Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Valla 2-3 gündür ödeme bekliyorum halen gelmedi neyi bekliyorlar anlamıyorum ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha 3 gün önce bozum yapılanları ödeyememişler, ben bu gün sabah 10:00 civarında istedim, bayrama hiç yetişmeyecek o zaman.Vay halime.Ne planlarım vardı, bileydim webmoneyden direk bankaya çekerdim.Konuyu yeni gördüm.Üzerine birde günlük limite takıldık, yarın ki artık haftaya gelir herhalde.

Mobil olarak gönderildi.

konudaki yazdıklarımda tarafımca hatalarım olmuştur oyüzden mesajımı editliyorum.

Son düzenleme:
cumaartesi talimat verdim henüz gelmedi daha , aynı zamanda sitesinde maksimum 2500 dolar diyor ama 2000 dolar çekebiliyorsun nedir bunun aslı skaypeden yazıyorum 1 cevap veriyor sonra bekle allah bekle.

Skype çökmüş durumda. O yüzden cevap alamıyorsunuz.

Tüm ödemeler bugün gönderildi. Bugün gelen talepler de dahil. Sanırız boşuna gerildiniz. Daha önce de söz verdiğimiz gibi ödemeler bugün bitti. Yarın gelen talepler anında gönderilir. Çekinceniz olmasın.

Hiç 3 gün bekletmedik. Çarşamba gelen taleplerin yarısı o gün gönderildi. Sarkanlar perşembeye yetişti. Perşembe gelenlerin yarısı perşembegönderildi kalanı cuma. Cuma gelenlerin de yarısı cuma kalanı ise bugün gönderildi. Bugün gelenlerin hepsi ise bugün gönderildi.

Tüm ödemeler bugün gönderildi. Bugün gelen talepler de dahil. Sanırız boşuna gerildiniz. Daha önce de söz verdiğimiz gibi ödemeler bugün bitti. Yarın gelen talepler anında gönderilir. Çekinceniz olmasın.

Hiç 3 gün bekletmedik. Çarşamba gelen taleplerin yarısı o gün gönderildi. Sarkanlar perşembeye yetişti. Perşembe gelenlerin yarısı perşembegönderildi kalanı cuma. Cuma gelenlerin de yarısı cuma kalanı ise bugün gönderildi. Bugün gelenlerin hepsi ise bugün gönderildi.
arkadaşlar tarıfımdan büyük bir hata olmuştur adımı yazdıgım ödeme bölümüne eşimin iban no yazıdımdan ödemeler webmoney e geri dönmüş yatmadığı için bu yanlışlık için kusura bakmayın.

Son düzenleme:

benim cekim taleplerinde hata var hocam burada miktar belirtmek istemiyorum 19 eyluldeki wm bakiyemi cekim taleplerimi gonderdiginiz miktarlari kontrol etmek istiyorum.

Aynı pc de 2 webmoney programı kullanabilir miyim yani biri benim diğeri eşim adına olan 2 farklı hesap

2. sorum bir webmoney kullanıcısının gönderdiği paradan kesinti olur mu?
Yani ben eşime ücret göndersem onda veya bende kesinti olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Webmoney hesabıma eski telefon numaram kayıtlı. hesaptaki telefon numaramı değiştirmeye çalıştım, fakat yapamadım. Hesabımdaki parayı göndermek için telefon numarasına onay kodu gönderiyor, fakat artık o telefon numarasını kullanmadığım için işlem yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
benim cekim taleplerinde hata var hocam burada miktar belirtmek istemiyorum 19 eyluldeki wm bakiyemi cekim taleplerimi gonderdiginiz miktarlari kontrol etmek istiyorum.

Ofise dahi gelip kontrol edebilirsiniz. Sitemizdeki iletişim adresinde bilgileri görebilirsiniz. Ancak hata olma ihtimali yok. Çünkü elle manuel gönderilen bir süreç değil. İşlemi talep ettiğiniz anda o anki kurla işleme koyduğunuz WMZ miktarı çarpılır ve hesaplama otomatik yapılır. Ancak yine de hata olduğunu düşünüyorsanız sorgulayınız.

---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:39 ----------

Merhaba arkadaşlar. Webmoney hesabıma eski telefon numaram kayıtlı. hesaptaki telefon numaramı değiştirmeye çalıştım, fakat yapamadım. Hesabımdaki parayı göndermek için telefon numarasına onay kodu gönderiyor, fakat artık o telefon numarasını kullanmadığım için işlem yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Canlı destek hatlarımız ile iletişime geçiniz. Sadece bir telefon değiştirme işlemi yapacaksınız. Size adım adım arkadaşlarımız gerekirse anlatacaktır.

---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

Aynı pc de 2 webmoney programı kullanabilir miyim yani biri benim diğeri eşim adına olan 2 farklı hesap

2. sorum bir webmoney kullanıcısının gönderdiği paradan kesinti olur mu?
Yani ben eşime ücret göndersem onda veya bende kesinti olur mu?

Kurabilirsiniz. Para gönderme esnasında sadece binde 8 bir kesinti olur yani 100 USD göndermek isteseniz 0,80 USD kesinti olur sadece.

webten butun wmz adresimizi görebildiğimiz bir link vardı. onu bilen var mı?

WebMoney ailesi olarak bayramınızı kutlar, sağlık, başarı ve bol kazanç dolu bir süreç geçirmenizi dileriz.

WebMoney ailesi olarak bayramınızı kutlar, sağlık, başarı ve bol kazanç dolu bir süreç geçirmenizi dileriz.

Hocam garanti dolar kurlarınız güncel değil mi? Hep bakıyorum 10 12 kuruş fark var satış. Yanlış mı bakıyorum? Garanti kurlarına her siteden baktım şuan 12 kuruş fark var düzeltirseniz para bozacağım

Hocam garanti dolar kurlarınız güncel değil mi? Hep bakıyorum 10 12 kuruş fark var satış. Yanlış mı bakıyorum? Garanti kurlarına her siteden baktım şuan 12 kuruş fark var düzeltirseniz para bozacağım

Tüm piyasalar oldugu gibi bankalarda kapalı o yüzden kurlar şuan sabit. Yarın bankalar açıldıktan sonra güncellenir.

Çekme işlemleri Alias Pasaport sahipleri için geçerli olmadığından dolayı başvuru kabul edilemiyor.

bende çekemiyorum yukarıda belirttiğim sorun oluşuyor. Rica etsem yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri