W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum harbiden şaşırtıcı.Ama şu bir gerçek ki film yükleyenler warner bros gibi çok tanınmış firmaların videoalrını yüklemeyin telifi çabuk yersiniz.Böyleyazdım şimdi herkes yanlış anlayacak boşverin herkes istediğini yüklesin. :)
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] tebrikler hocam.

Başından beri inanamadım :) konuyu gördüm ilk ve birilerinin çıkarları doğrultusunda iyi bi senaryo yazdığı [MENTION=1678]youktube[/MENTION] y skype dan belirtim haklıymışım gene. Konun içine yazacak olsaydım eğer alacağım tepkileri biliyordum uzak durdum.. İçimizde bunlardan o kadar çok ki.. neyse umarım hepsinden günün biri ayıklanır bu forum

Başından beri inanamadım :) konuyu gördüm ilk ve birilerinin çıkarları doğrultusunda iyi bi senaryo yazdığı [MENTION=1678]youktube[/MENTION] y skype dan belirtim haklıymışım gene. Konun içine yazacak olsaydım eğer alacağım tepkileri biliyordum uzak durdum.. İçimizde bunlardan o kadar çok ki.. neyse umarım hepsinden günün biri ayıklanır bu forum

Kardeşim hakikatten bende şok oldum böyle bir sonuç görünce hemen dedim zaten haklı çıktı bizimki helal olsun diye :)

Ben cesaret edip te yalan diyemedim. Bir arkadaş burnuma pis kokular geliyor diye yazdığında bekleyip görelim dedim. Adam uber dolandırıcı. Suratına tukursen yağmur yağıyor sanar. Bi temiz dövmek lazım bunu

Bu adamdan dolayı kanal silen var mı hic ?

Gerci ben pek zannetmiyorum kazandıran bir kanalsa polis zoruylada olsa zor siler bizimkiler gibime geliyor :)

Bela okuyacagım ama bu herıf ıcın gunaha gırmeye degmez karaktersız herif

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

:) Enterasan bir olayda dün ben yaşadım. 3-4 aydır hiçbir filmden fln warner bros adına telif almadım. ama dün bu konu açıldı. arkasından 8-9 saat geçti. MC For Warner Bros [email protected] lu bir gmailden warner bros adına telif aldım :) bu kadarda tesadüf olmaz heralde dedim :) biraz araştırdım ve warnerbrosun kendi departman maillerine ulaştım. ve gmail.com kullanmıyorlar.. adamlar bildiginiz @warnerbros.com lu mail kullanıyorlar bilginize...

Allahından bulur inşallah onca insanın ekmeğine göz dikiyor para düşkünü düzenbaz.

Gold book diye ici bos kitabiyla milleti az dolandirmadi. Verdigim parada haram olsun. Elimdeki kitaplarini tüm türk forumlarinda dagitacagim.

warner bros geçen bana geldiya telif hem arka sokaklar hem medcezire mail bu şekilde
[email protected] ve sahte biiyorum açıkcası ugraşamıyorum bu maili almak kolay face mail r10 kaynak gösterilerek bi konu vardı orda sahte telife karşı bildirim gönderme gönderen mailin facesini alarak şeklindeydi, bunun tersini yapıyorlar ama tam çözemedim üstüne düşmüyorum gerekli bir ihtiyaç degil benim için çünki.

Sen nasıl insansın ya, adamın kaçıncı vukuatı bu. Sahte teliflerin, flagtan kapanmaların en büyük kaynağı da bu şerefsizdir Allah bilir. Twitter hesabında bir kaç kanalını paylaşmış. Toplu olarak o kanalları flaglayalım.

Gerçi eski kanallarmış,şimdiki kanallarını bulmak lazım.

owen bol bol warner broostan videolar atmıştır. rakipsiz kalmak istedi. bence arkadaş şizofren. ne senaryo üretmişti öyle

şerefsizin yüzünden 10 tane kanal sildim...anasını sevgiyle anıyorum şu anda..

Hala anlamıyorsunuz degilmi bu adam tek degil bunlar grup tek kişi degiller anlayın bunları uzantıları ve kendide büyük ihtimalle forumda başka nicle.

Helal Olsun valla ne diyeyim...Daha diyecek söz bile yok

Hala anlamıyorsunuz degilmi bu adam tek degil bunlar grup tek kişi degiller anlayın bunları uzantıları ve kendide büyük ihtimalle forumda başka nicle.
evet adam bunları yazarken bi kac kisi kanal kitlensin dediginde kitlenmesin bi konu actıysan anlatacaksın dedik bi kac kişi gaz veriyodu alttan alttan..

---------- Mesaj saat 18:31:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:11 civarında gönderildi. ----------

avukatım söyle dedi avukatım böyle dedi. diyodu bi de it...ufacık velet yüzünden 10 kanal gitti .. ne kadar sövsem azdır bu şerefsize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri