Warner Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cizgi film calışan arkadaşlar bu çizgi filmlere dikkat etsinler:

Warner Bros. animasyon ve çizgi romanları
Looney Tunes
ve
Merrie Melodies
Bugs Bunny (gelişim) · Daffy Duck/Duck Dodgers · Porky Pig · Elmer Fudd · Karavana Sam · Tweety · Sylvester · Wile E. Coyote ve Road Runner · Tazmanya Canavarı · Hızlı Gonzales · Foghorn Leghorn · Marslı Marvin · Pepé Le Pew · Lola Bunny · Michigan J. Frog · Granny · Penelope Pussycat · Petunia Pig · Melissa Duck · Sylvester Jr. · Barnyard Dawg · Gossamer · K-9 · Bosko · Buddy · Foxy · Goofy Gophers · Henery Hawk · Hippety Hopper · Hubie ve Bertie · Inki · Marc Antony and Pussyfoot · Nasty Canasta · Private Snafu · Kurt Ralph ve Çoban Köpeği Sam · Rocky ve Mugsy · Sniffles · Witch Hazel · Diğer karakterler
Looney Tunes
çizgi filmlerine ilişkin
Tiny Toon Adventures (karakterler) · Taz-Mania · The Bugs Bunny Show · The Sylvester & Tweety Mysteries · Baby Looney Tunes · Duck Dodgers (karakterler) · Loonatics Unleashed (karakterler) · The Looney Tunes Show (2002) · The Looney Tunes Show (2011)
DC Comics
Batman: The Animated Series · The New Batman Adventures · Batman Beyond · The New Adventures of Batman · The Batman · Justice League · Justice League Unlimited · Legion of Super Heroes · Static Shock · Superman: The Animated Series ·Teen Titans · Krypto the Superdog · Batman: The Brave and the Bold · Young Justice
Scooby-Doo
What's New Scooby-Doo? · Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue! · Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Diğer çizgi filmler
Animaniacs (karakterler) · Pinky and the Brain · The Plucky Duck Show · Pinky, Elmyra & the Brain · Detention · Freakazoid! · Histeria! · Ozzy & Drix · ¡Mucha Lucha! (karakterleri) · Xiaolin Showdown · Tom and Jerry Tales · Johnny Test (karakterleri) · Polis Akademisi · The Dukes · Road Rovers · Ace Ventura: Hayvan Dedektifi · Beterböcek · The New Adventures of Zorro · Free Willy · Mad · Cartoon All-Stars to the Rescue

Hangilerini atabiliriz ? Ben bugün mickey mouse atmayı düşünüyordum.

Cok gecmis olsun hocam.

Insallah hicbirsey olmaz.

Moral sıfır şuan ben de. Hem arkadaş adına hem de kendim adıma. Artık geceleri uyku haram olur :(

hocam adam sana dikkat et demiş bunları atmayın demiş. Sen hangileri atabiliriz diyorsun :D Hapsi göze alıyorsan eğer ceza yemeyi at tabi :)

Hocam mickey mouse ayın 25-26 sında telif atıyormuş. Geçen bir konu okumuştum. Oradan aklımda kaldı. Listede yok madem bir deneyelim bakalım. :)

Sen galiba gidip piyasa da olmayan veya piyasaya yeni sürülmüş tüm filmleri yüklemişsin hocam.

vizyondaki filmlerle alakalı bir konu olmuş sanırım

burnuma pis kokular geliyor umarım ben yanlış anlıyorumdur

vizyondaki filmlerle alakalı bir konu olmuş sanırım

ben de böyle düşünüyorum çünkü arkadaş bu konuda bir ilk sanırım(en azından forumlar aracılığı ile bizim bildiğimiz ve youtube spam çalışanlar arasında) hergün 10 binlerce warnerbaros firmasına ait film dizi çizgifilm yükleniyor..bence adamlar vizyondakilerin peşine düşüyor çünkü asıl büyük para kazandıkları videolar bunlar

Warner Bross un şikayetçi olması yeterli gerisini bilişim suçları halleder.

1 Dilekçeye bakıyor herşey. Aynı şekilde warner bross un filmini çizgi filmini lisans hakları onlarda olan herşey çalışan arkadaşlar varsa birşey olmaz demeyin. 3 alır 100 ödersiniz. Zaten hiç ödeme almadım etmedim diyenlerde kimse sana ödeme aldın mı almadın mı diye sorucağını sanmıyorum siz zaten o filmleri dizileri yayınlarken yeterince zarar veriyorsunuz :) Tazminat olurda neye göre hesaplarnı bilmiyorum ama 1 Milyon insan tarafından izlendini düşününce sağlam birşeyler çıkabilir.

Madem işi bu kadar ciddi tutuyolar sizinde başınıza gelebilir arkadaşlar nacizane tavsiyem kanallarını bu tür içeriklerden temizleyin kafanız rahat olsun.

Dün sabaha karşı benzer bir konu açılmıştı da , dalga geçmiştik arkadaşla yanılmıyorsam gerçi ilk mesajıydı ama doğruymuş demek ki..

herhangi bir uyarıda falan bulunmadılarmı merak ediyorum genelde öyle oluyor önceden uyarı falan gönderiliyor.

Warner Bross un şikayetçi olması yeterli gerisini bilişim suçları halleder.

1 Dilekçeye bakıyor herşey. Aynı şekilde warner bross un filmini çizgi filmini lisans hakları onlarda olan herşey çalışan arkadaşlar varsa birşey olmaz demeyin. 3 alır 100 ödersiniz. Zaten hiç ödeme almadım etmedim diyenlerde kimse sana ödeme aldın mı almadın mı diye sorucağını sanmıyorum siz zaten o filmleri dizileri yayınlarken yeterince zarar veriyorsunuz :) Tazminat olurda neye göre hesaplarnı bilmiyorum ama 1 Milyon insan tarafından izlendini düşününce sağlam birşeyler çıkabilir.

Madem işi bu kadar ciddi tutuyolar sizinde başınıza gelebilir arkadaşlar nacizane tavsiyem kanallarını bu tür içeriklerden temizleyin kafanız rahat olsun.

o Bence kişi izlenme sayısını baz alacaklarını zannetmiyorum. Adamların TV internet sitesi için belli Yayın fiyatları var bunları ödetebilirler

Vızyındakı fılmı atarsanız bence aynı olayla herkes karsılasır denemesı bedava cunku mılyon tane warner bros ıcerıgı var youtubede ve kımsenın basına boyle bırsey gelmedı bıldıggımız kadarıyla tek bagdastırdıgım sey bu ıns ceza almassın kardesım

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Geçmiş olsun hocam.Dizi,film ,çizgi film çalışanlar dikkat etmeli.Çok kazanayım derken elinizdekinden olmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri