Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Webmoney 15 dakikada ödüyor diye cazip geliyordu.
700 $ üstünde banka daha karlı. Ama ona rağmen hızlarından dolayı değiştirmiyordum. Ama artık aksamaya başladılar. Galiba bize de banka yolu gözüküyor artık.

Merhaba herkese,

Sadece bu 2-3 gün içerisinde sizleri biraz üzdük farkındayız. Beklenmedik banka sorunu yaşadık. (Çalıştığımız banka kendi iç yazılımını güncelledi. Samimiyetle belirtelim, yaklaşık 36 saat EFT sistemleri sürekli hata veriyordu.)

Sorun çözülür çözülmez bulk olarak gönderilmesi için format hazırladık. Yani bu arada boş durmadık ki ödemeler yetişsin. Yoksa pazartesiye kalacaktı ki bunu gerçekten büyük bir yenilgi sayardık.

Ancak tüm ödemeler bugün yetiştirildi. Bundan sonra da hızımızda sorun olmadığını göreceksiniz. Bu konuda sizler de zaten biliyorsunuz. Sadece bu son bir kaç gün belirtilen sebepten biz de mağdur olduk.

Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

Bir önceki mesajda belirtmeyi atlamışız. Daha da önemlisi olarak, kur ile ilgili şikayetlerinizi bu hafta içerisinde değerlendirdik. Pazartesiden itibaren kurdaki iyileşmeyi fark edeceksinizdir.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

2 gündür ödeme yapılmasını bekliyoruz, kusura bakmayın fakat son günlerde kendinizi çok bozdunuz, bu durumdan çok rahatsız oluyorum böyle devam ederseniz bir daha sizinle çalışmayacağım.

Gerekli ödemeler ve gecikme açıklaması yapılmıştır kusura bakmayınız bu durumdan dolayı.

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

Önce aynı dediler daha sonra 1 kuruş altında işlem yapıyoruz dediler son hali nerdeyse 2 krş altında işlem yapılıyor. Sanırım wm den işlem yapanların sayısı arttıkça kendilerini vazgeçilmez sanmaya başlayıp sözlerini ezmeye başladılar.

Çok basit çözümü bank transfer e geçer herkez wm yetkiliside burda açıklama yapar sorun düzeltildi vs..vs.. Garanti kuruna göre devam edilecektir diye. :)

Kurdan dolayı 2 krş zarara uğrayacağıma ve ayrıca parayı banka hesabımda görmek için nerdeyse 1 gün ( eskiden 5-10 dk sürerdi ) bekleyeceğime
Bank transfer daha cazip geliyor. Kazandığım paranın %3.8 ini ödeyeceğime bankaya sabit 36 $ öderim daha mantıklı :)

Ne yazdım bee :D :D

Gerekli ödemeler ve gecikme açıklaması ve de kurda yapılan düzenleme kararı (şu anda dahi iyileştiğini göreceksiniz) yapılmıştır kusura bakmayınız bu durumdan dolayı.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Pasaport onaylama kısmında sorun var sanırım 2. videodaki aşamada şifreyi değiştirdikten sonra ekrana gizli soru kısmı gelecektir deniyor ancak gelmiyor o kısım ve bu yüzden KWM dosyası mail adresine gelmiyor 2 saattir uğraşıyorum ama çözemedim skype daki arkadaş yarına bırakın yarın halledelim benim elimde sizin pc ye bağlanma durumun yok dedi ama bugün lazımdı bana hala aynı durumda sorun devam ediyor.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Pasaport onaylama kısmında sorun var sanırım 2. videodaki aşamada şifreyi değiştirdikten sonra ekrana gizli soru kısmı gelecektir deniyor ancak gelmiyor o kısım ve bu yüzden KWM dosyası mail adresine gelmiyor 2 saattir uğraşıyorum ama çözemedim skype daki arkadaş yarına bırakın yarın halledelim benim elimde sizin pc ye bağlanma durumun yok dedi ama bugün lazımdı bana hala aynı durumda sorun devam ediyor.

Skype'da sizinle ben görüştüm. Team Viewer kurumsal ofisimzde çalışmaktadır. Aksi olsa zaten sizi bekletmezdim. Dolayısı ile eğer sabredip yarını yani aslında bugünü beklerseniz, arkadaşlarım sorununuzu çözecektir.

Anlayışınız için teşekkürler.

Önce aynı dediler daha sonra 1 kuruş altında işlem yapıyoruz dediler son hali nerdeyse 2 krş altında işlem yapılıyor. Sanırım wm den işlem yapanların sayısı arttıkça kendilerini vazgeçilmez sanmaya başlayıp sözlerini ezmeye başladılar.

Çok basit çözümü bank transfer e geçer herkez wm yetkiliside burda açıklama yapar sorun düzeltildi vs..vs.. Garanti kuruna göre devam edilecektir diye. :)

Kurdan dolayı 2 krş zarara uğrayacağıma ve ayrıca parayı banka hesabımda görmek için nerdeyse 1 gün ( eskiden 5-10 dk sürerdi ) bekleyeceğime
Bank transfer daha cazip geliyor. Kazandığım paranın %3.8 ini ödeyeceğime bankaya sabit 36 $ öderim daha mantıklı :)

Ne yazdım bee :D :D
sen nerden öğrendin bunu ya. :D

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] farkedilmeyecek gibi değil ki para çekerken garantinin kuruna bak birde bozdukları kuru sor arada epey fark var :)

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] farkedilmeyecek gibi değil ki para çekerken garantinin kuruna bak birde bozdukları kuru sor arada epey fark var :)

Bunları belirtmek elbette kolay. Haklısınız belki de, yasal anlamda bir sistem kurmak maliyetlidir. Ülkemizde ise kur çok farklı sistemlerde yüksek range ile değişmektedir. Çok düşündük bu açıklamayı yapalım mı diye ama madem burada sizinle samimi şekilde iletişim kuruyoruz ve anlık cevaplar veriyoruz bunu da belirtelim.

Elde ettiğimizi düşündüğünüz kazanç zaten kura yenilmektedir. Belirttiğimiz kurlardan daha iyisini altını çizerek belirtiyoruz, son çıkan ülkemizdeki sistemlerden sonra verebilen bir kurum bir merci yoktur. Çok acımasız eleştiriyorsunuz. Ama iddia ediyoruz tüm bu yeni kanunlar ve sistem oturduğunda zaten her şeyi doğrusu ile yapan bir kurum olarak burada tek kalacağız. O zaman da çizgimizi bozmayıp sempatinizi kazanarak birlikte daha iyi sonuçlar üreteceğiz. Çünkü amacımız anlık kazanç olarak değil, sizlerin de menfaatlerini gözeterek ilerlemektir. Bunu her ne koşul olursa olsun gözeteceğiz.

Son düzenleme:
Öyledir hocamda ben o gün kur farkını görünce öfkelenip bilgisayara bir yumruk attım şu an hala serviste.. Yani daha önce söylenenle şimdiki tutmayınca insan kızıyor açıkçası.. Altı üstü 50 lira fark vardır ama ben koca bilgisayarı pert ettim. :) Hardiski gitmiş var sen düşün gerisini hala o konuşma o andaki haliyle duruyor.
O gün Garantide 2,728 iken siz 2,71 e bozdunuz..
Başta bankada neyse bizde de hemen hemen o denildiği için insanlar tepki gösteriyor. Haklılarda..
Özellikle şu banka hesabına dolar olarak çekme olayı gelirse bu kur sıkıntısından tamamen kurtuluruz inşallah

Öyledir hocamda ben o gün kur farkını görünce öfkelenip bilgisayara bir yumruk attım şu an hala serviste.. Yani daha önce söylenenle şimdiki tutmayınca insan kızıyor açıkçası.. Altı üstü 50 lira fark vardır ama ben koca bilgisayarı pert ettim. :) Hardiski gitmiş var sen düşün gerisini hala o konuşma o andaki haliyle duruyor.
O gün Garantide 2,728 iken siz 2,71 e bozdunuz..
Başta bankada neyse bizde de hemen hemen o denildiği için insanlar tepki gösteriyor. Haklılarda..
Özellikle şu banka hesabına dolar olarak çekme olayı gelirse bu kur sıkıntısından tamamen kurtuluruz inşallah

BAKIN bu konuda sürekli açıklama yapıyoruz. Artık lütfen burada kapansın. Biz aldığımız kuru alalen sitede yansıtıyoruz. Gizli saklı yapmış olduğumuz bir kur uygulaması yok. Sitedeki kura bakarsınız. Daha iyisini veren başka bize benzer kurum varsa oradan işlem yapmakta zaten özgürsünüz.

Kurumuz oldukça yüksek bir kurdur. Zaten son gelen bir takım MAKUL istekler sonrası kuru iyileştirme kararı aldık ve şu anda da uyguluyoruz bu kuru. Kontrol edebilirsiniz.

Tekrarlıyoruz, biz gizli saklı kur vermiyoruz. Sitede açık ve net olarak yayınlıyoruz.

Teşekkürler.

BAKIN bu konuda sürekli açıklama yapıyoruz. Artık lütfen burada kapansın. Biz aldığımız kuru alalen sitede yansıtıyoruz. Gizli saklı yapmış olduğumuz bir kur uygulaması yok. Sitedeki kura bakarsınız. Daha iyisini veren başka bize benzer kurum varsa oradan işlem yapmakta zaten özgürsünüz.

Kurumuz oldukça yüksek bir kurdur. Zaten son gelen bir takım MAKUL istekler sonrası kuru iyileştirme kararı aldık ve şu anda da uyguluyoruz bu kuru. Kontrol edebilirsiniz.

Tekrarlıyoruz, biz gizli saklı kur vermiyoruz. Sitede açık ve net olarak yayınlıyoruz.

Teşekkürler.

size gizli saklı kur işi yapıyorsunuz demiyorsunuz skype den çok fazla istek yolladım. sizle çalışmaya başladığımda garanti gişe kurları geçerli olacak dediniz ama garanti gişe kurları ile sizin aranızda fark var malesef buda benim gibi kullanıların dikkatini çekiyor ve sürekli olarak hem skpyden hemde buradan bu durumu dile getiriyoruz. pazartesinden itibaren yapılacak olan iyileştirmeyi bende dört gözle bekliyorum

size gizli saklı kur işi yapıyorsunuz demiyorsunuz skype den çok fazla istek yolladım. sizle çalışmaya başladığımda garanti gişe kurları geçerli olacak dediniz ama garanti gişe kurları ile sizin aranızda fark var malesef buda benim gibi kullanıların dikkatini çekiyor ve sürekli olarak hem skpyden hemde buradan bu durumu dile getiriyoruz. pazartesinden itibaren yapılacak olan iyileştirmeyi bende dört gözle bekliyorum

Her zaman fark olacak. Ülkemizdeki kur sistemi başka bir sistemi imkanlı kılmıyor. Dolayısı ile bu fark olacaktır. Bunu zaten inkar etmiyoruz. Buna kur koruması denir. Gönül ister ki kur bu kadar oynamalara sahne olmasa da biz de tam bire bir kuru verebilsek. Ama bu mümkün değil.

Yapabildiğimiz şey, çok düşük bir kur koruması ile neredeyse tam kuru verebilmektir. Bizdeki kurlara bakıp kıyaslama yapabilirsiniz piyasa ile. Sanırız o kıyastan sonra söylenecek fazla bir şey kalmayacak

Her zaman fark olacak. Ülkemizdeki kur sistemi başka bir sistemi imkanlı kılmıyor. Dolayısı ile bu fark olacaktır. Bunu zaten inkar etmiyoruz. Buna kur koruması denir. Gönül ister ki kur bu kadar oynamalara sahne olmasa da biz de tam bire bir kuru verebilsek. Ama bu mümkün değil.

Yapabildiğimiz şey, çok düşük bir kur koruması ile neredeyse tam kuru verebilmektir. Bizdeki kurlara bakıp kıyaslama yapabilirsiniz piyasa ile. Sanırız o kıyastan sonra söylenecek fazla bir şey kalmayacak

açıkcası burada ben dahil herkesin umduğu şey aradaki farkın daha düşük olması şuanda sistemde alış 2,662 TL satış 2,698 TL yaklaşık 5 bin dolarlık bir işlemde ise arada 180 liralık bir kur farkı oluyor yüksek miktarda çalışanlar içinde bu fark biraz göze batıyorki batmasıda normal umarım bu dediğiniz gibi Yapabildiğimiz şey, çok düşük bir kur koruması ile neredeyse tam kuru verebilmektir.
dediğim gibi pazartesinden itibaren yapılacak olan iyileştirmeleri bekliyor olacağım

Webmoneyden hesabıma para çekmem için hesabımın dolar hesabı mı olması lazım?

açıkcası burada ben dahil herkesin umduğu şey aradaki farkın daha düşük olması şuanda sistemde alış 2,662 TL satış 2,698 TL yaklaşık 5 bin dolarlık bir işlemde ise arada 180 liralık bir kur farkı oluyor yüksek miktarda çalışanlar içinde bu fark biraz göze batıyorki batmasıda normal umarım bu dediğiniz gibi Yapabildiğimiz şey, çok düşük bir kur koruması ile neredeyse tam kuru verebilmektir.
dediğim gibi pazartesinden itibaren yapılacak olan iyileştirmeleri bekliyor olacağım

Bakın işte hatanın sebebi bu. Şu anda 2,69 dediğiniz kur serbest piyasa da alış da değil satış kuru.

Şu anda gişesiz kuru Garanti'nin 2,662

Bizim sitemizdeki kur da 2,662

Screenshot by Lightshot

Bizim sitemizdeki alış ile satış kuru arasındaki fark sizi ilgilendirmiyor. Satış kurunda komisyon ekli. Dolayısı ile kur farkı açılıyor. Sizi ilgilendiren bizim alış kuruna koyduğumuz koruma farkıdır. O da zaten yok denecek kadar az. Ki şu anda hiç yok gördüğünüz gibi.

---------- Spam Engelliyici 17:52 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Webmoneyden hesabıma para çekmem için hesabımın dolar hesabı mı olması lazım?

Merhaba, şu anda TL hesaplarınıza ödeme gönderilmektedir.

Direkt USD ödemeleri için alt yapı hazırlığı başlatılmıştır. Başladığımızda sizlere buradan ve sitemizden duyuruyor olacağız.

Son düzenleme:
YA arkadaşlar heralde bi alış bide satış kuru oalcak...siz bugun bi bankaya dolar almaya gititğinizde kaçtan alıyorusnuz bide kaçtan bozduruyorsunuz bi bakın bakalım !!! bu adamlar kur farkı almıcakta oakdar zahmete neden katlasnsınlar...bu adamlarda ekmek yiyecek...unutmayalım i paypalın yarısı kadar alıyorlar masrafı vb ni
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] bu güzel hizmetinize ddevam edin hocam...bazen sizi yanlış anlamalar oalcaktır...

an itibari ile PP den WM ye geçtim PP ile bi sıkıntım yoktu Quizde WM ödemeleri daha erken yapılıyo diye geçtim bu ay ödememi WM alıcam hayırlısı olsun

bence kur olayında bu kadar sorun çıkma sebebi sadece başta söylenen,garanti bankasının kur oranları baz alınacaktır denmesi :) mesela bende çok takıldım bu kur olayına.daha önce kaç defada buradan,skypedan,sitedeki canlı destekden bunla ilgili soru sordum.çünkü garanti bankasına bakın,kur o dendi başta ama bakıyorum ve aynı degil.açıkcası 3ün 5in peşinde oldugum için degil,her defasında sırf merakdan soruyorum bunlar neden farklı diye.kurdan bizi zarara ugratacak kadar kazanıyorsak zaten banka kullanmak daha mantıklı.onun haricindede paypalın durumu ortada...e webmoney ile her türlü kardayız bu şekilde ve 3-5 liranında hesabınını yapmamak gerekiyor sonuçda bu adamlarda bu işten para kazanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri