warner bros telıf atıyormu

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam normalde gülerdim ama inanın hayat memat meselesi haline geldi bu kanal benim için hiç böyle bel bağlamam bi kanala ama gerçekten önemliydi o yüzden lütfen biliyorsanız bir şeyler yazın konu eski zaten bakarsanız hortlattım ben.
hocam warner bross büyük firma ne olur ne olmaz üstadlar cevaplar umarım yanlış yönlendirmek istemiyorum umarım istediğin gibi olur

hocam warner bross büyük firma ne olur ne olmaz üstadlar cevaplar umarım yanlış yönlendirmek istemiyorum umarım istediğin gibi olur

anlıyorum, yok mu arkadaşlar şöyle warner bros ile çalışan işin bilir kişileri gerçekten cok kötü bir durum " [email protected] " böyle bir mail ile warner bros telif atıyor yahu gülünç resmen.

Arkadaşlar aynı içeriği atan diğer kanallara şöyle göz gezdirdim tekrardan aralarında 2 aylık 5 aylık hatta 1 yıllık bile olan videolar kanallar var hepsi ilk günki gibi duruyorlar. Sadece benim 1 videoma atılmış ne yapmalıyım sizce beklemeli miyim yoksa silmeli miyim ?

Son düzenleme:
anlıyorum, yok mu arkadaşlar şöyle warner bros ile çalışan işin bilir kişileri gerçekten cok kötü bir durum " [email protected] " böyle bir mail ile warner bros telif atıyor yahu gülünç resmen.

Arkadaşlar aynı içeriği atan diğer kanallara şöyle göz gezdirdim tekrardan aralarında 2 aylık 5 aylık hatta 1 yıllık bile olan videolar kanallar var hepsi ilk günki gibi duruyorlar. Sadece benim 1 videoma atılmış ne yapmalıyım sizce beklemeli miyim yoksa silmeli miyim ?

[email protected] bu şimdide bana telif atmış.
çözüm bulan oldu mu ? yada bunun kanalını bulan oldu mu
aynı içerikten en az 10 tane kanal var

Warner bros Entertainment bana böyle atiyodu telif bence sahte telif bu

Warner'den birton telif yedim. [MENTION=20484]war[/MENTION]nerbros.com yada copyrite'lı atıyor.
Diğerleri sahte ama geri bildirimde bir sonuç alır mısınız bilemem.

gercek gibi videoyu yukleyip actigim gibi telif geldi

kopyaladigim kanal da 1 aylik kanal , yine her zamanki malum sorular ona niye telif gelmiyor da filan da falan , neyse baska icerige yonelicez.

Gına geldi cidden, ulan hep aynı mı olur ya.. adam 6 aydır ayakta kopyalıyoruz bize telif geliyor ! bıktım cidden bıktımmm

sahte flag yemekten sahte telife hasret kaldım :D

mail yüzde 99999 gerçek, hiçbir normal kullanıcı gizli videoyu göremez ve haliyle telif atamaz

bugün gizli videolarıma telif yedim bu mailden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri