Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle lütfen artık tamamen emin olmadan bizleri bu şekilde sorgulamayınız. Birincisi en yakın rakibimizde kura %2,5 dan aşağı komisyon uygulanmaz. Şu anda 2,62 görünüyor. 2,677 bizde ki kur haklısınız.

2,6965: Siz serbest piyasa kuru veriyorsunuz onun da alışını değil satışını yazmışsınız. Size bunu ülkenin hiç bir yerinde işlem yaparken ne bir banka ne de bir döviz bürosu uygular. İşlem kurlarına bakınız. Garanti hesabınız var ise girin ve bir işlem yapmaya çalışın size verdiği kura bakın lütfen. Ya da en yakın döviz bürosuna bir bakınız şu anda hangi kurdan işlem yapıyorlar.

Merhaba ben siz bu mesajı yazdıktan sonra garanti bankası ana sayfasını güncelledim ve sağ tarafta kırmızı kutu içine aldığım bölgede 2.6985 yazıyor. Sayfayı yenilemeden önce de 2.6998 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Burda nasıl bir hata yapmış olabilirim ?

asdf_zps2ooj7k9x.png

Merhabalar,

Evet sanırız artık tam anlamıyla hazırız ve sizlere sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bundan sonra para çekme limiti onaylı hesaplar için günde 5,000 USD olarak belirlenmiş ve sistem buna göre dizayn edilip hizmete açılmış bulunmaktadır.

Bir kaç kullanıcımız ile de işlem yaparak teyit aldık ve sorunsuz çalışmakta.

Sanırız bir adım daha böylece atlamış olduk.

Hepinize bol kazançlar dileriz!

Yaptığım hesaba göre %3 komisyon kesiyor Webmoney paranın hesaba aktarılması için. Doğru mudur acaba? Bir yerlerde "tüm komisyonlar kalktı" gibi bişey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

Yaptığım hesaba göre %3 komisyon kesiyor Webmoney paranın hesaba aktarılması için. Doğru mudur acaba? Bir yerlerde "tüm komisyonlar kalktı" gibi bişey okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

yanlışınız var yüzde 0.8 webmoney alıyor yüzde 3 te aracı firma alıyor

Bu kur farkından dolayı 1000$ da 20 tl kadar eksik alıyoruz şuanda.

Merhaba ben siz bu mesajı yazdıktan sonra garanti bankası ana sayfasını güncelledim ve sağ tarafta kırmızı kutu içine aldığım bölgede 2.6985 yazıyor. Sayfayı yenilemeden önce de 2.6998 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Burda nasıl bir hata yapmış olabilirim ?

asdf_zps2ooj7k9x.png

Okumadan eleştriyorsunuz. Bilgi eksikliğiniz var anlaşılan hemen düzeltelim. Garanti bankası ana sayfasında gördüğünüz kur adamların serbest piyasa için merkez bankası verilerine göre ön gördüğü kurdur.

Alış kuru nedir?: Alış kuru siz USD'yi TL'ye çevirecekken bankanın size uyguladığı kurdur.

Satış kuru nedir?: Siz TL karşılığı USD almak istediğinde bankanın size uyguladığı kurdur.

*** Sizin baktığınız bankanın serbest piyasa öngürü kuru. ALIŞ işlemi yaparken, gişeli ya da gişesiz şeklinde kurlar değişir. Bu da bankanın alış kurudur ve ana sayfasında değil, hesabınıza girip bir işlem yapacakken görürsünüz. Eğer bu bankada özel bir kurunuz varsa onu da yine işlem yapacağınız sayfada görürsünüz.

Dolayısı ile bahsettiğiniz bankanın alış kuru ana sayfasında paylaştığı kur değildir. Umarız bu yeterli bir açıklama olmuştur.

Kalanı için biraz araştırmanızı öneririz. Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Bu kur farkından dolayı 1000$ da 20 tl kadar eksik alıyoruz şuanda.

Araştırmadan hemen lütfen eleştirmeyin. Gerekli açıklama yapıldı. Teşekkürler.

Okumadan eleştriyorsunuz. Bilgi eksikliğiniz var anlaşılan hemen düzeltelim. Garanti bankası ana sayfasında gördüğünüz kur adamların serbest piyasa için merkez bankası verilerine göre ön gördüğü kurdur.

Alış kuru nedir?: Alış kuru siz USD'yi TL'ye çevirecekken bankanın size uyguladığı kurdur.

Satış kuru nedir?: Siz TL karşılığı USD almak istediğinde bankanın size uyguladığı kurdur.

*** Sizin baktığınız bankanın serbest piyasa öngürü kuru. ALIŞ işlemi yaparken, gişeli ya da gişesiz şeklinde kurlar değişir. Bu da bankanın alış kurudur ve ana sayfasında değil, hesabınıza girip bir işlem yapacakken görürsünüz. Eğer bu bankada özel bir kurunuz varsa onu da yine işlem yapacağınız sayfada görürsünüz.

Dolayısı ile bahsettiğiniz bankanın alış kuru ana sayfasında paylaştığı kur değildir. Umarız bu yeterli bir açıklama olmuştur.

Merhabalar bahsettikleriniz hakkında bilgim var. Skype de daha önce sorduğumda garanti bankası o anki kuru diyorsunuz tamam iyi güzel hoş ben dolar hesabında tl çevrimi yaptığım işlem oldu işbankası hesabımda neyse şimdi bu dursun. Bu işlemi yapmayan arkadaşlar direk olarak bankanın ana sayfasına girip bakar neyse bunu da geçtim bankalarda döviz bozum işlemi gişe de düşük fakat hesaptan tl ye çevrimde yüksek olur yani online bozum yapıyorsanız döviz bozum kuru serbest piyasa da 2.695 ise banka online işlemlerde 2.70, 2.71 olur ben işbankasında bu şekilde bozum yapıyordum. Neyse garantiye gelelim burda da farklı bir işlem olacağını zannetmiyorum ama siz sanırım bozum kuru olarak online yapmanıza rağmen gişe bozum kurundan bozuyor olabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Araştırmadan hemen lütfen eleştirmeyin. Gerekli açıklama yapıldı. Teşekkürler.

Beyler adamlar haklı. Bankanın ana sayfasındaki kur serbest piyasa satış kuru. Satış ile alış arasında bankasına göre değişerek 0,01 fark oynar en az. Dolayısı ile bankanın alış iin serbest piyasa kuru ana sayfadakinden 0,01 aşağıdadır.

Ardından bankanın işlem kuru da bu değildir. İşlem yapacağınız zaman kendi kurunu size işlem sayfasında gösterir ki banka bu serbest piyasa kuruna göre kar etmesi gerektiğinden bu alış kurunu da 0,01 den az olmamak kaydı ile aşağı çeker ki genelde daha fazladır.

Ayrıca bulduk mu bunuyoruz biz millet olarak PP deki kur şu an 2,60 larda:D

Biraz empati ve emeğe saygı. Yoksa kimse iyi hizmet vermeye çalışmayacak. İyi de olsa kötü de olsa hep beraber ağzımıza geleni söylüyoruz çünkü

Kur anlık olarak değişiyor ve şuan alış 2,69 satış 2,70 Araştırmadan cevap vermeyin...
Garanti internet şubesi

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam bankalardaki problem çözüldü mü ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kur anlık olarak değişiyor ve şuan alış 2,69 satış 2,70 Araştırmadan cevap vermeyin...
Garanti internet şubesi

Bakın hala anlatamıyoruz. Siz gişesiz kura bakıyorsunuz. Biz gişe kuru vermemiz gerekiyor. Banka online hizmetinde kimseyi çalıştırmadığından, ve işlem miktarı sürekli ve çok daha yüksek olduğundan online işlemlerde daha yüksek kur verir. Ancak gişede daha düşüktür. Çünkü orada bir maliyet var. Çalışanlar, güvenlik görevlisi, mekan kirası etc. Dolayısı ile biz de bu maliyetlere sahip olduğumuzdan, gişe kuru vermek durumundayız.

Umarım artık anlayışla karşılarsanız. Ve bir gişeye girip kuru istersiniz hiç olmazsa ki kuru öğrenince haklı olduğumuzu göreceksiniz.

Bunun dışında rica ediyoruz diğer rakiplerle yapın bir işlem de şimdi. Arada ne kadar fark olacak bir inceleyelim.

Gerçekten bizler elimizden geleninde altında komisyonlarla işlem yapmak için tüm koşulları zorluyoruz.

Destek olacaksınız ki bizim gibi hizmetler devam edebilsin. Kurda 2,60 alcağınıza gişe kuru olan 2,6770 alın.

Rica ediyoruz biraz düşünerek eleştiriler yapalım.

Teşekkürler.

Bakın hala anlatamıyoruz. Siz gişesiz kura bakıyorsunuz. Biz gişe kuru vermemiz gerekiyor. Banka online hizmetinde kimseyi çalıştırmadığından, ve işlem miktarı sürekli ve çok daha yüksek olduğundan online işlemlerde daha yüksek kur verir. Ancak gişede daha düşüktür. Çünkü orada bir maliyet var. Çalışanlar, güvenlik görevlisi, mekan kirası etc. Dolayısı ile biz de bu maliyetlere sahip olduğumuzdan, gişe kuru vermek durumundayız.

Umarım artık anlayışla karşılarsanız. Ve bir gişeye girip kuru istersiniz hiç olmazsa ki kuru öğrenince haklı olduğumuzu göreceksiniz.

Bunun dışında rica ediyoruz diğer rakiplerle yapın bir işlem de şimdi. Arada ne kadar fark olacak bir inceleyelim.

Gerçekten bizler elimizden geleninde altında komisyonlarla işlem yapmak için tüm koşulları zorluyoruz.

Destek olacaksınız ki bizim gibi hizmetler devam edebilsin. Kurda 2,60 alcağınıza gişe kuru olan 2,6770 alın.

Teşekkürler.

usta ne zorluyorsun yahu bırak isteyen çalışsız sizle istemeyen çalışmasın, gidip paypal ile çalışsınlar

Teşekkürler.

hocam sizi anladımda peki bu yüzde 3 lük komisyonu siz almıyor musunuz zaten ?

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam bi cevap verirseniz sevinirim

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam bi cevap verirseniz sevinirim

Skype üzerinden yazmışsınız zaten. Oradan cevap verilmiş. Sanırız bir de buradan duymak istediniz. Bankalar ile ilgili bir sorun yok ödemelere devam ediliyor şu anda. Kısa sürede hesabınızda olacaktır.

usta ne zorluyorsun yahu bırak isteyen çalışsız sizle istemeyen çalışmasın, gidip paypal ile çalışsınlar
Wm nin bole deme luksu yok hocam.sonucta biz musteriyiz arkadas merak etmis ve sorusunu sormus ne var bunda.senin dedigin gibi derse yarin oburgun paran kalir icerde sanada bole dedigin gibi cvp verse iyi mi olur.

Bu kadar boş yorum görmedim.
Adam merak etmiş sormuş. Webmoney'de cevaplamış. Senin gelip bunu yazmandaki amaç ne merak ettim cidden. Seni ilgilendiren bir durum mu var? Webmoney bile bu şekilde cevap vermemiş. Saygı ve sevgi çerçevesinde mantıklı bir yorum yapmış.

Dışarı çıkacağımı yazmıştım son durumu öğrenmek istedim.. Bana bankaların limitiyle ilgili bir durumdan bahsedildi.. Teşekkürler..

Teşekkürler.

Evet gişede durum öyle olabilir ama sizin gişe kullanmanız çok ilginç ve bu durum azda olsa bize zarar veriyor hatta garanti bankasıda kullanmak zorunda değilsiniz bence hangi bankanın kuru iyiyse onu kullanabilirsiniz :)

Wm nin bole deme luksu yok hocam.sonucta biz musteriyiz arkadas merak etmis ve sorusunu sormus ne var bunda.senin dedigin gibi derse yarin oburgun paran kalir icerde sanada bole dedigin gibi cvp verse iyi mi olur.

böyle deme lüksü yok amenna fakat 15-18 kuruş için olaylar çıkıyor bu saçmalık. 1000$ da 20 TL fark var mış, paypal ile kıyaslayınca dağlar kadar fark var ve açıklamasıda yapılmış gişe kuru ve online kur diye ama hala tartışma çıkıyor burada açıklama yapmak yerine şuan ödemeler gönderiliyor olabilirdi. Adamlar gelmiş foruma bile üye skype destekleri bile var ama hala bizim milletimize beğendiremiyoruz bir şeyleri

---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

Bu kadar boş yorum görmedim.
Adam merak etmiş sormuş. Webmoney'de cevaplamış. Senin gelip bunu yazmandaki amaç ne merak ettim cidden. Seni ilgilendiren bir durum mu var? Webmoney bile bu şekilde cevap vermemiş. Saygı ve sevgi çerçevesinde mantıklı bir yorum yapmış.

şuan sizi alakadar eden bir durum bende göremedim.
bizde saygı çerçevesinde tartışıyoruz fakat sizin gelip böyle müdahale etmeniz enteresandır. Olay hakkında herkes görüş bildiriyor. bende görüşümü bildirdim ben sizin bu yorumunuzu çok boş buluyorum

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

hocam sizi anladımda peki bu yüzde 3 lük komisyonu siz almıyor musunuz zaten ?

%3 lük komisyon aracı alıyor hocam. Web money 0.8 komisyon alıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri