W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoomin partner kanallarımı komple sildim dün. 1k aboneli kanalımda vardı. geri getirme ihtimalim varmı?

adam su katılmamış net!

ya yemin ederim 2 gündür o kadar üzüldüm ki bu haberden sonra hem o arkadaşa hem kendim için çünkü böyle bi durumda kalabilirim ben de diye düşündüm ki zaten youtube dışında bir gelirimiz yokken ve burdan bile daha yeni yeni bir şeyler kazanmaya başlamışken 6 haneli tazminatlar felan ödemek :/ Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın...

Ama neyse ki arkadaşlar araştırmışlar tespit etmişler sağolsunlar.biz de işimize geri dönebiliriz bu sayede içimizi ferahlattınız.

zoomin partner kanallarımı komple sildim dün. 1k aboneli kanalımda vardı. geri getirme ihtimalim varmı?

hocam şifremi unuttum kısmıyla geri getirilebiliyormuş 72 saat içinde geçenlerde böyle bir konu okudum forumda bir araştır istersen ben de görürsem sana mesajla bildireyim

serkan abi goldboku, ücretsiz arkadaşlara verebilirmiyim, bu ibnliğine karşılık

Nasıl bu kadar düşüyor insanımız.Bir insan ortalama 60-70 yıl arası yaşıyor.Gün gelecek hesap verilecek.Vicdan denen şey olmayabilir bazı karaktersizlerde.Nasıl bir devre gidiyoruz artık aklım almıyor.

elinize emeğinize sağlık.

Eğerki bu konudan alnının akıyla çıksaydı tek başına kim bilir ne kadar para kaldıracaktı.
Çünki bende onun yazdıklarına tamah edip inansam bu işten elimi eteğimi çekerdim.
Allah tan sizler gibi insanlar hala bu ülkemizde mevcut ta 3 5 bişeyler kazanabiliyoruz.
Allah bizleri şeytan kılığına girmiş insanlardan korusun.

Vay be yuh bile diyemiyorum..

Hani sırf böyle tipler yüzünden dizi/film işlerinden uzaklaştım çünkü azıcık göz önüne çıkan kanallar anında telifleniyor.

Tek başına yiyecek çakal pastayı

emeği geçen herkese teşekkürler.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam eğerki görüştünüğünüz sağlam bir bilişim avukatı var ise (gerekirse aramızda para toplayarak) forumda bu gibi davalık durumlarda neler yapılabilir şeklinde, bilgi verecek bir avukat olsa ve bilişim konusu açılsa herkesin faydasına olacağına inanıyorum.

*Başlı başına bir bilişim hukuku konusu açılsa da böyle ucube insanların lafıyla iş yapılmasa nasıl olur?

Multi üyelikde moda oldu bu sıralar kim banlansa bkıyorum multi üyelikten gidiyor hep amaç nedir multi üyelik açmakta? :D

O kadar arkadaşımız "Kanalımda tam oturmuştu güzel kazanıyodum silmem gerek" Derken benim içim acıyodu onun hiçmi acımadı bee.

Tüh ya bugün korkudan para kazanmasını ne zorla açtığım kanaldaki videoları silip yerine araba videoları yükledim,koca youtubeyi ne zorlukla geçiyoruz,kıskanç ,çekemeyen insanları bi türlü geçemiyoruz.

O konuyu dün gördüğümde bir an insanız ya üzülmüştüm adama. Ama bu forumda açılan her konuyu, yazılan her mesaja rağbet gösterilmemesine de vesile oldu.

valla ne denir böylesine bilemedim... nasıl bi insan.. cümle kuramıyorum...

Acoustıc de şuan froumda bunu bilin öncelikle,bu konu açıldıgında geçmiş olsun vs mesajı göndermemiştim çünki inanmamıştım ama burda konuşmadım çünki bana inanmıyacaklardı serkan ve mut-ratti arkadaşım çıkarmış dogruları,bu tür insanlar forumda çokca ve inanın kendilerini öyle güzel tanıtıyorlarki herkez inanıyor veya saygıdeyer insan oluyorlar ama eninde sonunda ayıklanıyorlar,ayıklanacaklarda yönetime teşşekür ediyorum bunları ortaya çıkardıkları için.bunun gibi daha çok var saygıdeger gördügünüz insanlar emin olun ama herzaman söyledigim gibi bunlar ancak kendilerini kandırılar ve yalancının mumu yatsıya kadar yanar eninde sonunda ayıklanacaklar gerçekler ebediyen gizli kalmaz.

Yuh be kardeşim 40 yıl düşünsem böyle bir şey yapmak aklıma gelmez.Ne demişler acırsan acınacak duruma düşersin.Bu karaktersiz herif yüzünden pek çok arkadaş korkusundan kanallarını sildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri