Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Gece yaptigim bozum islemi simdi geldi tesekkurler.. 2.98 den dun bozum yapmistim 2.95 ten gondermisiniz olsun hakkim helal olsun sorun degil tekrardan tesekkurler

Olmaması gerekir. Sistem otomatik çeker rakamı. Mutlaka şu yoğunluk geçsin kontrol ettirin. İşlemde hata varsa mutlaka düzelttirin.

5 paralı kaldık iyi mi :D

rVr3jP.jpg

Simdi ben carsamba aksami onlu arkali kimlik ve faturayi gonderdim arkadaslar. Para cekebilmem icin bunu yapmam gerekiyormus sanirim. Benim hesap ne zaman onaylanir onaylandigini nasil anlarim acaba? Skypetan yazdim da cok cok gec cevap veriyolar bilen biri cevap verebilirse sevinirim.

arkadaşlar,paranızı bankaya çekmeye çalışıyorsunuz ve para gecikti diye olumsuz yorumlar yapıyorsunuz.fakat bu yorumları daha sakin,karşımızdakini kırmadan/kızdırmadan yaparsak daha iyi olur :)

bende bugün akşam üzeri çektim parayı,eft saatinden önce idi.sanırım 3-4 arası bişeydi.yogunluktan haberim yokdu ama olsada çekerdim yinede.bankaya baktım,gelmemiş para ve sonra bu konuya geldim,sorunu anladım.sorun bende degil,genel yogunluk varmış :D ne siteden ne skypedan cevap alamadım,bide buradan sorayım.bu parayı yarın alabilirmiyim ben yoksa pazartesiye mi kaldı? :)

arkadaşlar,paranızı bankaya çekmeye çalışıyorsunuz ve para gecikti diye olumsuz yorumlar yapıyorsunuz.fakat bu yorumları daha sakin,karşımızdakini kırmadan/kızdırmadan yaparsak daha iyi olur :)

bende bugün akşam üzeri çektim parayı,eft saatinden önce idi.sanırım 3-4 arası bişeydi.yogunluktan haberim yokdu ama olsada çekerdim yinede.bankaya baktım,gelmemiş para ve sonra bu konuya geldim,sorunu anladım.sorun bende degil,genel yogunluk varmış :D ne siteden ne skypedan cevap alamadım,bide buradan sorayım.bu parayı yarın alabilirmiyim ben yoksa pazartesiye mi kaldı? :)

eskiden hafta sonu ödüyorlardı ama şimdi ödemiyorlar. büyük ihtimal dönderdikleri para erken bitiyor. merkezden öekemeyince haftasonu es geçiliyor. hesaplarında nakit olsa belki öderler ama şu dönemde olacağını zannetmem.

eskiden hafta sonu ödüyorlardı ama şimdi ödemiyorlar. büyük ihtimal dönderdikleri para erken bitiyor. merkezden öekemeyince haftasonu es geçiliyor. hesaplarında nakit olsa belki öderler ama şu dönemde olacağını zannetmem.

Açık olalım. Haklısınız. Durum az çok bu şekilde. Sadece beklenenden 12 kat fazla işlem demek ciddi bir nakit demek. Tahmin edebiliyorsunuzdur. Pazartesi bankalarımızı reload edebileceğiz. Hafta sonu edemiyoruz.

Pazartesi biriken işlemlerin hepsi bitecektir.

---------- Spam Engelliyici 11:59 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

Sizlerden ricamız işlemlerinizi bekletmeden talebi oluşturmanız. Pazartesi bitirelim artık bu ödemeleri.

Arkadaslar haftasonu odeme yapiliyor ama belli bankalara havale yoluyla oluyor.Hangi bankalar oldugunu ogrenip ona gore islem acin...

Aynı pc de 2 webmoney programı kullanabilir miyim yani biri benim diğeri eşim adına olan 2 farklı hesap

2. sorum bir webmoney kullanıcısının gönderdiği paradan kesinti olur mu?
Yani ben eşime ücret göndersem onda veya bende kesinti olur mu?

Açık olalım. Haklısınız. Durum az çok bu şekilde. Sadece beklenenden 12 kat fazla işlem demek ciddi bir nakit demek. Tahmin edebiliyorsunuzdur. Pazartesi bankalarımızı reload edebileceğiz. Hafta sonu edemiyoruz.

Pazartesi biriken işlemlerin hepsi bitecektir.

---------- Spam Engelliyici 11:59 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

Sizlerden ricamız işlemlerinizi bekletmeden talebi oluşturmanız. Pazartesi bitirelim artık bu ödemeleri.

cuma öğleden sonra işlem yapmıstım su an geldi odeme teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri