Lütfen programa güncelleme yapabilir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri