W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala anlamıyorsunuz degilmi bu adam tek degil bunlar grup tek kişi degiller anlayın bunları uzantıları ve kendide büyük ihtimalle forumda başka nicle.

Dediğin gibi devamı olabilir bu şerefsizin. Paralel ytpara yı temizlemek lazım.

Sonuna kadar soluksuz okudum :) konu ilk açıldığı gün aklıma millet ekmek yemesin değilde çalıştığım kategoriye kimse bulaşmasın diye düşünmüş olabilir demiştim.forumda hemen şu kanalları sildim yazanları okuyuncada organize çalışıyrolar gibi fikirler geldi aklıma.sonra vizyondaki filmler vs vs denince aklıma diziler vs vs gelmişti.konuda uzman bir arkadaşla görüşmüştüm ve anlatılan olay zor ama imkansız değil demişti.bende kanal silmedim ancak beklemeye başlatım forumda bşr arkadaşın başına geldiyse başkalarınında başına illaki gelecektir diye.ancak Serkan hocamız yine açıkladı ve olay bitti.kısacısı "Şapka düştü kel göründü"

Konuyu dün okumuştum, pek inanmamıştım zaten.Yorumda yazmıştım konuya, ne diyeyim;
Kazandıgı paranın hayrını görmez inşallah !...

annesine bi sorsun bakalım bi yerleri cınlıyo muyumus..

Söz konusu arkadaş M.Ali Polat dahi olsa kimsenin annesini dilimize dolamıyoruz!

Tekrarında süresiz uzaklaştırırım!

Saygısızlık yapmamayı öğrenin artık...

PS: Konuda şansına hakaret edenlerde olmuş, haketmiş olduğu gerçeğine rağmen bir insana doğrudan hakaret etmeye bu frm da izin verilmiyor arkadaşlar...

Şahsına yapılan hakaretler için sadece uyarıyorum.

Lütfen seviyeyi koruyalım!

Arkadaşlar bu yaşanan olay,bir insanın toplum önünde yalan söylemesinden çok,nasıl bir karekter,nasıl bir düşünce yapısı ve piskolojiye sahip beyinden çıktığı insanı düşündürüyor.

Yani gerçekden çok vahim bir durum.Herkesin silinen kanalıda videosuda parasıda illaki bir şekilde gelir ancak bu yapıda bir insanın düştüğü bu durum içler acısı gerçekden.

Son olarak bu içerikde sorun yok yükleyebilirsiniz demekde değildir bu.Olmayacak bir şeyde değildir bu olabilir dikkatli olmak gerekiyor.Emin olmadığınız teliflere itiraz etmeyin araştırın sorun soruşturun ona göre dönüşler yapın..

Saygılarımla.

bugün GALATASARAYın çok önemli bi maçı var ve hiçbirşey beni mutsuz edemez bugün hiçbirşey moralimi bozamaz zannederdim taa ki bu konuyu görene kadar, bu nasıl bir ali cengiz oyunudur bu nasıl bir katakulledir , nasıl bir tarikata denk gelldik valla anlamadım...
deşifrede emeği geçen üstadlara saygılarımla...

Bende bişilerin oldugunu farketmiştim aslında, insanları bu işten korkutmaktan başka bi yardımı olmadı

Bu arkadaş üzerinden harbiden sosyolojik deneyler yapılabilir.
Nasıl bir para hırsı insanı bu hale getirir, yalan olduğu her halinden belliydi de yine "bi ihtimal" deyip konuya müdahil olmadım dün, daha çok üzülmesin diye.

Bundan sonrası için herkes şunu bilmeli, Youtube devletlere bile IP bilgisi vermiyor. Velev ki verdi, VDS kullanıyorsun. VDS şirketlerinin bir sürü prosedürü var, diyelim o da tamam. Sabahın 7'sinde bir Polisin arayarak şubeye gel dediği nerede görülmüş Allah aşkına.

BTK önce mail atar insaniyetli davranıp, şu numarayı ara açıklama yap minvalinde. Sonra ararsın açıklarsın durumu eğer bir belge falan isterlerse mail ile verirsin, bir daha yapma nasihatinde bulunurlar olay kapanır. (Başıma geldi biliyorum, farklı bir olaydı youtube değil ama ona benzer)

Kısacası artık forumda adminler onaylamadan kimseye itibar etmememiz gerektiğini öğrenmiş olduk.

valla helal olsun arkadaşlar . bende birçok video silmiştim

bu bilmem ne cocugu yüzünden günde 500tl kazandıgım kanallarımı sildim ve o gün sıkıntı da cabası

Warner Bros olayı çok karıştı. Şimdi kafası karışan arkadaşlarım için de olayı şöyle aydınlatayım. Bu olayın bu şekilde sonuçlanması bir yandan hepimizi sevindirirken biraz da üzüyor. Böyle bir olay hiç yaşanmasaydı da keşke aynı şekilde devam etseydik.

Neyse sonuç olarak bir çok kişi merak ediyor acaba Warner Bros çizgi filmlerini, filmlerini atalım mı atmayalım diye.

Arkadaşlar Warner Bros telifi net ve kesin olarak atan bir şirket. Yani isterseniz tom and jerry atın isterseniz Spartacus 3 filmini atın.

Tabi şu durumu da karıştırmayın vizyonda ki filmleri atmak çok riskli şahsen hiç bir şekilde atmıyorum. Ve başlığı spam yaparak atanlarda var bunlarda atmamalı.

Sonuç olarak video içeriği farklı diyerek devam etmeyelim. Bazı arkadaşlarımız attığı videoyu izlemiyor başlığı da film ismini yapıp devam ediyor. Lakin bu çok önemli bir konu arkadaşlar.

Gerçekten bu bile mahkemelik olmaya belki de sebeptir. Belki attığınız video +18 ve 2014 vizyonda ki bir filmin ismini kullanarak para kazanıyorsunuz. Gerçekten ciddi anlamda düşünüldüğü zaman çok tehlikeli şirket hakkınızda artık ne düşünür.

Warner çok konuşuldu bence artık konuşulmasın. Ama kanalını silen arkadaşlar dün bir arkadaşımızın açtığı şekilde kanallarını geri alabiliyorsa alsınlar. (Ben kanalımı silmedim denemedim o yüzden) Olmuyorsa yeni kanallar ile devam.

Herkese iyi forumlar.

Helal olsun valla ajanlar çok iyi calismis serkan abide çok akici yazmis sonuna kadar okudum :) bende x factor sarkilarini yayinliyordum bunun yüzünden sildim

arkadaşlar bu adama karşı bişey yapamayız bu şerefsiz yüzünden günlük 500 tl kazancım 0 şuan onun yüzünden dün herşeyden yoksun kaldım korku panik halinden

yazıklar olsun valla ya bu nasıl zihniyettir bu şekilde kazandığı para insanın nasıl boğazından geçer herkesin ahını aldı şimdi kendi düşünsün.

Abi benimde hesabımı banlamıştı ytparadaki sırf bana kini yüzünden. Bir yardımcı olsan şu banı kaldıramazmısın "fataL1ty"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri